Πέμπτη, 29 Ιουλίου

Αυτός είναι ο πρώτος σύζυγος της Ελένης Μενεγάκη – Δείτε πως είναι σήμερα ο Σταύρος Γαρδέρης

Όλη η Ελλάδα έχει συγκλονιστεί από το πολύ σοβαρό ατύχημα του συμπαθέστατου παρουσιαστή Κωνσταντίνου Αγγελίδη. Τις τελευταίες ημέρες διαβάζουμε εξαιρετικές ασυναρτησίες που αφορούν στη ζωή αυτού του ανθρώπου και που κάνουν την οικογένεια του και ιδιαίτερα την γυναίκα του να στεναχωριούνται για τις υπερβολές που γράφονται.

Η Ελένη Μενεγάκη σε νεαρή ηλικία είχε παντρευτεί τον γοητευτικό επιχειρηματία.

Πριν τον Μάκη Παντζόπουλο και τον Γιάννη Λάτσιο, την καρδιά της εθνικής μας παρουσιάστριας είχε κερδίσει ο Σταύρος Γαρδέρης.

Πάνω από δύο δεκαετίες πριν, όταν η Ελένη Μενεγάκη δούλευε σε οίκο νυφικών, γνωρίστηκε με τον άντρα που θα γινόταν ο πρώτος της σύζυγος, τον Σταύρο Γαρδέρη. Το ζευγάρι έζησε έναν σύντομο αλλά δυνατό έρωτα (όπως συμβαίνει συνήθως με τους έρωτες των 20 μας), ο οποίος σύντομα οδήγησε στα σκαλιά της εκκλησίας.

Η Ελένη πριν ξεκινήσει να δουλεύει στην τηλεόραση εργαζόταν στο κατάστημα νυφικών της οικογένειας του Σταύρου και ο έρωτας μεταξύ των δύο νέων υπήρξε θυελλώδης αφού φήμες θέλουν τους τσακωμούς μεταξύ τους να δίνουν και να παίρνουν. Οι τσακωμοί αυτοί, όμως, δεν τους εμπόδισαν από το να πάρουν την απόφαση να παντρευτούν, όπως και έκαναν. Ο γάμος κράτησε μόλις έναν χρόνο, ενώ χρόνια αργότερα ο πρώτος σύζυγος της εθνικής μας παρουσιάστριας θα αποκάλυπτε ότι οι δύο τους διατήρησαν καλές σχέσεις κάποια χρόνια μετά τον γάμο τους, μέχρι που χάθηκαν εντελώς. Πως είναι σήμερα όμως ο πρώτος σύζυγος της παρουσιάστριας; Ιδού…

Την περίοδο εκείνη η ωραία Ελένη Μενεγάκη έκανε τα πρώτα της βήματα στη μικρή οθόνη ενώ ο πρώτος της σύζυγος, Σταύρος Γαρδέρης, διατηρούσε κατάστημα νυφικών.

Ο έρωτάς τους κεραυνοβόλος που τους οδήγησε στα σκαλιά της εκκλησίας αλλά ο γάμος τους κράτησε πολύ λίγο.

Ο επιχειρηματίας, Σταύρος Γαρδέρης, σήμερα συνεχίζει να είναι ιδιαίτερα γοητευτικός και πλέον είναι πατέρας δύο παιδιών ενώ δεν έχει επαφές με την παρουσιάστρια, Ελένη Μενεγάκη.

Διαβάστε επίσης