Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου

Hμερήσιες προβλέψεις της Δευτέρας 01/01/2018 για όλα τα ζωδια

Κριός

Καλή Χρονιά αγαπημένε Κριέ!! Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και ετοιμάζεσαι να για ένα πρωτοχρονιάτικο γεύμα με την οικογένειά σου, όπου θα ανταλλάξετε ευχές για την νέα χρονιά. Συγκινησιακή φόρτιση και κυκλοθυμία σε χαρακτηρίσουν. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να φορτίσει προσωρινά την ψυχολογία σου περισσότερο, καθώς μπορεί να προκύψουν ζητήματα οικογενειακά που να σε κάνουν να απογοητευτείς και να νιώσεις θλιμμένος. Πρόσεξε γιατί μπορεί να γίνεις πιεστικός με τα οικογενειακά σου πρόσωπα και λόγω των περιστάσεων να προσπαθείς να πάρεις επιβεβαίωση από αυτούς, κάτι που μπορεί να κουράσει. Μην σκέφτεσαι αρνητικά και απαισιόδοξα και προσπάθησε να αφήσεις πίσω σου όλα όσα σε προβληματίζουν για να χαρείς τις όμορφες οικογενειακές στιγμές. Υποδέξου την νέα χρονιά με αισιοδοξία!

Φίλοι μου Κριοί, με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ουρανό τα γεγονότα θα ξεσηκώσουν τις διαθέσεις σας. Σήμερα θα τα δείτε όλα με αισιοδοξία και δυναμικότητα, θα θελήσετε να δοκιμάσετε μια νέα αρχή. Ξαφνική εμφάνιση συγκεκριμένου προσώπου θα δώσει καινούργιες διαστάσεις στην προσωπική σας ζωή, καταφθάνει προοπτική νέας γνωριμίας. Το πρόσωπο που θα γνωρίσετε θα αναστατώσει την καρδιά σας, προμηνύεται έναρξη καινούργιας σχέσης, τα αισθήματα θα είναι έντονα θα υπάρξει ενθουσιασμός. Εσείς οι ελεύθεροι ετοιμαστείτε για νέες περιπέτειες με μεγάλη και ευχάριστη πορεία, τώρα θα δοκιμαστεί η αντοχή και η τόλμη σας. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Καρκίνο εσείς οι σταθεροποιημένοι ίσως να μιλήσετε για το θέμα της δέσμευσης, θα γίνουν συζητήσεις για το μέλλον της σχέσης σας.

Ταύρος

Καλή Χρονιά αγαπημένε Ταύρε!! Η επικοινωνιακή σου δεινότητα είναι στα ύψη με την Σελήνη να έχει περάσει στον Καρκίνο, το τηλέφωνό σου χτυπά συνέχεια και όλοι οι στενοί συγγενείς και φίλοι θέλουν να μιλήσουν μαζί σου και να σου δώσουν τις ευχές τους για την νέα χρονιά. Προσκλήσεις για εξόδους για το σημερινό βράδυ είναι πιθανές και ετοιμάζεσαι για να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Κρόνο στον Αιγόκερω είναι πιθανό να σε ρίξει ψυχολογικά για λίγο και να νιώσεις απογοήτευση για συμπεριφορές ή περιστατικά που έχουν προκύψει. Μην αφήνεις τους άλλους να καθορίζουν την ψυχολογία σου και άφησε πίσω σου αυτήν την γιορτινή μέρα όποιον και ότι σε στενοχωρεί για να περάσεις καλά. Πίστεψε στον εαυτό σου, καθώς δεν χρειάζεται να πάρεις την επιβεβαίωση κανενός

Φίλοι μου Ταύροι, με τον ερχομό της Σελήνη στον Καρκίνο θα τηλεφωνηθείτε και θα συναντηθείτε με το πρώην ταίρι σας, έρχεται θετική κατάληξη, θα έχετε άνοιγμα επανένωσης. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ουρανό απελευθερωμένη θα είναι η διάθεση σας, αν περάσετε σε ειλικρινείς εξομολογήσεις σας διαβεβαιώνω πως θα πιάσουν τόπο. Συναισθηματικό ξεκαθάρισμα θα δημιουργήσει άνοιγμα δεσμού. Ανέμελη και εκδηλωτική θα είναι η στάση σας, ελκυστικός ο τρόπος συμπεριφοράς σας, πολύ εύκολα θα προσελκύσετε καινούργια άτομα. Ένα πρόσωπο θα καταφέρει να δημιουργήσει μεταξύ σας κλίμα έλξης, στο τέλος της κουβέντας σας θα ακουστεί θερμή πρόταση. Θα εκδηλωθεί αμοιβαίο ενδιαφέρον που σιγά σιγά θα πάρει ευχάριστες διαστάσεις. Καταφθάνει άνοιγμα σταθερής σχέσης, σας δίνω τη συμβουλή να μην κάνετε πίσω.

