Site icon Hallocy

Θρήνος για τον 40χρονο Αιμίλιο Χαραλάμπους – Η μοτοσικλέτα του συγκρούστηκε με αυτοκίνητο στον δρόμο Δευτεράς – Ανάγυιας

– Το νέο τροχαίο έγινε στην περιοχή της Στράκκας όπου συγκρούσθηκε αυτοκίνητο με μοτοσικλέτα
– Ο οδηγός της μοτοσικλέτας έπεσε και σύρθηκε στην άσφαλτο
– Σοβαρότατα τραυματισμένος διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, ενώ λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του
– Ο 40χρονος έφερε προστατευτικό κράνος, ενώ η 28χρονη οδηγός του αυτοκινήτου δεν είχε καταναλώσει αλκόολ
Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε το βράδυ της Παρασκευή ο Αιμίλιος Χαραλάμπους, 40 ετών, κάτοικος Λευκωσίας, από τη Δευτερά.

Το θανατηφόρο τροχαίο συνέβη γύρω στις 7.40 το βράδυ, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 28χρονη, στη Δευτερά, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με τη μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 40χρονος.

Από τη σύγκρουση ο μοτοσικλετιστής, ο οποίος έφερε προστατευτικό κράνος, τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διαπίστωσε το θάνατό του.

Η 28χρονη οδηγός συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερη για να κλητευθεί αργότερα. Η Τροχαία Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις. Ο οδηγός του αυτοκινήτου υπεβλήθηκε σε έλεγχος άλκοτεστ, με μηδενική ένδειξη.

Η Αστυνομία ειδοποιήθηκε άμεσα, ενώ έσπευσε επί τόπου και ασθενοφόρο το οποίο και διεκόμισε τον βαρύτατα τραυματισμένο μοτοσικλετιστή στο Νοσοκομείο, όπου όμως σύμφωνα με την Αστυνομία διαπιστώθηκε ότι υπέκυψε στα τραύματά του.



newsit.com.cy

Exit mobile version