Site icon Hallocy

Ημερήσιες προβλέψεις της Κυριακής 31/12 για όλα τα ζώδια

Κριός

Καλή Πρωτοχρονιά αγαπημένε Κριέ! Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και η επικοινωνιακή σου δεινότητα είναι στα ύψη, καθώς θέλεις να μιλήσεις και να ανταλλάξεις απόψεις με όλα τα πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Τοξότη είναι πιθανό να σε φέρει σε αντιπαραθέσεις γιατί θεωρείς ότι δεν γίνονται κατανοητά αυτά που εκφράζεις και νιώθεις και αυτό σου δημιουργεί νευρικότητα. Καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να κρατήσεις το μέτρο, να ακούσεις με αντικειμενικότητα αυτά που έχουν οι άλλοι να σου πουν και να μην αφήνεις την συναισθηματικότητά σου να θολώνει την κρίση σου. Έτσι θα αποφύγεις τις προστριβές και θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις όμορφα στο αποψινό ρεβεγιόν. Ο νέος χρόνος είναι καλό να μπει με κέφι και χαρά.

Φίλοι μου Κριοί, σήμερα με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Ερμή θα υπάρξει κυκλοθυμία στις διαθέσεις σας, θα παρατηρηθούν εναλλαγές αισιοδοξίας-απαισιοδοξίας. Η στάση σας ίσως να εμφανιστεί κάπως επιθετική ή πεισματική, δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις στις συζητήσεις σας. Προσοχή στην αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά, θα το μπερδέψετε το ταίρι σας. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα μην αφήσετε ανεξέλεγκτες τις εσωτερικές σας ανασφάλειες, το νου σας σε σκηνές ζήλειας, περιορίστε αβάσιμες καχυποψίες. Όσοι από εσάς είστε μόνοι, δείξτε ενδιαφέρον στο πρόσωπο που θα κινήσει το ενδιαφέρον σας θα έχει θερμές και ευγενικές διαθέσεις καλό θα είναι να μην παγιδευτείτε σε καχύποπτες σκέψεις. Σας συμβουλεύω σήμερα να αποφύγετε τις ριζικές αποφάσεις ή αλλαγές.

Ταύρος

Καλή Πρωτοχρονιά αγαπημένε Ταύρε! Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και εσύ είναι πιθανό να κάνεις τα τελευταία ψώνια της χρονιάς, που είναι πιθανό να σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού αν δεν είσαι προσεκτικός. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ερμή στον Τοξότη σε βάζει σε διαδικασία να αντιδικήσεις και να συγκρουστείς λεκτικά, θεωρώντας ότι δεν γίνονται κατανοητές οι ανάγκες σου από τους γύρω σου ή από τον σύντροφό σου. Προσπάθησε να ισορροπήσεις τις προσωπικές σου ανασφάλειες και το έλλειμμα αυτοπεποίθησης γιατί είναι πιθανό να δυσχεράνουν την κατάσταση και να καταστήσουν την επικοινωνία πιο δύσκολο. Καλό θα ήταν να δώσεις την ευκαιρία στους άλλους να πουν την άποψή τους και αν αποφύγεις το να είσαι απόλυτος. Υποδέξου τον νέο χρόνο με θετικότητα και όχι με ένταση.

Φίλοι μου Ταύροι, με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και αντίθεση με τον Ερμή ενδεχομένως να σας κυριεύσει ένα είδος καχυποψίας γι αυτό αποφύγετε σκηνές ζήλειας, πριν πειστείτε για το οτιδήποτε φροντίστε πρώτα να είναι επιβεβαιωμένο. Η διαίσθηση σας θα είναι αρνητικά επηρεασμένη ίσως να μην αποδειχτεί σωστή, δε θα σας βοηθήσει να λύσετε μπερδεμένες υποθέσεις. Επικοινωνιακή θα είναι η διάθεση σας, ομιλητική και συζητήσιμη η στάση σας, ωστόσο εσείς που προσφάτως χωρίσατε προσοχή στις συνομιλίες με το πρώην ταίρι σας, δεν θα είναι ευνοϊκή μέρα για ξεκαθαρίσματα. Σήμερα το νου σας να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις, θα είναι δύσκολο να καταφέρετε να δώστε οριστικές λύσεις. Κρατήστε στους διαλόγους χαμηλούς τόνους, μιλήστε με σαφήνεια.

