Site icon Hallocy

Αισθηματικές προβλέψεις της Πέμπτης 04/01 για όλα τα ζώδια

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη και τον Δία προσοχή στην ανάγκη σας για κυριαρχία, στην αντιδραστικότητα σας, και στις απότομες εξάρσεις, σκεφτείτε τις συνέπειες των όσων πράξετε και αποφασίσετε. Ας δίνω τη συμβουλή να μιλήσετε στο ταίρι σας με ηρεμία και όχι με απαιτητικότητα. Εσείς που είστε σε φάση χωρισμού, ναι μεν η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή θα σας δώσει το άνοιγμα να τα ξαναβρείτε με το ταίρι σας, ωστόσο η κατάληξη θα εξαρτηθεί από τις απαντήσεις που θα δώσετε. Για εσάς που είστε στο ξεκίνημα της σχέσης σας ή θέλετε να γοητεύσετε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα καταφέρετε να βρείτε τον σωστό τρόπο έκφρασης, περάστε σε άμεσες προσεγγίσεις, το αποτέλεσμα θα είναι θετικό

Ταύρος

Αγαπητοί μου Ταύροι, με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Δία θα δυσκολευτείτε να πάρετε αποφάσεις, για να μην υπάρξουν μπερδέματα με το ταίρι σας κρατήστε στάση χαλαρή, όχι πιεστική και όχι τελείως αδιάφορη. Προσοχή στα θέματα που σας δημιουργούν ανασφάλειες και αμφιβολίες, χειριστείτε τις υποθέσεις με ορθολογισμό. Με την Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη ενδεχομένως να υπάρξει αστάθεια στα αισθήματα σας και στις αντιδράσεις σας, δε αποκλείεται να ενεργήσετε με πράξεις επιπόλαιες ή εγωκεντρικές. Εσείς που είστε στο ξεκίνημα της σχέσης σας καλό θα είναι να αποφύγετε τις σκέψεις για το μέλλον των επαφών σας. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή η εμφάνιση ενός προσώπου από τα παλιά θα φέρει αναστάτωση στην καρδιά σας, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο ξαφνικής επανασύνδεσης.

Δίδυμος

Φίλοι μου Δίδυμοι, με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή ευχάριστη συνομιλία με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θα φέρει άνοιγμα σχέσης. Θα εκδηλωθούν αισθήματα που θα φέρουν συναισθηματική σταθερότητα. Αποκλειστικά στο δικό σας χέρι θα βρίσκεται η αλλαγή στην πορεία της προσωπικής σας ζωής, θα δημιουργηθεί άνοιγμα για νέα αρχή. Θα λάβετε άμεσες προτάσεις σας δίνω τη συμβουλή να φανείτε θετικοί, με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη και τον Δία θα είναι λάθος αν αφήσετε τα αρνητικά συναισθήματα να σταθούν εμπόδιο στην εξέλιξη σας. Κρατήστε θετική και συγκαταβατική στάση θα δοθεί έναυσμα για δημιουργικές κινήσεις, οι μεθοδικές προσεγγίσεις θα πιάσουν τόπο. Εσείς που είστε σε δεσμό αποφύγετε καβγαδάκια και εντάσεις, χαλιναγωγήστε τάσεις εκνευρισμού.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή όμορφα λόγια θα ακουστούν στις συζητήσεις με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, αν από καιρό περιμένετε πρόταση για ραντεβού είναι πολύ πιθανόν σήμερα να την ακούσετε. Εσείς που είστε σε δεσμό οι υποσχέσεις που θα δοθούν ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας θα είναι βάσιμες, θα ακουστούν ειλικρινείς κουβέντες. Εσάς τους κρυφοερωτευμένους μια τυχαία συνάντηση θα σας δώσει το άνοιγμα να συνομιλήσετε με το πρόσωπο που σκέπτεστε, σας δίνω τη συμβουλή να περάσετε σε προτάσεις και να αποκαλύψετε τα κρυμμένα σας αισθήματα. Αν τολμήσετε να προβείτε σε ειλικρινείς εξομολογήσεις θα γίνει έναρξη σχέσης. Εσείς οι ανυπόμονοι με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη προσοχή στις παθιασμένες ενέργειες.

