Τρίτη, 26 Ιανουαρίου

Ημερήσιες προβλέψεις της Κυριακής 07/01 για όλα τα ζώδια

Κριός

Η Σελήνη περνάει στον Ζυγό και τα θέματα των σχέσεών σου με το περιβάλλον σου αλλά και με συνεργάτες γίνονται το επίκεντρο, καθώς θέλεις να μην μείνει κανείς παραπονεμένος και κάνεις ότι είναι δυνατό να ευχαριστήσεις τους πάντες. Θα πρέπει να έχεις στο μυαλό σου βέβαια και τις προσωπικές σου ανάγκες, αφού έχεις την τάση να τις παραμελείς και αυτό μπορεί να προκαλέσει αργότερα έντονες αντιδράσεις. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σου βγάζει κατήφεια, απαισιοδοξία αλλά και έλλειμμα αυτοπεποίθησης. Αυτό είναι πιθανό να γίνει έντονα εμφανές στον επαγγελματικό τομέα αλλά και στις σχέσεις σου, καθώς μπορεί να προσπαθείς να επιβεβαιωθείς πιέζοντας τους γύρω σου. Προσπάθησε να μην γίνεις κουραστικός ή πιεστικός γιατί τα αποτελέσματα θα είναι αντίθετα από αυτά που επιζητάς και θα νιώσεις χειρότερα.

Φίλοι μου Κριοί, με τον Άρη σε σύνοδο με τον Δία και τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Ουρανό θα διακατέχεστε από έντονο ενθουσιασμό, ειλικρίνεια θα υπάρξει στα λόγια σας, πρωτοτυπία στον τρόπο σκέψης σας. Θερμές και αισθησιακές θα είναι οι διαθέσεις σας, σας φανερώνω πως θα πρωταγωνιστήσετε σε μια ξαφνική και πολύ θερμή συναισθηματική υπόθεση. Τα γεγονότα θα είναι απρόοπτα και θα ξεκινήσουν από μια συνάντηση που θα είναι συγκυρία και όχι ραντεβού. Τυχαία θα ‘ρθείτε σε επαφή με πρόσωπο που η αμοιβαία σας έλξη θα φέρει δεσμό μακροχρόνιας πορείας. Θα δοθεί κατάληξη που θα είναι ιδιαιτέρως θετική, ο ερχομός της Σελήνης στον Ζυγό θα σας δώσει τη δυνατότητα να αποκτήσετε σταθερότητα και συναισθηματική ασφάλεια, ανοίγεται προοπτικού δεσμού.

Ταύρος
Η καθημερινότητα και οι πολλές εργασιακές υποχρεώσεις σε απασχολούν σήμερα, καθώς η Σελήνη περνάει στον Ζυγό και είναι έντονη τόσο η νευρικότητά σου, όσο και η επικριτική σου διάθεση, κάτι που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα με συναδέλφους αν δεν μπορέσεις να το διαχειριστείς. Η διατροφή και η φυσική σου κατάσταση σε απασχολεί, καθώς θέλεις να μπορείς να ανταπεξέρχεσαι στην δύσκολη καθημερινότητα και να έχεις αυξημένες αντοχές. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σου ρίχνει την διάθεση και μπαίνεις σε μία διαδικασία προβληματισμού όσον αφορά την εργασία αλλά και την γενικότερη πορεία της ζωής σου. Αυτό μπορεί να σου δημιουργήσει απαισιοδοξία και να χάσεις την πίστη στον εαυτό σου. Πρόσεχε γιατί μπορεί να γίνεις φορτικός στους γύρω σου, ψάχνοντας την επιβεβαίωση και να νιώθεις μετά ότι δεν σε καλύπτουν.

Φίλοι μου Ταύροι, ο Άρης σε σύνοδο με τον Δία θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε με δυναμισμό τις δυσκολίες που ενδεχομένως να υπάρχουν μέσα στη σχέση σας. Κάποιοι από εσάς δεν αποκλείεται να μιλήσετε με το ταίρι σας για την εξέλιξη και το μέλλον του δεσμού σας. Για εσάς που επιθυμείτε να επανασυνδεθείτε ο ερχομός της Σελήνης στον Ζυγό θα σας ανοίξει δίοδο επικοινωνίας, θα υπάρξουν συναντήσεις, οι συνομιλίες θα γίνουν μέσα σε κλίμα συγκατάβασης, θα έχετε την ευκαιρία να τερματίσετε τα αρνητικά ζητήματα. Εσείς οι απογοητευμένοι θα καταφέρετε να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας. Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ουρανό θα σας βοηθήσει να σκεφτείτε αισιόδοξα, σήμερα οι προτάσεις που θα ακουστούν θα είναι ευχάριστες, αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο να εμπιστευτεί και να ενθουσιαστεί.

