Site icon Hallocy

Πρωτοχρονιά – Πώς θα αποχαιρετήσουν τον χρόνο τα κυπριακά κανάλια

Αν ο μη γένοιτο πάει κάτι στραβά και τα μηχανήματα δεν συνεργαστούν με τις υποδείξεις του χειριστή τους, θα πάνε στράφι όλα όσα ετοίμαζαν τα κανάλια για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, που και φέτος επέλεξαν να αποχαιρετήσουν το 2017 με μαγνητοσκοπημένες εκπομπές. Ποιοι σταθμοί τηρούν τα εθιμοτυπικά και ποιοι πάνε κόντρα στο κατεστημένο;

Από τον Κωνσταντίνο Χάμπαλη

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ
Όχι μια αλλά δύο παραγωγές ετοιμάζει ο Alpha Κύπρου για το βράδυ της Παραμονής. Στις 21.00 ο Λούης Πατσαλίδης κάνει την αρχή με ένα special «Λούης Night Show» και ακολούθως, στις 22.30, δίνει πάσα στη Λεμεσό και συγκεκριμένα στη μουσική σκηνή ΝΟΤΕΣ όπου η Χριστιάνα Αριστοτέλους αναλαμβάνει τα ηνία με την εκπομπή «Πρωτοχρονιά στο Σπίτι μας» για ένα πραγματικά ξεχωριστό show με εκλεκτούς καλεσμένους, φάρσες δια χειρός Χριστιάνας Αρτεμίου και Μιχάλη Σοφοκλέους. Η Χριστιάνα Αριστοτέλους και η παρέα της θα υποδεχθούν το 2018 με την Άντζελα Δημητρίου, η οποία θα ερμηνεύσει τις μεγαλύτερες επιτυχίες της. Μαζί της θα είναι η Ελένη Χατζίδου και ο Γιώργος Σταματάρης.

ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΡΕ… ΧΡΟΝΙΑ
Ζωντανή σύνδεση με τον Σκάι Ελλάδος και την εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» θα αποχαιρετήσει το Σίγμα το 2017. Προηγουμένως, στις 21.00, η Μαρίνα Φιλιππίδου-Θεοχάρους και ο Χριστόδουλος Μαρτάς θα αναλάβουν να μας ψυχαγωγήσουν με την εορταστική ψυχαγωγική εκπομπή «Πρωτοχρονιά στο Σίγμα», που περιλαμβάνει αόρατο φακό, πρωτοχρονιάτικη παρωδία της σειράς εποχής «Γαλάτεια», φάρσες, τραγούδι και χορό.

ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΟΝΟΣ ΨΑΧΝΕΙ
Με μια κομεντί φαντασίας, αμερικανικής παραγωγής 2004, επέλεξε το Capital, να αποχαιρετήσει τον παλιό χρόνο, στις 23.00. Θέλοντας να κάνει τη διαφορά ανάμεσα στ’ άλλα κανάλια, αντί ενός εορταστικού προγράμματος, θα προβάλει την ταινία «Single Santa seeks Μrs. Claus»- με πρωταγωνιστές τους Στιβ Γκούτενμπεργκ, Κρίσταλ Μπερνάρ, Δομινίκ Σκοτ Κέι, ως εναλλακτική πρόταση στα κονσερβοποιημένα ντιριντάχτα των υπόλοιπων σταθμών.

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ MOΥ
Είναι γεγονός ότι το φάντασμα του Mega θα τους στοιχειώνει για μια ζωή. Και με δεδομένο ότι το πνεύμα των Χριστουγέννων δεν τους χάρισε όση έμπνευση χρειαζόντουσαν για να δημιουργήσουν κάτι ξεχωριστό για τη φετινή Παραμονή, παρέμειναν στα κλασικά φαγοπότια και τα άχαρα αστεία μεταξύ καλεσμένων και παρουσιαστών. Εξάλλου, το σχετικό τρέιλερ, που προβάλλεται σχεδόν 20 φορές την ημέρα τα λέει όλα… «Πρωτοχρονιά mou», στις 21.10 στο TVONE, με τον Αχιλλέα Γραμματικόπουλο (που αποχώρησε από το κανάλι μετά την παρουσίαση της εκπομπής) και τη δημοσιογράφο Νατάσα Ιωάννου. Στα γύρω-γύρω τραπέζια ηθοποιοί, παρουσιαστές, πολιτικοί και πανελίστες. Όσον αφορά το κομμάτι της διασκέδασης αναλαμβάνουν ο Χρήστος Μενιδιάτης η Σάσα Μπάστα, η Μικαέλλα Χατζηεφραίμ, ο Έβρος Αντωνίου, η Άννα Ηρακλέους και ο Νίκος Βαζιράκης.

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, ο ΑΝΤ1, υποδέχεται μαγνητοσκοπημένα τον καινούριο χρόνο, στις 21.20, παρέα με τους πρωταγωνιστές των σειρών του «Ο κόσμος να χαλάσει» και «La Pasta Pomilωri»! Τον ρόλο της παρουσίασης αναλαμβάνουν οι ηθοποιοί Χρήστος Γρηγοριάδης και Αντωνία Χαραλάμπους. Κλασικά και εικονογραφημένα για τον σταθμό, με τους πρωταγωνιστές του να ενσαρκώνουν και ρόλο … τραγουδιστή. Στο πάλκο, θα δούμε τους Αντρέα Τσουρή, Έλενα Ευσταθίου, Γρηγόρη Γεωργίου, Κώστα Καζάκα και Προκόπη Αγαθοκλέους. Ο ΑΝΤ1, αποχαιρετά το 2017 με την ορχήστρα του «Asmation Live» και καλωσορίζει τον καινούριο με τραγούδι, χορό και εορταστική διάθεση.

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΜΕ «Σοφία»
Ρεβεγιόν με φιλανθρωπικό χαρακτήρα θα κάνει φέτος το ΡΙΚ1. Σε μια βραδιά αγάπης για ενίσχυση του ιδρύματος «Σοφία για τα Παιδιά», η Άννα Βίσση, η Ματθίλδη Μαγγίρα και ο Δήμος Μπέκε αναλαμβάνουν με κέφι τη τηλεοπτική διασκέδαση καλωσορίζοντας το 2018 με το τραγούδι του Δώρου Γεωργιάδη «Ας κάνουμε απόψε μια αρχή», που το 1977 χάρισε στην Άννα Βίσση το πρώτο βραβείο στο Φεστιβάλ τραγουδιού της Θεσσαλονίκης.

PLUS
Το Plus χωρίς πολύ μπλα-μπλα στον προγραμματισμό του, με δυο λέξεις, ενημερώνει τους «τηλεθεατές» του ότι στις 23:00 θα αποχαιρετήσει το 2017 με μια… «Πρωτοχρονιάτικη Εκπομπή».

πηγή: Like.com.cy

Exit mobile version