Site icon Hallocy

H Κύπρια τραγουδίστρια, η νεκρή αδελφή της και ο σπαραγμός

Δύσκολη είναι η γιορτινή περίοδος για την νεαρή τραγουδίστρια. Η αδελφή της έφυγε ξαφνικά από την ζωή πριν από πέντε χρόνια ωστόσο η ίδια δεν μπορεί να το ξεπεράσει. Το γεγονός ότι τα γενέθλια της συμπίπτουν με την περίοδο των γιορτών κάνει το κλίμα δυσβάστακτο.

Η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook δημοσίευσε ένα κείμενο που απευθύνεται στην νεκρή αδελφή της και ομολογουμένως συγκινεί.

Σήμερα θα σου αγοραζα τούρτα για τα γενέθλια σου θα γινόσουν 24 χρονών, αν μπορούσα να έρθω εκει πανω έστω για 5 λεπτά να σου κανω μια τεράστια αγκαλιά να σου δώσω ενα φιλί στο μέτωπο και να σου πω χρόνια πολλά αδερφουλα μου θα ήμουνα ο ποιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο μονο να ξανα έβλεπα τα ματακια σου και να ακουγα τι φωνή σου να σε μύριζα,, δεν θα εκλεγα όμως απο λύπη απο χαρά θα το έκανα και δεν θα σταματούσα να χαμογελαω και να κλαίω επειδή τα δυο μου ματια θα κοίταζαν την ψυχή μου για ακομη μια φορα μετα απο 5 χρόνια λες και ηταν εχτες δεν σε ξεχναω αγγελε μου ΠΑΝΤΑ θα υπαρχεις στο μυαλό και στήν καρδιά μου…… Χαμογελακι μου ❤ έγραψε η Ελληνοκύπρια τραγουδίστρια Ειρήνη Ασιαλέμ την οποία γνωρίσαμε μέσα από μουσικό show του Epsilon Star Academy, ενώ στο παρελθόν συμμετείχε και στον διαγωνισμό ομορφιάς Σταρ Κύπρος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και την περίοδο που βρισκόταν εσώκλειστη στο σπίτι του Star Academy είχε ξεσπάσει σε κλάματα για την αδελφή της. Θα ερμήνευε το τραγούδι «για που το βάλες καρδιά» μου αφιερώνοντας το στην νεκρή αδελφή της και οι αναμνήσεις την σακάτεψαν.

 

http://blogs.gossip-tv.gr

Exit mobile version