Δίδυμος
Η Σελήνη περνάει στον Ζυγό και νιώθεις να ανεβαίνεις ψυχολογικά, βάζεις την διασκέδαση σε προτεραιότητα και δεν είσαι διατεθειμένος να χάσεις ούτε λεπτό και να μην περάσεις καλά. Εκδηλώνεις έντονα τα συναισθήματα σου και αυτό σε κάνει επίκεντρο σε όποια παρέα και αν βρεθείς, αφού εντυπωσιάζεις και γοητεύεις. Εγωιστικές αλλά και εγωκεντρικές τάσεις είναι πιθανό να υπάρξουν, καθώς επιζητάς έντονα την επιβεβαίωση και αυτό μπορεί να γίνει ενοχλητικό. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει εμπόδια και καθυστερήσεις σε οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν και να σου χαλάσει την διάθεση. Η αυτολύπηση και η απαισιοδοξία δεν θα βοηθήσουν στο να αντιμετωπίσεις τα όποια προβλήματα, ούτε η πιεστική στάση στους εμπλεκόμενους, γι’ αυτό προσπάθησε να δεις την κατάσταση ψύχραιμα και να κρατήσεις την αισιοδοξία σου.

Φίλοι μου Δίδυμοι, με τον ερχομό της Σελήνης στον Ζυγό και τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Ουρανό άνεση θα υπάρξει στα λόγια και στις εκφράσεις σας, γεγονός που θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε με επιτυχία συζητήσεις και διαφόρων ειδών ανοιχτές υποθέσεις καρδιάς. Ο Άρης σε σύνοδο με τον Δία δε θα σας αφήσει να αδιαφορήσετε ή να κρατήσετε παθητική στάση σε θέματα που χρήζουν αλλαγές. Με δυναμικότητα θα χειριστείτε τα ζητήματα που δυσκολεύουν τη σχέση σας, θα καταφέρετε να μετατρέψετε τα δεδομένα που δημιουργούν εντάσεις ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας. Για τους ελεύθερους που είστε χωρίς σχέση, ελκυστικός θα είναι ο τρόπος ομιλίας σας, σας δίνω τη συμβουλή να κάνετε το βήμα να προσεγγίσετε, εκφραστείτε ελεύθερα, πλησιάστε καινούργια πρόσωπα.

Καρκίνος
Η Σελήνη έχει περάσει στον Ζυγό και το ενδιαφέρον σου στρέφεται στην οικογένεια και σε υποθέσεις που μπορεί να έχουν προκύψει και να πρέπει να δώσεις λύσεις. Μπαίνεις σε μία διαδικασία απολογισμού των τελευταίων πεπραγμένων σου και αυτό σε κάνει υπερευαίσθητο αλλά και εσωστρεφή. Είναι μία μέρα που θα προτιμούσες να περάσεις στο σπίτι με την οικογένεια και τους κοντινούς σου ανθρώπους, καθώς δεν έχεις διάθεση για πολύ κόσμο. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο στον Αιγόκερω χαλάει την διάθεσή σου, καθώς είναι πιθανό να προκύψουν προβλήματα σε συνεργασίες που θα σε γεμίσουν με απαισιοδοξία. Καλό είναι να είσαι προσεκτικός στον τρόπο που θα διαχειριστείς τις όποιες καταστάσεις γιατί με το να γίνεις πιεστικός απλά και μόνο για να επιβεβαιωθείς δεν θα βοηθήσει στο να επιλύσεις τα θέματα.