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή σας φέρνει πληροφορίες που θα διαλύσουν τις αρνητικές εικασίες, θα καταλαγιάσουν τάσεις καχυποψίας. Τώρα θα καταφέρετε να μάθετε τι ακριβώς συμβαίνει με το πρόσωπο που χωρίσατε ή τσακωθήκατε, θα είστε πλέον σε θέση να πάρετε αποφάσεις στηριζόμενοι σε αλήθειες και όχι σε υποθετικά σενάρια. Με τον διάλογο θα καταφέρετε να ξεκαθαρίσετε αισθήματα που θα ανοίξουν δρόμο μελλοντικής εξέλιξης. Σε συζήτηση με το ταίρι σας θα μιλήσετε με αλήθειες που θα ξεμπλοκάρουν τους συναισθηματικούς σας κόμπους, τώρα θα είστε σε θέση να δώστε σωστή εξήγηση σε καταστάσεις που στο παρελθόν είχατε παρεξηγήσει. Εσείς που θα βρειτε αντιρρήσεις ή δυσκολίες, με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη προσοχή να μην δημιουργήσετε αρνητικό κλίμα

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή ένα ιδιαιτέρως θερμό τηλεφώνημα και μια ξαφνική συνάντηση, θα ανεβάσουν τη διάθεση σας. Συγκεκριμένο πρόσωπο θα περάσει σε εσώψυχες εξομολογήσεις που θα ανανεώσουν τον συναισθηματικό σας κόσμο. Θα απαλλαγείτε από τον απαισιόδοξο τρόπο σκέψης, παίρνετε τα πάνω σας, με ενθουσιασμό προχωρείτε σε νέο ξεκίνημα. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη και τον Δία, εσάς τους χωρισμένους, ο εκνευρισμός της αναμονής προσοχή να μην σας ωθήσει σε παρορμητικές ενέργειες για τις οποίες λίγο αργότερα θα μετανιώσετε. Σας δίνω τη συμβουλή να διατηρήσετε ειρηνικές και χαλαρές τις διαθέσεις σας, αν θέλετε να τα ξαναβρείτε με το ταίρι που προσφάτως τσακωθήκατε θα πρέπει να αποφύγετε τις εντάσεις και τις ανυπόμονες πράξεις.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή θα υπάρξουν τηλεφωνήματα και απρόοπτες συζητήσεις που θα σας βοηθήσουν να απεγκλωβιστείτε από καταστάσεις στασιμότητας. Πρόσωπο που ήδη σας γνωρίζει εδώ και αρκετό καιρό, θα κάνει το βήμα να σας ζητήσει ραντεβού, θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να βάλετε καινούργιο νόημα στη ζωή σας. Αν κάποιοι από εσάς έχετε βάλει στόχο να προχωρήσετε σε δεσμεύσεις θετική θα είναι η κουβέντα που θα κάνετε με το ταίρι σας ωστόσο η οριστική κατάληξη θα απαιτεί χρόνο. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη και τον Δία προσπαθήστε να χαλιναρώσετε τις αντιδράσεις σας, η ανυπομονησία και η πίεση δε θα σας βγουν σε καλό.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη και τον Δία αντιδραστική θα είναι η στάση σας, οι πεισματικές σας διαθέσεις ενδεχομένως να δημιουργήσουν εντάσεις. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή θα ανοίξετε αναλυτικές συζητήσεις με το ταίρι σας, δεν αποκλείεται να προκύψουν αποκαλύψεις που ενδεχομένως να διαφοροποιήσουν τους μελλοντικούς σας στόχους, για θέματα δέσμευσης δεν θα είναι καλή μέρα για αποφάσεις. Αποφύγετε τα συμπεράσματα, οι σκέψεις σας θα είναι παρασυρόμενες από παλιές καταστάσεις, στη κρίση σας ίσως να μην υπάρξει ορθολογισμός. Εσείς που είστε χωρίς σχέση θα έχετε συνάντηση με πρόσωπο που από καιρό αναμένατε κίνηση του. Σας δίνω τη συμβουλή να δείξετε το ενδιαφέρον σας με σαφήνεια και αμεσότητα.

