Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου

Αθηνά Ωνάση: Πρωτοχρονιά στην Βραζιλία με τον νέο της έρωτα

Η Αθηνά Ωνάση εκπλήσσοντας του πάντες, αποφάσισε να κάνει γιορτές στη Βραζιλία.

Θα περάσει την Πρωτοχρονιά εκεί που έζησε τα καλύτερα χρόνια της ζωής της με τον πρώην πια σύζυγό της, Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο, δείχνοντας πως έχει γυρίσει πια σελίδα στη ζωή της.

Σύμφωνα με το περιοδικό Λοιπόν, η Αθηνά Ωνάση γυρίζει στον «τόπο του εγκλήματος», το Σάο Πάολο, αλλά όχι μόνη της. Μαζί της θα είναι ο αγαπημένος της, πολυεκατομμυριούχος Αλμπέρτο Ζορζί, και μεγάλη φιλική παρέα.

Το ζευγάρι μαζί με τους φίλους του ετοιμάζουν ένα λαμπερό πάρτι για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς στη βίλα της Αθηνάς και προσκεκλημένοι θα είναι πολλά πρόσωπα από την υψηλή κοινωνία της Βραζιλίας.

«Με, αυτόν τον τρόπο η Αθηνά δείχνει στον Ντόντα πως μπορεί να αυτοεξορίστηκε από το σπίτι της λόγω των δυσάρεστων καταστάσεων που συνέβησαν, ωστόσο παραμένει η κυρίαρχος του παιχνιδιού κι εκείνη μόνο μπορεί να βάζει του κανόνες», αναφέρει χαρακτηριστικά βραζιλιάνικη ιστοσελίδα.

Μετά την περσινή απομονωμένη Πρωτοχρονιά στην Ελβετία, φαίνεται πως η Ωνάση αποφάσισε οριστικά να κάνει στροφή 180 μοιρών. Στο μεγάλο πρωτοχρονιάτικο πάρτι έχουν προσκληθεί πολλοί κοινοί φίλοι που είχε η «χρυσή» κληρονόμος μαζί με τον Αλβάρο, ακόμη και ζευγάρια με τα οποία ο ιππέας συνεχίζει και σήμερα να κάνει παρέα μαζί με τη νέα αγαπημένη του, Ντενίζ Σεβέρο. Βέβαια, άλλη πηγή δηλώνει χαρακτηριστικά πως «Η Αθηνά βαδίζει στα χνάρια της μητέρα της. Πρόκειται για αυτοκαταστροφική κίνηση, καθώς η ίδια θα υποφέρει και πολλές από τις προσκλήσεις θα λάβουν αρνητική απάντηση. Η Ντενίζ έχει μεγάλη επιρροή στην ελίτ της Βραζιλίας και το έχει αποδείξει πολλές φορές».

Διαβάστε επίσης