Φίλοι μου Καρκίνοι, με τον Άρη σε σύνοδο με τον Δία ευθύτητα, ειλικρίνεια και σωστή κρίση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να κλείσετε ανοιχτές υποθέσεις. Με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Ουρανό επικοινωνιακή θα είναι η στάση σας, θα βρει άνοιγμα ένα συγκεκριμένο πρόσωπο και θα σας αποκαλύψει την έλξη του για εσάς, πολύ καλά θα κάνετε και θα δώσετε έκταση στις επαφές σας. Σήμερα θα λάβετε εξομολογήσεις που θα σας δώσουν το πράσινο φως να προχωρήσετε σε καινούργιο ξεκίνημα. Σε προσωπικό ραντεβού συναισθηματική συζήτηση που θα έχετε θα ανοίξει προοπτική σταθερού δεσμού, με τον ερχομό της Σελήνης στον Ζυγό διαφοροποιούνται οι βλέψεις. Οι εξελίξεις θα περιμένουν τις αποφάσεις σας, θα είναι μια καλή μέρα για δημιουργική δράση.

Λέων
Η επικοινωνιακή σου διάθεση είναι έντονη με την Σελήνη να έχει περάσει στον Ζυγό και με το τηλέφωνο να χτυπάει συνέχεια από στενούς συγγενείς και φίλους που θέλουν να σου μιλήσουν και να ζητήσουν την άποψή σου για θέματα που τους προβληματίζουν. Οι προσκλήσεις για εκδηλώσεις και πάρτι θα είναι πολλές και θα είναι ότι πρέπει για να εκτονώσεις την έντονη κοινωνικότητά σου. Προσοχή χρειάζεται γιατί η διάθεσή σου μπορεί να μεταβάλλεται απότομα και αυτό να κουράσει τους γύρω σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο στον Αιγόκερω φέρνει στην επιφάνεια προβλήματα από τον εργασιακό χώρο και αυτό μπορεί να σου χαλάσει την διάθεση και να νιώσεις απαισιοδοξία και κατήφεια. Προσπάθησε να τα διαχειριστείς με ηρεμία, μην χάνεις την αυτοπεποίθησή σου, διαφορετικά είναι πιθανό να υπάρξουν αντιδράσεις από τους γύρω σου.

Αγαπητοί μου Λέοντες, με τον Άρη σε σύνοδο με τον Δία θα βρείτε τρόπο να ανταπεξέλθετε με επιτυχία στις δύσκολες συναισθηματικές υποθέσεις, η ακμαία αυτοπεποίθηση σας σε συνδυασμό με την οξυδέρκεια σας θα σας βοηθήσουν να αναλάβετε πρωτοβουλίες, οι πράξεις σας θα είναι εύστοχες. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Ζυγό ήρεμος ίσως και κάπως διπλωματικός θα είναι ο τρόπος που θα επιλέξετε να πλησιάσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, θα καταφέρετε να κερδίσετε την προσοχή και το ενδιαφέρον του. Εσείς οι χωρισμένοι ή τσακωμένοι δίνετε τέλος στην αποστασιοποίηση, πολύ καλά θα κάνετε και θα πάρετε την απόφαση να κινηθείτε με αμεσότητα, πρόσφορο θα βρείτε το έδαφος για επανασύνδεση. Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ουρανό θα σας βοηθήσει να εκφραστείτε ελεύθερα , μιλήστε ξεκάθαρα.

Παρθένος
Η Σελήνη έχει περάσει στον Ζυγό και μπαίνεις στην διαδικασία να ασχοληθείς με τα οικονομικά σου, καθώς μπορεί να υπάρχουν υποχρεώσεις που δεν έχουν εξοφληθεί και θέλεις να δρομολογήσεις. Είναι αλήθεια ότι η οικονομική σου κατάσταση μπορεί να επηρεάσει και την αυτοπεποίθησή σου, η οποία κυμαίνεται ανάλογα με το εισόδημά σου. Μπαίνεις σε διαδικασία να σκεφτείς νέες πηγές εσόδων, καθώς έτσι θα νιώσεις καλύτερα. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει στην επιφάνεια προβλήματα και εμπόδια σε δημιουργικές δραστηριότητες που μπορεί να έχεις ή στην προσωπική σου ζωή και στην σχέση σου με τα παιδιά σου. Αυτό είναι πιθανό να σε καταβάλλει ψυχολογικά και να μπεις σε μία διαδικασία αυτολύπησης που δεν βοηθάει για να αντιμετωπισθούν τα όποια ζητήματα υπάρχουν.