Δίδυμος

Καλή Χρονιά αγαπημένε Δίδυμε!! Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και οι σκέψεις σου στρέφονται σε οικονομικά θέματα που μπορεί να έχουν προκύψει τον τελευταίο καιρό και να σε απασχολούν. Νιώθεις ανασφάλεια και έλλειμμα αυτοπεποίθησης και αυτό προέρχεται από το γεγονός ότι μπορεί να μην είσαι ικανοποιημένος από τα οικονομικά σου ή τα υλικά αγαθά που έχεις. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Κρόνο στον Αιγόκερω δυσχεραίνει την κατάσταση και ρίχνει προσωρινά την ψυχολογία σου βγάζοντάς σου έντονες ανασφάλειες, φόβους και καχυποψία. Καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να απολαύσεις την ημέρα με δικούς σου ανθρώπους που σε κάνουν να νιώσεις ασφάλεια και σιγουριά και να αφήσεις πίσω σου φόβους που σε ταλαιπωρούν και δεν σε αφήνουν να προχωρήσεις. Κάνε το καλύτερο δυνατό να υποδεχτείς με αισιόδοξο τρόπο την νέα χρονιά.

Φίλοι μου Δίδυμοι, με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ουρανό η εξέλιξη μιας έντονης συζήτησης θα που έχετε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θα προκαλέσει ευχάριστες συναισθηματικές ανατροπές. Πρώην ταίρι σας θα σας πλησιάσει, έντονα λόγια και απρόοπτες εξομολογήσεις θα φέρουν αναταραχές, με την είσοδο της Σελήνης στον Καρκίνο δεν αποκλείεται να πάρετε την απόφαση να επανασυνδεθείτε. Κάποιοι από εσάς ενδεχομένως να βρεθείτε σε δίλλημα, η αντίθεση της Σελήνης με τον Κρόνο ενδεχομένως να μην σας βοηθήσει να πάρετε άμεσες αποφάσεις. Σας συμβουλεύω να αποφύγετε τις βεβιασμένες κινήσεις, τρενάρετε όσο μπορείτε τα τελεσίδικα αποτελέσματα. Σήμερα θα έχετε τη διάθεση να λύσετε παλιούς συναισθηματικούς κόμπους, ωστόσο το αποτέλεσμα ίσως να μην είναι άμεσο.
Καρκίνος
Καλή Χρονιά αγαπημένε Καρκίνε!! Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και οι συναισθηματικές σου ανάγκες έρχονται στο προσκήνιο με εμφατικό τρόπο, καθώς θέλεις από τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου αλλά και τους συνεργάτες σου να σε κατανοήσουν και να προσπαθήσουν να τις καλύψουν. Η παρορμητικότητα και ο εγωιστικός τρόπος που εκδηλώνεσαι μπορεί να ενοχλήσουν. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Κρόνο στον Αιγόκερω είναι πιθανό να σε ρίξει ψυχολογικά για λίγο και να νιώσεις αυτολύπηση και απογοήτευση από συμπεριφορές που δεν περίμενες. Προσπάθησε να πατήσεις στα πόδια σου, να πιστέψεις στον εαυτό σου και να αφήσεις πίσω σου ότι σε καταβάλει. Είναι χρυσή ευκαιρία να υποδεχτείς τον νέο χρόνο με δυναμικότητα αλλά και κατανόηση για τις ανάγκες των δικών σου ατόμων.
