Hallocy

Παραμονή πρωτοχρονιάς στον ALPHA Κύπρου με Χριστιάνα και Λούη – Φωτογραφίες

Special Λούης Night Show στις 21.00 και αμέσως μετά στις 22.30 “Πρωτοχρονιά στο Σπίτι Μας!” με την Χριστιάνα Αριστοτέλους με Άντζελα Δημητρίου στις ΝΟΤΕΣ

Όχι μια αλλά δύο παραγωγές ετοιμάζει ο ALPHA Κύπρου για το βράδυ της Παραμονής Πρωτοχρονιάς παρέα με τους πιο δυνατούς παρουσιαστές της Κυπριακής τηλεόρασης που δεν είναι άλλοι από τους: Χριστιάνα Αριστοτέλους και Λούη Πατσαλίδη!

Την Κυριακή 31 Δεκεμβρίου στις 21.00 ο Λούης Πατσαλίδης κάνει την αρχή με ένα special Λούης Night Show και ακολούθως δίνει πάσα στη Λεμεσό και συγκεκριμένα στη μουσική σκηνή ΝΟΤΕΣ όπου η Χριστιάνα αναλαμβάνει τα ινία με την εκπομπή «Πρωτοχρονιά στο Σπίτι μας» για ένα πραγματικά ξεχωριστό show με εκλεκτούς καλεσμένους, φάρσες δια χειρός Χριστιάνας Αρτεμίου και Μιχάλη Σοφοκλέους.

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους και η παρέα της θα υποδεχθούν το 2018 με την αγαπημένη και ιδιαίτερα δημοφιλή στο Κυπριακό κοινό λαϊκή τραγουδίστρια, Άντζελα Δημητρίου η οποία θα ερμηνεύσει τις μεγαλύτερές της επιτυχίες. Μαζί της θα είναι η αγαπημένη τραγουδίστρια Ελένη Χατζίδου αλλά και ο δικός μας Γιώργος Σταματάρης.

1 / 7
Exit mobile version