Δίδυμος

Καλή Πρωτοχρονιά αγαπημένε Δίδυμε! Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και οι συναισθηματικές σου ανάγκες και η κάλυψή τους από το περιβάλλον σου είναι το σημαντικότερο για εσένα. Είσαι δραστήριος και πολύ ενεργητικός και ετοιμάζεσαι να υποδεχτείς την νέα χρονιά με κέφι. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Τοξότη μπορεί να σε κάνει νευρικό και να προσπαθείς να πείσεις το περιβάλλον ή τους συνεργάτες σου ότι υπάρχει μόνο ένας τρόπος για να καλύψουν τις επιθυμίες σου, ο δικός σου. Θα ήταν προτιμότερο να είσαι ανοιχτός και διαλλακτικός σε αυτά που έχουν οι άλλοι να σου πουν για να μπορέσεις να βρεις την χρυσή τομή και να αποφύγεις τα χειρότερα. Έρχεται η νέα χρονιά και δεν υπάρχει λόγος να την υποδεχτείς με κατήφεια.

Φίλοι μου Δίδυμοι με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και αντίθεση με τον Ερμή σύγχυση θα υπάρξει στο μυαλό σας, θα προβληματιστείτε με διαφόρων ειδών σκέψεις, εσείς που είστε στο ξεκίνημα της σχέσης ή των επαφών σας προσοχή να μην αποκαρδιώσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Εσείς που διατηρείτε μακροχρόνιο δεσμό ίσως να νιώσετε την ανάγκη να τερματίσετε καταστάσεις που σας πνιγούν και σας δυσανασχετούν, ωστόσο ο τρόπος σας δεν θα πρέπει να είναι αντιδραστικός ή εγωκεντρικός. Σας δίνω τη συμβουλή να μην αφήσετε ανεξέλεγκτο τον εσωτερικό προβληματισμό που θα σας διακατέχει, το νου σας να μην δημιουργηθούν λανθασμένες εντυπώσεις. Η χρονική στιγμή δε θα είναι ευνοϊκή για ξεκαθαρίσματα, εσείς οι χωρισμένοι μη βιαστείτε να διαγράψετε το πρώην ταίρι σας.

Καρκίνος

Καλή Πρωτοχρονιά αγαπημένε Καρκίνε! Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και σε βάζει σε μία διαδικασία να αναπολείς καταστάσεις του παρελθόντος που σε έχουν στιγματίσει, κάτι που χαλάει το κέφι σου, γίνεσαι εσωστρεφή και μελαγχολικός. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Τοξότη εντείνει την νευρικότητα και είναι πιθανό να έρθεις σε προστριβές με δικούς σου ανθρώπους ή με συναδέλφους που μπορεί να επικοινωνήσεις, θεωρώντας ότι δεν αντιλαμβάνονται αυτά που λες και νιώθεις. Προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους, να είσαι αντικειμενικός και να μην θολώνει η σκέψη σου από το έντονο συναίσθημα, διαφορετικά είναι πιθανό να χαλάσει το εορταστικό κλίμα της ημέρα. Το να είσαι διατεθειμένος να βρεις την μέση λύση θα βοηθήσει πολύ για να περάσεις ένα υπέροχο ρεβεγιόν.

Φίλοι μου Καρκίνοι, με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και αντίθεση με τον Ερμή προσοχή στις συναισθηματικές σας μεταπτώσεις, σε περίπτωση που πάρετε ανατρεπτικές αποφάσεις φροντίστε να τις σκεφτείτε πάρα πολύ καλά. Σήμερα θα υπάρξουν δυσκολίες στην επικοινωνία με το ταίρι σας που θα απορρέουν κυρίως από την αδυναμία σας να αποδεχτείτε καταστάσεις που πλέον δεν σας ικανοποιούν. Για τους χωρισμένους, απρόσμενη συνάντηση θα φέρει ένα ελαφρύ κυματάκι στη καρδιά σας, ίσως να μην δεχτείτε την πρόταση επανασύνδεσης που θα λάβετε. Εσείς οι απογοητευμένοι είναι πολύ πιθανόν να πάρετε την απόφαση να διαγράψετε οριστικά το παρελθόν σας, ωστόσο μη βιαστείτε να προκαθορίσετε, στη πορεία τα γεγονότα ίσως να σας αλλάξουν γνώμη και συναισθήματα.