Φίλοι μου Καρκίνοι, με τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιο σας μπαίνουν σε τάξη οι σκέψεις σας, επιθυμία σας θα είναι η σταθερότητα και όχι οι περιστασιακές ή εφήμερες επαφές. Σήμερα παίρνετε οριστικές αποφάσεις, κλείνουν παλιές συναισθηματικές εκκρεμότητες, εσείς που είστε σε φάση χωρισμού περνάτε σε στάδιο επανασύνδεσης. Οι ελεύθεροι και ανεξάρτητοι παίρνετε απόφαση να αλλάξετε τρόπο ζωής, σοβαρές βλέψεις θα αποκτήσετε για το καινούργιο άτομο που θα γνωρίσετε. Γοητευτικό πρόσωπο θα κερδίσει την καρδιά σας. Μην κάνετε πίσω στις διεκδικήσεις σας, προχωρήστε ελεύθερα και άφοβα, τα γεγονότα θα σας δημιουργήσουν άνοιγμα σταθερών επαφών με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Εσείς που είστε σε δεσμό, καταστάσεις που σας έφεραν προβληματισμό ή ανησυχία μπαίνουν σε τάξη, βρίσκετε λύσεις και διεξόδους.
Λέων
Καλή Χρονιά αγαπημένε Λέοντα!! Είναι περίεργη η διάθεσή σου σήμερα καθώς μπαίνεις στην διαδικασία να αναπολείς περιστατικά από το παρελθόν που σε έχουν πληγώσει και καθορίσει και αυτό σε κάνει εσωστρεφή και μελαγχολικό. Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και δεν έχει κέφι για να ασχοληθείς με κάτι συγκεκριμένο, καθώς το μυαλό σου «τρέχει» σε ένα φανταστικό κόσμο. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Κρόνο στον Αιγόκερω δεν βοηθάει να βελτιωθεί η διάθεσή σου, αντιθέτως νιώθεις απογοήτευση και θλίψη για ότι έχει συμβεί, ευτυχώς προσωρινά. Μην αφήνεις παλιότερες καταστάσεις να σε επηρεάζουν και να σε καταβάλουν, κλείσε κεφάλαια του παρελθόντος που σε πονάνε και γίνε μέσω αυτών καλύτερος άνθρωπος. Μπορείς να υποδεχτείς την νέα χρονιά βγάζοντας την φαντασία σου στην τέχνη, κάτι που θα λειτουργήσει ευεργετικά.
Αγαπητοί μου Λέοντες, με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ουρανό έρχονται αλλαγές που θα σας ενθουσιάσουν, πίσω από απρόσμενες συναντήσεις θα κρύβονται ευχάριστες εκπλήξεις. Ελκυστικό και αεράτο θα είναι το παρουσιαστικό σας, οι διαθέσεις σας θα σας ωθήσουν σε αυθόρμητες πράξεις, σήμερα σας συμβουλεύω να ανοιχτείτε και να φλερτάρετε. Εσείς οι ελεύθεροι πολύ καλά θα κάνετε και θα αφήστε στην άκρη τη διστακτικότητα , οι προσεγγίσεις σας θα έχουν επιτυχημένο αποτέλεσμα. Για εσάς τους προσφάτως χωρισμένους, το πρώην ταίρι σας θα σας πλησιάσει με διαθέσεις συμφιλίωσης, με την είσοδο της Σελήνης στον Καρκίνο θα λάβετε ουσιαστικές και ειλικρινείς εξηγήσεις, ταχτοποιείται ο λόγος που σας οδήγησε στον χωρισμό. Κρατήστε θετική στάση στις θερμές προτάσεις που θα λάβετε, καταφθάνουν θετικές ανατροπές!