Τοξότης

Αγαπητοί μου Τοξότες, με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή στις συζητήσεις με το ταίρι σας θα αναζητήσετε ειλικρίνεια, ευκρίνεια και συναισθηματικό βάθος, σήμερα θα ακουστούν αποκαλυπτικές εξομολογήσεις. Τα λόγια που θα ακούσετε θα είναι ιδιαιτέρως θερμά και αξία εμπιστοσύνης, σας συμβουλεύω να μην τα αγνοήσετε. Εσείς οι ελεύθεροι και μοναχικοί, θα συνομιλήσετε με πρόσωπο που θα σας δημιουργήσει τη διάθεση να προχωρήσετε σε στενές επαφές. Για εσάς τους χωρισμένους, σε περίπτωση που το πρώην ταίρι σας σας δημιουργήσει μπερδεμένες ή αμφίδρομες καταστάσεις, με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη και τον Δία κάλο θα είναι να αποφύγετε τις οριστικές αποφάσεις, μην ενεργήσετε υπό την επήρεια εκνευρισμού, αφήστε το τελικό ξεκαθάρισμα για όταν θα ξεθυμάνει ο θυμός.

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη και τον Δία προσοχή να μην κονταροχτυπηθείτε με το ταίρι σας, προσπαθήστε να καταλαγιάσετε τον εκνευρισμό, την επίμονη και το πείσμα σας. Κρατήστε ισορροπημένες τις αντιδράσεις σας και δεκτική τη στάση σας, η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή θα σας δημιουργήσει άνοιγμα συνεννόησης, καλό θα είναι να μην το παρακάμψετε. Σε περίπτωση που είστε χωρισμένοι, το πρώην ταίρι σας θα κάνει την κίνηση να μιλήσει ή να συναντηθεί μαζί σας, το θέμα είναι εσείς πως θα χειριστείτε τις καταστάσεις. Εσάς τους μοναχικούς σας παροτρύνω να αξιοποιήσετε τη τυχαία συνομιλία που θα ανοίξετε με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, μιλήστε με αυθορμητισμό και θετικότητα δε έχετε τίποτα να χάσετε.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή οι συνομιλίες σας θα σας βοηθήσουν να διευκρινίσετε, να εξηγήσετε και να αποφανθείτε. Θα υπάρξουν συζητήσεις που θα διαφοροποιήσουν τον τρόπο αντίληψης σας, τώρα θα απαλλαγείτε από καχυποψίες και ψευδαισθήσεις. Συγκροτημένη θα είναι η σκέψη σας, με ειλικρινείς συζητήσεις θα καταφέρετε να κλείσετε ανοιχτά ζητήματα. Με πρόσωπο από το παρελθόν θα συμβεί συναισθηματικό ξεκαθάρισμα που θα φέρει προοπτική επανασύνδεσης, η τελική κατάληξη θα είναι αποκλειστικά στο χέρι σας. Εσείς που θέλετε να φέρετε το ταίρι σας στα δικά σας νερά, με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη και τον Δία προσοχή στις παθιασμένες και πωρωμένες ενέργειες, θα διαπιστώσετε πως κάποια πράγματα δεν γίνονται με το ζόρι και τις απειλές.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, καταφθάνει συναισθηματικό άνοιγμα, τα γεγονότα σας φέρνουν χαρά και αισιοδοξία. Ξανά ανοίγει παλιά υπόθεση, με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή το τηλεφώνημα που θα σας κάνει πρώην ταίρι σας θα αλλάξει τα δεδομένα, η συνομιλία σας θα δημιουργήσει προοπτική επανασύνδεσης. Οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για να διαφοροποιήστε την μεταξύ σας πορεία, με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη και τον Δία προσοχή να μην αφήσετε τον εγωισμό να σας κρατήσει χώρια δίνοντας παράταση στον χωρισμό σας. Εσείς που είστε σε σταθερή σχέση ίσως να αποφύγετε να ανοίξετε συζητήσεις μελλοντικής εξέλιξης, προσοχή στις παρορμητικές αντιδράσεις, κινηθείτε με αυτοσυγκράτηση. Σήμερα τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε, τα μαντάτα θα είναι αισιοδοξία, δεν χρειάζεται να προβληματίζεστε χωρίς λόγο.

Exit mobile version