Φίλοι μου Παρθένοι, με τον ερχομό της Σελήνης στον Ζυγό ευνοϊκά γεγονότα θα δημιουργήσουν ισορροπημένο κλίμα στη σχέση σας, τυχόν τσακωμοί λαμβάνουν τέλος, συμφιλιώνεστε με το ταίρι σας. Με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Ουρανό ξαφνικές συνομιλίες θα σας προκαλέσουν έντονο ενθουσιασμό δεν αποκλείεται να συνομιλήσετε με κάποιο καινούργιο πρόσωπο. Με τον Άρη σε σύνοδο με τον Δία θα νιώσετε έτοιμοι να προχωρήσετε με ουσιαστικές κινήσεις, ίσως να περάσετε σε εξομολογήσεις προκειμένου να δώσετε ώθηση στις στάσιμες υποθέσεις. Η συνάντηση που θα έχετε θα έχει ελπιδοφόρα εξέλιξη, για εσάς τους απογοητευμένους αλλάζουν οι συνθήκες. Τα γεγονότα θα σας δημιουργήσουν άνοιγμα για μια καινούργια αρχή με δυνατές μελλοντικές διαστάσεις. Περάστε σε δυναμικές πράξεις, κινηθείτε με ειλικρίνεια και αμεσότητα.

Ζυγός
Οι προσωπικές σου ανάγκες και ο τρόπος που θα καταφέρεις να κάνεις τους γύρω σου να τις καλύψουν είναι στο επίκεντρο της ημέρας, καθώς η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και το μόνο που σε απασχολεί είναι να ασχοληθείς με αυτά που σε ευχαριστούν. Η δυναμικότητά σου είναι δεδομένη, καλό όμως είναι να μπορέσεις να μετριάσεις εγωιστικές τάσεις που μπορεί να υπάρξουν γιατί το μόνο που θα δημιουργήσουν είναι εντάσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου και συνεργάτες. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να δυσχεράνει περαιτέρω την κατάσταση, βγάζοντας στην επιφάνεια οικογενειακά ζητήματα που λειτουργούν σαν βαρίδι στην ψυχολογία σου. Προσπάθησε να διατηρήσεις το ηθικό σου σε καλή κατάσταση, μην μπαίνεις σε απαισιόδοξες σκέψεις και ρίξε όλη σου την ενέργεια στο να αντιμετωπισθούν αποτελεσματικά.

Φίλοι μου Ζυγοί, τολμηρούς δυναμικούς και συναισθηματικούς θα σας κάνει ο ερχομός της Σελήνης στο ζώδιο σας σε συνδυασμό με τον Άρη που θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Δία. Εκδηλωτική στάση θα κρατήσετε στο πρόσωπο που θα σας φανερώσει την έλξη που νιώθει για εσάς, ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ουρανό θα σας βοηθήσει να απελευθερωθείτε και να περάσετε σε ουσιαστικές εξομολογήσεις. Για εσάς τους ψυχολογικά ταλαιπωρημένους ίσως και απογοητευμένους προμηνύεται νέο ξεκίνημα, επιθυμία σας θα είναι να αποκτήσετε μια σταθερή σχέση με γερά δεσμά ένωσης και τα γεγονότα θα είναι ιδιαιτέρως ευνοϊκά. Εσείς οι ελεύθεροι θα κινήσετε τα νήματα με στόχο τη νέα γνωριμία, θερμή θα είναι η συμπεριφορά σας, το έδαφος θα είναι πρόσφορο.

Σκορπιός
Ευαισθησίες, απωθημένα, καταστάσεις και πληγές από το παρελθόν κάνουν την εμφάνισή τους με την Σελήνη να έχει περάσει στον Ζυγό κα μπαίνεις σε μία εσωστρέφεια, καθώς έρχεσαι πάλι αντιμέτωπος με αναμνήσεις που σε πονούν και συνειδητοποιείς ότι δεν έχεις αφήσει πίσω σου. Το μυαλό σου ταξιδεύει και το έλλειμμα αυτοσυγκέντρωσης μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα σε καθημερινές υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο στον Αιγόκερω φέρνει στην επιφάνεια εμπόδια και κακές συνεννοήσεις με το στενό σου περιβάλλον και είναι πιθανό να το εισπράξεις ως απόρριψη και να βγάλεις απαισιοδοξία. Μην αφήνεις την διάθεσή σου να σε επηρεάσει, μην χάνεις την αυτοπεποίθησή σου και θα δεις ότι και τα κοντινά σου πρόσωπα σε αντιμετωπίζουν ισότιμα, κάτι που μπορεί να μην πιστεύεις.