Παρθένος
Καλή Χρονιά αγαπημένε Παρθένε!! Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και η διάθεσή σου είναι εξωστρεφής και κοινωνικότατη, καθώς θέλεις να δεις τα φιλικά σου πρόσωπα, να συναναστραφείς μαζί τους, να ανταλλάξεις ευχές για την νέα χρονιά που ήρθε. Η ευφυΐα σου και ο πρωτοποριακός τρόπος έκφρασης σε κάνουν επίκεντρο σε όποια παρέα και αν βρεθείς. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να σου χαλάσει την διάθεση προσωρινά, καθώς είναι πιθανό να προκύψουν καταστάσεις και συμπεριφορές που να σε απογοητεύσουν και να νιώσεις στενοχωρημένος και θλιμμένος. Μην αφήνεις κανέναν και τίποτα να επηρεάσει σήμερα την διάθεσή σου, προσπάθησε να περάσεις όσο πιο όμορφα γίνεται αυτή την μέρα και πίστεψε στον εαυτό χωρίς να χρειάζεσαι από κανέναν επιβεβαίωση.
Φίλοι μου Παρθένοι, με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ουρανό απρόσμενο και πολύ ευχάριστο συμβάν θα αλλάξει τις συνθήκες της προσωπική σας ζωής τα γεγονότα θα σας αποδείξουν πως είναι λάθος να σκέπτεστε με ηττοπάθεια, φεύγουν οι σκοτεινές εκδοχές. Σήμερα θα νιώσετε αισιοδοξία και δυνατή αυτοπεποίθηση, με θερμό μάτι θα δείτε τα καινούργια ενδεχόμενα τόσο εσείς που προσφάτως χωρίσατε, όσο και εσείς που αναζητάτε δεσμεύσεις. Εσείς που είστε σε δεσμό, με τον ερχομό της Σελήνης στον Καρκίνο περνάτε σε στάδιο ισορροπίας, δεν αποκλείεται να ακουστούν σοβαρές υποσχέσεις. Μια τυχαία συνάντηση με πρόσωπο ελκυστικό και ταιριαστό στις προτιμήσεις σας θα τονώσει τις διαθέσεις σας, εσείς οι ελεύθεροι θα έχετε δυνατότητα νέας σχέσης. Σήμερα οι εξελίξεις θα σας ενθουσιάσουν διατηρήστε την αισιοδοξία σας.
Ζυγός
Καλή Χρονιά αγαπημένε Ζυγέ!! Η σκέψη σου στρέφεται στον επαγγελματικό σου τομέα, καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και έρχονται στο μυαλό σου υποχρεώσεις και ευθύνες που μπορεί να έχουν προκύψει τον τελευταίο καιρό. Είναι πιθανό ακόμα να έχεις προσκλήσεις από το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον σου ή από τον επαγγελματικό χώρο που θα πρέπει να ανταποκριθείς. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σε ρίχνει ψυχολογικά για λίγο, καθώς είναι πιθανό να προκύψουν καταστάσεις ή συμπεριφορές που θεωρείς ότι σε απορρίπτουν και αυτό να σε γεμίσει θλίψη και απογοήτευση. Μην επιτρέπεις σε κανέναν να σου χαλάσει την διάθεση σήμερα, άφησε πίσω σου υποχρεώσεις και ευθύνες και προσπάθησε να περάσεις με τον πιο όμορφο τρόπο την πρώτη μέρα της νέα χρονιάς.