Λέων

Καλή Πρωτοχρονιά αγαπημένε Λέοντα! Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Τοξότη μπορεί να σε βάλει αυτήν την γιορτινή μέρα να έρθεις σε σύγκρουση με φίλους θεωρώντας ότι δεν αντιλαμβάνονται αυτά που τους λες. Είναι πιθανό να γίνεις εριστικός και ευέξαπτος με απόψεις που θα ακούσεις και αυτό να σε φέρει σε αντιπαράθεση, χαλώντας την διάθεσή σου και την εορταστική ατμόσφαιρα. Καλό θα είναι να μπεις στην διαδικασία να ακούσεις αντικειμενικά τι έχουν να σου πουν τα φιλικά σου πρόσωπα, χωρίς να γίνεσαι έντονα συναισθηματικός και θα δεις ότι θα μπορέσεις με λίγη καλή προσπάθεια να έρθετε σε συνεννόηση και να βρεθεί η χρυσή τομή. Σήμερα άλλωστε προέχει να περάσεις καλά και να υποδεχτείς την νέα χρονιά με κέφι και αισιοδοξία.

Αγαπητοί μου Λέοντες, με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και αντίθεση με τον Ερμή θα υπάρχει αδυναμία αυτοσυγκράτησης, θα παρασυρθείτε από πάθη και εντάσεις, δε θα λείψουν οι υπερβολές. Συμβουλή μου είναι να βάλετε τα αισθήματα σας σε τάξη, καλό θα είναι να μην φορτιστείτε με αρνητικές μνήμες. Αποκαλυπτικά γεγονότα θα σας βάλουν σε σκέψεις, ενδεχομένως να βγουν στην επιφάνεια ανασφάλειες και αμφιβολίες. Καλό θα είναι να μην δράσετε παρορμητικά , οι ενέργειες σας για να έχουν θετικό αποτέλεσμα θα πρέπει να είναι οργανωμένες και όχι σπασμωδικές νευρικές ή εγωκεντρικές. Για τους ελεύθερους, απρόοπτα συμβάντα θα αλλάξουν τις διαθέσεις σας. Αν δεχτείτε την πρόταση για ραντεβού που θα σας κάνουν, θα ανανεωθεί η ψυχολογία σας, κρατήστε θετική στάση.

Παρθένος

Καλή Πρωτοχρονιά αγαπημένε Παρθένε! Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και είναι πιθανό να προκύψουν θέματα στον επαγγελματικό τομέα που να σε αγχώσουν. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ερμή στον Τοξότη μπορεί να σε κάνει περισσότερο νευρικό και αυτό να βγει στις συνομιλίες σου τόσο με τους ανωτέρους σου, όσο και με την οικογένειά σου και να έχεις την εντύπωση ότι δεν μπορούν να σε καταλάβουν ή να θέλεις να επιβάλλεις το δικό σου σκεπτικό. Προσπάθησε να είσαι αντικειμενικός και να είσαι ανοιχτός σε αυτά που έχουν οι άλλοι να σου πουν για να αποφύγεις της εντάσεις. Είναι παραμονή πρωτοχρονιάς και δεν υπάρχει λόγος να υποδεχτείς τον νέο χρόνο με γκρίνιες και μιζέρια. Δείξε κατανόηση και βρες την μέση λύση και όλα θα είναι πολύ καλύτερα.

Φίλοι μου Παρθένοι, με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και αντίθεση με τον Ερμή, αντιφατικά και έντονα θα είναι τα συναισθήματα σας, η στάση σας καθώς και τα οι σκέψεις σας θα είναι κάπως μπερδεμένες. Αποκαλυπτικά λόγια που θα ακούσετε σε συνομιλία σας με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θα αποτελέσουν βάση για το ξεκίνημα νέας αρχής, θα είναι λάθος αν παρασυρθείτε από προκατειλημμένο τρόπο σκέψης ή από αρνητικά γεγονότα που έγιναν στο παρελθόν. Ενισχύστε την αισιόδοξη πλευρά του χαρακτήρα σας, μη δώστε έκταση σε απογοητευτικές σκέψεις. Σας δίνω τη συμβουλή οι προσεγγίσεις σας να έχουν ουσιαστικό λόγο. Για εσάς τους χωρισμένους ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο της συνάντησης, καλό θα είναι να έχετε ξεκάθαρη συναισθηματική τοποθέτηση.