Φίλοι μου Σκορπιοί, με τον Άρη σε σύνοδο με τον Δία θα έχετε την επιθυμία και τη δύναμη να κάνετε πράξη τις αποφάσεις σας, είτε αυτές αφορούν μελλοντικά θέματα είτε άμεσα και παροντικά. Ισχυρή θα είναι η θέληση σας να κυριαρχήσετε στα πεδία των διεκδικήσεων σας, ωστόσο σε θέματα που υπάρχει διαφωνία με το ταίρι σας θα πρέπει να καλλιεργήσετε την υπομονή σας. Ο ερχομός της Σελήνης στον Ζυγό θα σας βοηθήσει να βρείτε το σωστό τρόπο ομιλίας και συμπεριφοράς, τα αποτελέσματα των συζητήσεων σας θα είναι θετικά, θα καταφέρουν να ισορροπήσουν την ψυχολογία σας. Η ελκυστικότητα και η γοητεία σας θα είναι σε ανεβασμένο επίπεδο, εσείς οι ελεύθεροι προσεγγίστε με τρόπο διακριτικό και ευγενικό.

Τοξότης
Η Σελήνη έχει περάσει στον Ζυγό και στρέφεις την προσοχή σου σε στόχους και όνειρα που έχεις θέσει και θέλεις να επιτύχεις. Η εξωστρέφεια και η κοινωνικότητά σου είναι έντονη, οι φίλοι σου είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωή σου και προσπαθείς με κάθε τρόπο να τους δεις και να ανταλλάξεις απόψεις μαζί τους. Κοινωνικές ομάδες στις οποίες συμμετέχεις έρχονται στο προσκήνιο και δεν χάνεις ευκαιρία να δραστηριοποιηθείς με κάθε τρόπο. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο στον Αιγόκερω βγάζει θέματα προσωπικής ανασφάλειας στην επιφάνεια, που είναι πιθανό να προέρχονται από οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν. Πρόσεξε γιατί στην προσπάθειά σου να επιβεβαιωθείς από το φιλικό σου περιβάλλον μπορεί να γίνεις πιεστικός και αυτό να φέρει αντιδράσεις και προστριβές.

Φίλοι μου Τοξότες, με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Ουρανό αισιόδοξη θα είναι η σκέψη σας κάτ’ επέκταση και η διάθεση σας, σας δίνω τη συμβουλή να δεχτείτε το ραντεβού που θα σας ζητηθεί. Έρχονται προτάσεις και συμβάντα που θα δώσουν θετική πορεία στην εξέλιξη της σχέσης σας, ιδιαιτέρως σε εσάς που βρίσκεστε σε νέο ξεκίνημα. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Ζυγό συγκαταβατικότητα θα κυριαρχεί, θα είστε σε θέση να αναγνωρίσετε και να αποδεχτείτε. Εσείς που είστε χωρίς σχέση, τα γεγονότα θα σας δώσουν το έναυσμα να βγείτε από την αδράνεια, η ανάγκη σας να αλλάξετε τα δεδομένα θα σας κάνει δεχτικούς και κοινωνικούς. Ενδιαφέρουσα θα βρείτε την προσωπικότητα ενός καινούργιου προσώπου με το οποίο θα συνομιλήσετε.