Φίλοι μου Ζυγοί, βγαίνετε από την παθητικότητα και την αδράνεια, με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ουρανό θα έχετε τη διάθεση να κυνηγήσετε το συναρπαστικό με τρόπο ιδιαιτέρως απελευθερωμένο. Έντονη θα είναι η γοητεία σας, σήμερα δεν θα κινηθείτε πάνω σε συνηθισμένες βάσεις , θα θελήσετε να ρισκάρετε και να επιδιώξετε τη μεγάλη αλλαγή στην προσωπική σας ζωή. Με δυναμικό και άμεσο τρόπο θα σας προσεγγίσει πρόσωπο που δεν αποκλείεται να το ερωτευτείτε. Εσείς που ήδη έχετε συγκεκριμένο άτομο στο στόχαστρο σας, η εκδηλωτική στάση που θα κρατήσετε θα δημιουργήσει άνοιγμα για προσωπικό ραντεβού. Οι αισθηματικές σας υποθέσεις μπαίνουν σε νέα τροχιά, αλλάζει η πορεία σας, με τον ερχομό της Σελήνης στον Καρκίνο θα σταθμεύσετε συναισθηματικά
Σκορπιός
Καλή Χρονιά αγαπημένε Σκορπιέ!! Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και η νέα χρονιά μπήκε με αισιοδοξία, κέφι και χαλαρή διάθεση. Είναι κατάλληλη μέρα για να περάσεις με παρέες όπου θα φας υπέροχο φαγητό, θα πιεις, θα ακούσεις όμορφη μουσική και θα απολαύσεις υπέροχες συζητήσεις. Προσπάθησε μόνο να μην φανατίζεσαι και εμμένεις στις απόψεις σου σε τέτοιο σημείο που μπορεί να έρθεις σε κόντρα με όποιον διαφωνεί. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Κρόνο στον Αιγόκερω λειτουργεί περιοριστικά στην διάθεσή σου προσωρινά και μπορεί να θεωρήσεις ότι δεν γίνεσαι αντιληπτός από το περιβάλλον σου. Αυτό σε κάνει να απογοητεύεσαι, να στενοχωριέσαι και να χάνεις την πίστη στον εαυτό σου. Πίστεψε στον εαυτό σου και άφησε τις στενοχώριες πίσω σου, υποδέξου τον νέο χρόνο με κέφι.
Αγαπητοί μου Σκορπιοί, η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ουρανό θα απελευθερώσει τις αισθήσεις σας, θα εμφανιστείτε ρομαντικοί, αισιόδοξοι, και τολμηροί στις διεκδικήσεις σας. Επικοινωνιακή θα είναι η στάση σας, με τον ερχομό της Σελήνης στον Καρκίνο θα ζήσετε ήρεμες στιγμές με το ταίρι σας, θα μιλήσετε με αυτοσυγκράτηση και κατανόηση. Σε περίπτωση που είστε τσακωμένοι θα καταφέρετε να τερματίσετε τις διαφωνίες σας, υποχωρητικές διαθέσεις θα εμφανιστούν και από τις δυο πλευρές. Ο θερμός αυθορμητισμός σας θα βοηθήσει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο να περάσει σε πράξεις που θα ξεμπλοκάρουν την αμοιβαία έλξη που υπάρχει μεταξύ σας. Σε προσωπικό ραντεβού αποκαλυπτικές εξομολογήσεις θα σας δώσουν το πράσινο φως να προχωρήσετε σε σταθερή σχέση. Σήμερα τα συμβάντα και τα γεγονότα θα είναι αναζωογονητικά
Τοξότης
Καλή Χρονιά αγαπημένε Τοξότη!! Ξυπνάς με έναν εκνευρισμό που δεν ξέρεις από που προέρχεται και είναι πιθανό να αυξάνεται στην διάρκεια της ημέρας. Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και αυτό που θέλεις είναι να κλειστείς στον εαυτό σου, νιώθεις ανασφάλειες και φόβους, βγάζεις έντονη καχυποψία στο περιβάλλον σου. Πιθανά οικονομικά θέματα σε απασχολούν. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να ρίξει περισσότερο την ψυχολογία σου προσωρινά και να νιώσεις έντονες ανασφάλειες και έλλειμμα αυτοεκτίμησης, καθώς μπορεί να έχουν προκύψει συμπεριφορές από πρόσωπα του περιβάλλοντός σου που να σε απογοητεύσουν. Προσπάθησε να βρεις την αισιόδοξη πλευρά του εαυτού σου και να περάσεις την πρώτη μέρα του νέου χρόνου όμορφα και μα αισιοδοξία, αφήνοντας πίσω κάθε αρνητική ενέργεια.