Ζυγός

Καλή Πρωτοχρονιά αγαπημένε Ζυγέ! Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και εσύ προετοιμάζεσαι για το ρεβεγιόν απόψε, με την διάθεσή σου να είναι στα ύψη και το κέφι σου αμείωτο. Κανονίζεις να βγεις με παρέα, να διασκεδάσεις, να απολαύσεις την είσοδο του νέου χρόνου. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ερμή στον Τοξότη μπορεί να σου βγάλει εκνευρισμό και ένταση και να έρθεις σε αντιπαράθεση με κάποιον από την παρέα ή με πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος, θέλοντας να επιβάλεις την άποψή σου. Καλό θα ήταν αυτήν την γιορτινή μέρα να είσαι περισσότερο διαλλακτικός και ανοιχτός σε αυτά που έχουν οι άλλοι να πουν. Μην φανατίζεσαι και αντιδράς. Προσπάθησε να βρεις την χρυσή τομή και συνεννόηση και θα περάσεις ένα υπέροχο βράδυ.

Φίλοι μου Ζυγοί, με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και αντίθεση με τον Ερμή κάπως διχασμένες θα είναι οι αντιδράσεις σας, προσοχή στις επαφές σας με πρόσωπο από το παρελθόν. Άστατη θα είναι η συμπεριφορά σας, θα υπάρξει αδυναμία ισορροπίας στις διαθέσεις σας, γεγονός που θα μπερδέψει πρόσωπο που εδώ και καιρό προσπαθεί να σας πλησιάσει. Αποφύγετε να πάρετε τελεσίδικες αποφάσεις γιατί θα υπάρχει κίνδυνος ψευδαισθήσεων και λανθασμένης κρίσης. Για την ώρα καλό θα είναι να προσπαθήσετε να βάλετε σε τάξη τα αισθήματα σας. Απροετοίμαστη θα εμφανιστεί η καρδιά σας, άλλα θα περιμένετε και άλλα θα συμβούν. Απρόσμενη εμφάνιση ενός προσώπου ενδέχεται να ανοίξει προοπτική σχέσης αρκεί να φανείτε δεχτικοί και προσιτοί.

Σκορπιός

Καλή Πρωτοχρονιά αγαπημένε Σκορπιέ! Η Σελήνη βρίσκεται στους Δίδυμους και έχεις ένταση και εκνευρισμό, καθώς νιώθεις ανασφάλειες και φόβους να βγαίνουν στην επιφάνεια. Είναι πιθανό να χρειαστεί να συζητήσεις για οικονομικά θέματα που μπορεί να έχουν προκύψει. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ερμή στον Τοξότη είναι πιθανό να σε κάνει νευρικό και να έρθεις σε αντιπαράθεση με όποιους συζητάς, κάτι που δεν θα βοηθήσει. Προσπάθησε να συζητήσεις με ηρεμία αλλά και να μην είσαι απόλυτος σε αυτά που λες για να μπορέσεις να αποφύγεις τις συγκρούσεις. Θυμήσου ότι είναι παραμονή πρωτοχρονιά και δεν υπάρχει κανένας λόγος να υποδεχτείς τον καινούργιο χρόνο με καυγάδες και γκρίνια, αλλά με αισιοδοξία. Αν βρεις την χρυσή τομή και είσαι διαλλακτικός στην σκέψη σου θα περάσεις υπέροχα.

Φίλοι μου Σκορπιοί, με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και αντίθεση με τον Ερμή σπασμωδικές θα είναι οι πράξεις σας, προσοχή σε τάσεις απομόνωσης, μην αφήστε τη φαντασία σας να σα βγάλει έκτος πραγματικότητας. Εσείς που θέλετε να προσεγγίσετε προσοχή στις λέξεις που θα χρησιμοποιήσετε, θα πρέπει να μηδενίσετε το ενδεχόμενο να σας παρεξηγήσουν. Είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν εσωτερικά διλλήματα, προσπαθήστε να ξεκαθαρίσετε μέσα σας τι ακριβώς αναζητάτε. Αναποδογυρίσματα θα σημειωθούν στην καρδιά σας, καλό θα είναι να αποφύγετε τις βιαστικές και αλλοπρόσαλλες ενέργειες. Έρχονται αλλαγές στην προσωπική σας πορεία, εσείς που είστε πολύ καιρό χωρίς σχέση καλό θα είναι να μην φέρετε εμπόδια στις εξελίξεις.

