Site icon Hallocy

Εξέλιξη ΣΟΚ. «Ο Γιακουμάκης Δολοφονήθηκε – Ζητώ εκταφή τώρα»

Τα έγγραφα αποτελούν τις αποδείξεις του ρεπορτάζ μας. Και μπορεί για τους γονείς όλη αυτη η ιστορία να είναι πολύ στενάχωρη αλλά η ανάγκη τους να μάθουν τι έχει συμβεί με το παιδί τους και η αγωνία για την εξέλιξη της υπόθεσης, είναι τόσο μεγάλη που κάθε νέο στοιχείο λειτουργεί «θεραπευτικά» στον πόνο τους.

Σας έγραφα εδώ και μέρες ότι υπάρχει ένα νέο στοιχείο στην υπόθεση Γιακουμάκη που έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον. Αυτός ήταν και ο λόγος που βρέθηκα ανήμερα Χριστουγέννων στην πόλη των Ιωαννίνων. Για να πάρω το συγκεκριμένο στοιχείο που δείχνει πολλά.

Πρόκειται για την αναφορά που έχει κατατεθεί στον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών στα Γιάννενα αλλά και σε άλλες αρμόδιες υπηρεσίες απο τον ιδιωτικό αστυνομικό Κώστα Σπύρου. Αυτός μαζί με την ομάδα του πήραν εντολή απο τον θείο του θύματος προκειμένου να ψάξουν την υπόθεση. Και το έκαναν. Και διαπίστωσαν ότι ο Γιακουμάκης δολοφονήθηκε. Μάλιστα προτείνει να γίνει εκταφή της σωρού, προκειμένου να διαπιστωθουν και με αποδείξεις οι ισχυρισμοί του.

Στην αναφορά ωστόσο γίνεται λόγος και για μια μάρτυρα κλειδί της υπόθεσης η οποία όμως μετά απο τόσα χρόνια δεν έχει κληθεί απο τις αρχές για να καταθέσει. Γιατί άραγε;

Η εξέλιξη είναι πολύ σοβαρή… και πρέπει κάποια στιγμή να ανοίξει το ποινικό σκέλος της καθώς όλος ο κόσμος ζητάει να μάθει τι έχει συμβεί και παράλληλα να απονεμηθεί δικαιοσύνη…

http://blogs.gossip-tv.gr/

Exit mobile version