Φίλοι μου Τοξότες, με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Καρκίνο ισορροπημένος θα είναι ο συναισθηματικός σας κόσμος, θα στοχεύετε στην ηρεμία και στη σταθερότητα, θα ξέρετε τι ακριβώς αναζητάτε από το ταίρι σας. Εσείς οι μπερδεμένοι που διακατέχεστε από αμφιβολίες θα βγείτε από την καχυποψία, θα πειστείτε πως υπάρχουν αμοιβαία και ειλικρινά αισθήματα. Συνάντηση με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θα καταφέρει να δώσει ώθηση στις διαθέσεις σας, σε περίπτωση που αφόρα πρώην ταίρι και επιθυμείτε επανασύνδεση θα είναι καθαρά στο χέρι σας η επανένωση. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ουρανό εσείς οι ελεύθεροι και τολμηροί θα έχετε την ευκαιρία να αλλάξετε τον ρυθμό της ζωής σας, αποκτάτε πιο απελευθερωμένες διαθέσεις και επιθυμίες.
Αιγόκερως
Καλή Χρονιά αγαπημένε Αιγόκερε!! Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και το ενδιαφέρον σου στρέφεται σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις που σε απασχολούν. Είναι βέβαιο ότι θα κάνεις το καλύτερο που μπορείς για να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί τους και να μην είναι κανείς δυσαρεστημένος. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Κρόνο στο ζώδιό σου μπορεί να σου χαλάσει την διάθεση προσωρινά και να σκεφτείς ότι δεν εκτιμούνται αυτά που δίνεις στους γύρω σου, με αποτέλεσμα να απογοητεύεσαι και να νιώθεις θλίψη. Προσπάθησε να μην αφήνεις τίποτα και κανέναν να σε στενοχωρήσουν σήμερα, κάνε ότι μπορείς να περάσεις καλά και μην βάζεις αυτά που θέλεις σε δεύτερη μοίρα, απλά και μόνο από προσωπική ανασφάλεια για την μοναξιά. Πέρασε όμορφα και όπως επιθυμείς την πρώτη μέρα του νέου χρόνου.

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, με την εμφάνιση της Σελήνης στον Καρκίνο ηρεμία και ασφάλεια θα αναζητήσετε, λύση θα βρείτε σε ένα συγκεκριμένο πρόβλημα σας, η σχέση σας περνά σε στάδιο ισορροπίας και σταθερότητας. Οι τσακωμένοι ηρεμείτε με το ταίρι σας, θα δώσετε εξηγήσεις και θα περάσετε σε αναλύσεις που θα τερματίσουν την απόσταση ή τον χωρισμό. Για εσάς τους ελευθέρους, επικοινωνιακή θα είναι η διάθεση σας, σήμερα θα μιλήσετε και θα φλερτάρετε αυθόρμητα, καταφθάνει γνωριμία θετικής εξέλιξης. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ουρανό θα ανανεώσετε τους στόχους σας, ένα καινούργιο πρόσωπο θα σας δώσει την ευκαιρία να γνωριστείτε σε προσωπικό επίπεδο. Εκδηλώστε την έλξη που θα νιώσετε, έρχονται τυχερά γεγονότα, σας δίνω τη συμβουλή να τα αξιοποιήσετε.