Τοξότης

Καλή Πρωτοχρονιά αγαπημένε Τοξότη! Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και αυτό που σε ενδιαφέρει είναι το να κρατήσεις ισορροπίες με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου αλλά και συνεργάτες σου. Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς σήμερα και η διπλωματικότητά σου επιστρατεύεται για να μην δυσαρεστήσεις κανέναν. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ερμή στο ζώδιό σου όμως μπορεί να σε κάνει νευρικό και να βγάλεις ένταση στους γύρω σου. Είναι πιθανό να θεωρείς ότι δεν αντιλαμβάνονται την προσπάθεια που καταβάλλεις και αυτά που νιώθεις, όμως θα πρέπει και εσύ να είσαι αντικειμενικός με αυτά που ακούς και να μην αφήνεις το συναίσθημα να σε καθορίζει. Προσπάθησε να βρεις την μέση λύση με τους άλλους και θα δεις ότι θα μπορέσεις να ξεπεράσεις τα προβλήματα επικοινωνίας και να περάσεις ένα υπέροχο εορταστικό βράδυ, υποδεχόμενος τον καινούργιο χρόνο με τους δικούς σου ανθρώπους

Φίλοι μου Τοξότες, με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και αντίθεση με τον Ερμή με πεισματικό και αδιάλλακτο τρόπο θα υποστηρίξετε τις απόψεις σας, στις συζητήσεις με το ταίρι σας αποφύγετε να προσκολληθείτε με επιμονή στις εικασίες σας. Η πίεση που θα ασκήσετε για ξεκαθαρίσματα θα μετατρέψει τους διάλογους σας σε συζητήσεις συναισθηματικού βάθους, δεν αποκλείεται να υπάρξουν αποκαλυπτικές εξομολογήσεις. Σε περίπτωση που ακούσετε λόγια που θα σας δημιουργήσουν ανασφάλειες καλό θα είναι να μην βιαστείτε να κλείσετε το ζήτημα με αρνητική απάντηση ή κατάληξη. Ο χρόνος θα φέρει αλλαγές, καλό θα είναι να μην προδικάσετε το αποτέλεσμα. Ένα πρόσωπο από το παρελθόν σας θα κάνει την εμφάνιση του, σας δίνω τη συμβουλή να το αντιμετωπίσετε με ειλικρίνεια, αποφύγετε τα αόριστα λόγια.

Αιγόκερως

Καλή Πρωτοχρονιά αγαπημένε Αιγόκερε! Νευρικότητα και άγχος έχεις σήμερα, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και αντί να απολαύσεις το γιορτινό κλίμα, εσύ σκέφτεσαι εκκρεμότητες και αγγαρείες που έχεις στην δουλειά και χαλάει η διάθεσή σου. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ερμή στον Τοξότη δυσχεραίνει το κλίμα και είναι πιθανό να μιλήσεις με συναδέλφους σου για ευχές αλλά να καταλήξεις σε σύγκρουση, θεωρώντας ότι δεν μπορούν να αντιληφθούν αυτά που εκφράζεις. Καλό θα είναι να είσαι διαλλακτικός σε αυτά που σκέπτεσαι και να είσαι ανοιχτός σε ότι έχουν οι άλλοι να σου πουν για να μπορέσεις να αποφύγεις τις προστριβές. Δεν υπάρχει λόγος να υποδεχτείς την νέα χρονιά με κακή διάθεση, καθώς είναι δυνατόν με λίγη καλή προσπάθεια να υπάρξει συνεννόηση και πάνω από όλα κατανόηση.

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και αντίθεση με τον Ερμή αναστατωμένη ίσως και κάπως νευρική θα είναι η στάση σας, προσοχή στα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα. Σήμερα καλό θα είναι να αποφύγετε να κοντραριστείτε με το ταίρι σας, σας δίνω τη συμβουλή να μην δώσετε έκταση στα καβγαδάκια που ενδεχομένως να προκύψουν. Συζητήσεις περί δέσμευσης ή μελλοντικής εξέλιξης καλυτέρα αφήστε τες για τις επόμενες μέρες. Ενδεχομένως να κάνουν την εμφάνιση τους αναστολές και απαισιόδοξες σκέψεις, η μέρα δεν ενδείκνυται για αποφάσεις. Ένα πρόσωπο θα σας πλησιάσει, ίσως να αφόρα πρώην ταίρι σας, ενδεχομένως να σας δημιουργήσει απορίες ο τρόπος που θα σας μιλήσει, μάλλον δε θα είστε σε θέση να καταλάβετε τους σκοπούς της προσέγγισης.

