Site icon Hallocy

Τροχαίο – σοκ: Πέθανε και η αδερφή της – Χαροπαλεύει η 28χρονη γνωστή ηθοποιός! – Φωτογραφίες – Βίντεο

Η αδελφή της 21χρονης ηθοποιού Home and Away πεθαίνει τρεις μέρες μετά τη συντριβή αυτοκινήτου που σκότωσε τους γονείς της και άφησε την ηθοποιό να αγωνιστεί για τη ζωή της
Η αδερφή της αστέρας του Home and Away, Jessica Falkholt, πέθανε μετά από συντριβή αυτοκινήτου
Η Annabelle, 21 ετών, συμμετείχε στην σύγκρουση η οποία σκότωσε επίσης τους γονείς της
Πέθανε στο νοσοκομείο του Λίβερπουλ την Παρασκευή το πρωί, τρεις ημέρες μετά την τραγωδία
Η Τζέσικα, 28 ετών, πρώην ηθοποιός στο TV soap, βρίσκεται σήμερα σε κώμα στο νοσοκομείο
Οι γονείς των κοριτσιών Lars, 69, και Vivian, 60 ετών, σκοτώθηκαν και οι δύο αμέσως στη συντριβή
Ο Craig Anthony Whitall, οδηγός του άλλου αυτοκινήτου, πέθανε επίσης στην επικεφαλής σύγκρουση
Συγγενείς λένε ότι η Jessica έχει υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για σπασμένο βραχίονα και εσωτερικούς τραυματισμούς

Η νεώτερη αδερφή της ηθοποιού της Home and Away, Jessica Falkholt, πέθανε, τρεις ημέρες μετά από ένα τρομακτικό δυστύχημα, το οποίο επίσης διεκδίκησε τη ζωή των γονέων της.

Η Annabelle Falkholt τραβήχτηκε από τα συντρίμμια του οικογενειακού της αυτοκινήτου, αλλά πέθανε στη μονάδα εντατικής θεραπείας στο νοσοκομείο του Λίβερπουλ, στο Σίδνεϊ, το πρωί της Παρασκευής.

Ο 21χρονος εργάτης παιδικής μέριμνας ταξίδευε στο σπίτι από τις εορταστικές εκδηλώσεις των Χριστουγέννων με την αδελφή και τους γονείς της όταν το αυτοκίνητό τους είχε εμπλακεί σε ένα φλογερό κραχ.

Ο Lars, 69 ετών και ο Vivian Falkholt, 60 ετών, σκοτώθηκαν αμέσως στο ατύχημα, ενώ ο οδηγός του άλλου οχήματος, Craig Anthony Whitall, 50 ετών, πέθανε επίσης στην inferno που ακολούθησε.

Ένας ξάδελφος των κοριτσιών είπε στην Daily Mail Australia ότι η οικογένειά τους είχε συγκεντρωθεί γύρω από το κρεβάτι του Belle το πρωί της Παρασκευής για να πει αντίο.

«Η Annabelle πέθανε σήμερα το πρωί, ξέραμε τι συνέβαινε και η οικογένεια ήταν μαζί της», είπε ο συγγενής.

«Η Τζέσικα και η Τζέσικα είχαν τόσο ισχυρό δεσμό αδελφών. Είναι πολύ στενές αδελφές. Αισθάνομαι ότι η Τζέσικα θα γνώριζε ότι η αδερφή της έχει περάσει ».

Άλλα μέλη της οικογένειας δήλωσαν στην Daily Mail Australia ότι η Annabelle ήταν ένα «ευγενικό κορίτσι» που αγαπούσε να εργάζεται στην παιδική μέριμνα.

«Η Annabelle εργάστηκε σε ένα κέντρο στο Lilyfield και μερικοί από τους συναδέλφους της εργασίας ήρθαν εδώ για να την δουν χθες», είπε.

Εργάστηκε με μικρά μωρά και ήταν πολύ ενθουσιώδης. Ήταν πολύ φροντίδα και απλώς αγάπησε τα παιδιά … είναι τόσο όμορφη κοπέλα ».

Η αδελφή της, μια ηθοποιός γνωστή για το ρόλο της στο σπίτι και μακριά, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση σε εσωτερικούς τραυματισμούς στο νοσοκομείο του Αγίου Γεωργίου την Πέμπτη. Παραμένει σε κώμα στη ΜΕΘ.

Την επομένη της συντριβής ο φίλος της Annabelle Jordan πήρε στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης για να μοιραστεί μαζί μια αγαπημένη φωτογραφία τους και να ζητήσει από τους φίλους να «προσευχηθούν για το μωρό μου και την αδελφή της».

Ένας στενός φίλος της Annabelle’s δήλωσε στην Daily Mail Australia ότι ο φίλος της βρισκόταν δίπλα στο νοσοκομειακό της κρεβάτι από τη συντριβή.

«Είναι ένα χάος. Δεν έχει αφήσει το κομοδίνο της », είπε ο φίλος.

 

Αφού ξεκίνησε την εκδοχή της στο Home and Away και με κυκλοφορία κινηματογράφου λίγο πιο κοντά, το 2018 θα έπρεπε να διαρκέσει για να ξεφύγει από το Jessica.

«Το επόμενο έτος θα είναι το μεγάλο σπάσιμο της, γι ‘αυτό είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι γι’ αυτήν γιατί απλά θέλαμε να κυκλοφορήσει η νέα ταινία της ταινίας Harmony», είπε το μέλος της οικογένειας.

Έρχεται όπως Daily Mail Αυστραλία αποκάλυψε ότι η οικογένεια των τεσσάρων είχε στείλει ένα οικογενειακό πορτρέτο του εαυτού τους στους αγαπημένους τους την ημέρα των Χριστουγέννων, λιγότερο από 24 ώρες πριν από τη συντριβή.

Ένας καταστροφικός συγγενής της οικογένειας αποκάλυψε ότι έλαβε ένα μήνυμα κειμένου από το Vivian την Ημέρα των Χριστουγέννων και είπε ότι οι Falkholts ήταν σε καλό πνεύμα.

Παράλληλα με τα μηνύματα κειμένου, η οικογένεια των τεσσάρων έστειλε μια φωτογραφία από αυτά χαμογελώντας ευτυχώς με το χέρι μπροστά στα αμπέλια – χωρίς να γνωρίζει ότι θα είναι το τελευταίο τους μαζί.

Ένας καταστροφικός συγγενής της οικογένειας αποκάλυψε ότι έλαβε ένα μήνυμα κειμένου από το Vivian την Ημέρα των Χριστουγέννων και είπε ότι οι Falkholts ήταν σε καλό πνεύμα.

«Η Vivian μου έλεγε να λέει:« Έχουμε μια υπέροχη μέρα, ελπίζουμε και εσύ », είπε ο συγγενής τους.

«Απάντησα, λέγοντας:« Πότε επιστρέφετε; » και είπε ότι έρχονται αύριο πίσω (Boxing Day). ‘

Exit mobile version