Υδροχόος
Καλή Χρονιά αγαπημένε Υδροχόε!! Άγχος και νευρικότητα νιώθεις, καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και σκέφτεσαι τις καθημερινές υποχρεώσεις που έχεις και είναι αρκετές και αυτό σε στρεσάρει. Οι αγγαρείες και οι εκκρεμότητες στην δουλειά είναι ακόμα ένα θέμα και αυτό όλο μπορεί να σε κάνει επικριτικό, πρώτα με τον εαυτό σου και μετά με τους γύρω σου, και γκρινιάρη. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Κρόνο στον Αιγόκερω δυσκολεύει το κλίμα, καθώς μπαίνεις στην διαδικασία να σκεφτείς ότι δεν εκτιμούνται η προσπάθειές σου και η εργατικότητα που δείχνεις. Μην αφήνεις την πρώτη μέρα του χρόνου να σε καταβάλλει η ρουτίνα, προσπάθησε να περάσεις όμορφα και θα δεις ότι θα αντιμετωπίσεις με μεγαλύτερη εσωτερική δύναμη ότι και αν προκύψει.
Φίλοι μου Υδροχόοι, με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ουρανό θα εμφανιστείτε τολμηροί και αρκετά απρόβλεπτοι με έντονη τη διάθεση να προσχωρήσετε σε άμεσες προσεγγίσεις. Η παρορμητικότητα σας θα σας ωθήσει σε ενέργειες αυθόρμητες, το αποτέλεσμα θα είναι θετικό, θα το εντυπωσιάστε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Ανανεωμένο θα είναι το στυλ της εμφάνισης σας, η ελκυστικότητα που θα εκπέμπετε θα δημιουργήσει πεδίο απροόπτων εξελίξεων και γνωριμιών. Η ζωτικότητα και η θετική σας αύρα θα έχουν ως αποτέλεσμα να βρεθείτε σε προσωπική συνάντηση με πρόσωπο που δε θα είναι καθόλου περαστικό στην προσωπική σας ζωή. Για εσάς του ελεύθερους θα υπάρξει ολοκαίνουρια γνωριμία, με τη Σελήνη στον Καρκίνο ανοίγεται προοπτική σχέσης που θα έχει μελλοντική πορεία με μεγάλη διάρκεια.
Ιχθύς
Καλή Χρονιά αγαπημένε Ιχθύ!! Κέφι, μπρίο, αισιοδοξία, φλερτ και διασκέδαση έχει η μέρα, καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και τίποτα δεν μπορεί να σε εμποδίσει στο να απολαύσεις αυτές τις όμορφες στιγμές και να διασκεδάσεις με την ψυχή σου. Ο έντονος τρόπος που εκφράζεις τα συναισθήματά σου σε κάνει το επίκεντρο όπου και αν βρίσκεσαι, πρόσεξε μόνο την τάση σου να υπερβάλεις. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να χαλάσει την διάθεσή σου προσωρινά και να νιώσεις ότι δεν εκτιμούν οι φίλοι ή ο σύντροφός σου αυτά που δίνεις, καθώς μπορεί να προκύψουν συμπεριφορές που θα σε απογοητεύσουν και στενοχωρήσουν. Καλό θα ήταν να μην επιτρέψεις σε κανέναν να σου χαλάσει το κέφι, να πιστέψεις στον εαυτό σου και στην δοτικότητα που έχεις και να περάσεις με χαρά και αισιοδοξία την πρώτη μέρα του νέου έτους.
Φίλοι μου Ιχθείς, με την εμφάνιση της Σελήνης στον Καρκίνο, προσγειωμένες θα είναι οι αντιδράσεις σας, ειρηνική η στάση σας, θα νιώσετε την ανάγκη να περάσετε σε άμεσα συναισθηματικά βήματα. Εκδηλωθείτε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές, το κλίμα θερμό, και η τύχη με το μέρος σας. Ευχάριστη εξέλιξη θα έχετε με πρόσωπο που στόχο θα έχει να φέρει μεταξύ σας μόνιμη και δεσμευτική κατάληξη. Τώρα θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να στρώσετε την προσωπική σας ζωή και να ασχοληθείτε με σοβαρότητα για το μέλλον σας. Αισιοδοξία, χαρά και συναισθηματική ικανοποίηση θα σας φέρει το ραντεβού που θα έχετε. Πείτε ‘ναι’ στις δεσμευτικές προτάσεις που θα λάβετε, δεν θα υπάρξει καμία αρνητική ανατροπή

Διαβάστε επίσης