Υδροχόος

Καλή Πρωτοχρονιά αγαπημένε Υδροχόε! Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και είσαι μέσα στο πνεύμα της ημέρας, καθώς το κέφι και η χαρά σου είναι έντονη και ετοιμάζεσαι να υποδεχτείς τον καινούργιο χρόνο πιο αισιόδοξος από ποτέ. Κανονίζεις το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς γιατί θέλεις να διασκεδάσεις και να απολαύσεις τις συγκεκριμένες στιγμές. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ερμή στον Τοξότη μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην συνεννόησή σου με τους άλλους και αυτό να σε κάνει νευρικό και να χαλάσει πρόσκαιρα την διάθεσή σου. Θα ήταν προτιμότερο να μην περιμένεις από τους άλλους να συμπεριφέρονται ή να εκφράζονται με τον δικό σου τρόπο και να είσαι διαλλακτικός σε αυτά που έχουν να σου πουν. Θα καταφέρεις με αυτόν τον τρόπο να ισορροπήσεις το κλίμα και να υποδεχτείς τον νέο χρόνο με τις καλύτερες προοπτικές.

Φίλοι μου Υδροχόοι, με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και αντίθεση με τον Ερμή περίεργα και αντικρουόμενα συμβάντα θα σας φέρουν αναπάντεχες εξελίξεις που θα απαιτούν από εσάς αυτοσυγκράτηση και όχι βιασύνη. Ένα παλιό σας ζήτημα με πρόσωπο από το παρελθόν ενδέχεται να πάρει τέτοιου είδους έκταση, που μάλλον θα σας βρει απροετοίμαστους, προσοχή στις σπασμωδικές κινήσεις. Τα λόγια που θα ακούσετε από το πρώην ταίρι σας θα φέρουν συναισθηματικές ανατροπές στην καρδιά σας. Αποκαλυπτικές εξομολογήσεις θα αλλάξουν τον τρόπο σκέψης σας, τώρα θα επανεξετάσετε τις επιλογές σας, διαφοροποιούνται οι αποφάσεις σας. Πρόσωπο που ήδη γνωρίζετε θα σας ζητήσει προσωπικό ραντεβού, αν δεν είστε σε θέση να ξεκαθαρίσετε τις βλέψεις σας δώστε χρόνο στα γεγονότα.

Ιχθύς

Καλή Πρωτοχρονιά αγαπημένε Ιχθύ! Κάνεις προετοιμασίες για να περάσεις ένα όμορφο οικογενειακό ρεβεγιόν, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και θέλεις να υποδεχτείς τον νέο χρόνο με τα οικεία πρόσωπά σου και θα κάνεις ότι μπορείς για να τους ευχαριστήσεις. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ερμή στον Τοξότη μπορεί να χαλάσει το γιορτινό κλίμα και να δυσκολέψει την επικοινωνία, καθώς μπορεί να θεωρείς ότι δεν σε καταλαβαίνουν τα πρόσωπα της οικογένειάς σου και έτσι γίνεσαι νευρικός και αντιδράς σε ότι και αν ακούσεις. Θα είναι προτιμότερο να δείξεις κατανόηση και να σκεφτείς αυτά που έχουν οι άλλο να σου πουν και παράλληλα να μην περιμένεις από κανέναν να σκέφτεται με τον τρόπο που σκέφτεσαι εσύ. Έτσι, θα καταφέρεις να μην δημιουργήσεις εντάσεις και θα βρεθεί η μέση λύση.

Φίλοι μου Ιχθείς, με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και αντίθεση με τον Ερμή θα εμφανιστείτε αρκετά αντιδραστικοί, παθιασμένοι, ορμητικοί, το ταίρι σας δύσκολα θα τα βγάλει πέρα μαζί σας. Ενδεχομένως να μην καταφέρετε να δώσετε άμεσες λύσεις σε παρεξηγήσεις, αποφύγετε επίμονες ή πιεστικές πράξεις. Εσείς οι ελεύθεροι που είστε πολύ καιρό μόνοι και ανεξάρτητοι θα αναζητήσετε νέες περιπέτειες, γοητευτικό θα κάνετε το στυλ σας ωστόσο προσοχή στις υπερβολές, θα πρέπει οι προσεγγίσεις σας να είναι διακριτικές. Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να ανοίξετε δίοδο επαφών με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, όλα θα εξαρτηθούν από το κατά πόσο θα είστε σε θέση να δώσετε χρόνο. Οι βιαστικές ενέργειες δεν θα έχουν θετικό αποτέλεσμα, κινηθείτε χαλαρά, όχι ανυπόμονα ή πιεστικά.

Exit mobile version