Αιγόκερως
Η Σελήνη έχει περάσει στον Ζυγό και οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις είναι πολλές, κάτι που σε αγχώνει και μπορεί να βγάλεις ένταση, καθώς θέλεις να είσαι άψογος σε ότι έχεις αναλάβει, με μοναδικό σκοπό την αναγνώριση στον συγκεκριμένο τομέα της ζωής σου. Ο αυθορμητισμός σου μπορεί να σε βάλει σε μπελάδες, γι’ αυτό καλό θα είναι να είσαι προσεκτικός σε αυτά που λες και στον τρόπο που αντιδράς στην κάθε κατάσταση. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο στο ζώδιό σου είναι πιθανό να φέρει στην επιφάνεια ανασφάλειες, τάσεις μειονεξίας αλλά και αίσθημα κατωτερότητας και αυτό να επηρεάσει τόσο την διάθεση σου, με αποτέλεσμα να γίνεις κουραστικός με τον τρόπο που συμπεριφέρεσαι και να δημιουργηθούν προστριβές. Προσπάθησε να σκεφτείς λογικά και να μην χάσεις την πίστη στον εαυτό σου.

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ερμή και τον Κρόνο προσοχή θα πρέπει να δείξετε στις αντιδράσεις και στις επιλογές σας, καλό θα είναι να προσπαθήσετε να αποφύγετε τις εξάρσεις και τις υπερβολές. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό ενδεχομένως να κάνει κάπως επαναστατικές τις διαθέσεις σας, καλό θα είναι να αποτρέψετε τη σκέψη σας από τις ακραίες αποφάσεις. Για κάποιους από εσάς βασικός σας στόχος θα είναι να ξεφύγετε από τις στάσιμες ή καταπιεστικές συνθήκες της σχέσης που ήδη διατηρείτε. Βασική σας επιθυμία θα είναι να εναντιωθείτε στις καθιερωμένες συνήθειες που έχετε με το ταίρι σας, έντονη θα είναι η ανάγκη σας για προσωπική ελευθερία. Θετική επίδραση θα έχει επάνω σας η εμφάνιση της Σελήνης στον Ζυγό, θα σας βοηθήσει να μιλήσετε και να αντιδράσετε με αυτοσυγκράτηση.

Υδροχόος
Το ενδιαφέρον σου σήμερα στρέφεται σε θέματα γνώσεων και σπουδών, καθώς μπαίνεις στην διαδικασία να ασχοληθείς με φιλοσοφικά αντικείμενα που θεωρείς ότι σε προάγουν σαν προσωπικότητα. Νομικά ζητήματα είναι πιθανό να προκύψουν και μπορείς να τα δρομολογήσεις με την δυναμικότητα που σε διακρίνει. Το κέφι και η αισιοδοξία είναι στα ύψη και δεν θα χάσεις την ευκαιρία να βρεθείς με καλή παρέα και να συμμετέχεις σε συζητήσεις επί παντός επιστητού. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο στον Αιγόκερω είναι πιθανό να φέρει στην επιφάνεια ζητήματα από το παρελθόν που σε πληγώνουν ακόμα, καταστάσεις που δεν έχεις ξεπεράσει και αυτό να χαλάσει την διάθεση σου και να κυριαρχήσει η απαισιοδοξία. Προσπάθησε να αφήσεις στο παρελθόν ότι σε έχει στενοχωρήσει και μην μπαίνεις στην διαδικασία να επιζητάς επιβεβαίωση με επιτακτικό τρόπο.

Φίλοι μου Υδροχόοι, με τον ερχομό της Σελήνης στον Ζυγό και τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Ουρανό τα συμβάντα θα ανανεώσουν τις βλέψεις σας, σε συνδυασμό με τον Άρη σε σύνοδο με τον Δία κάποιοι από εσάς είναι πολύ πιθανόν να πάρετε την απόφαση να προχωρήσετε τη ζωή σας με καινούργιο πρόσωπο. Θα υπάρξουν ευνοϊκά γεγονότα που θα φέρουν ευχάριστες συναντήσεις και πολύ θερμές συνομιλίες. Εσάς τους απογοητευμένους ένα συμβάν θα ενδυναμώσει την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία σας, σε περίπτωση που θελήσετε να διορθώσετε λάθη των προηγούμενων ημερών θα σας δοθεί η ευκαιρία να μιλήσετε και να ξεκαθαρίσετε. Ανοίγεται προοπτική δεύτερης ευκαιρίας, αξιοποιήστε τις συγκυρίες χωρίς καθυστερήσεις, αν κινηθείτε άμεσα και αποφασιστικά θα καταφέρετε να ισορροπήσετε και να προχωρήσετε μπροστά.

Ιχθύς
Οικονομικά θέματα με τράπεζες, δημόσιο και ασφαλιστικούς οργανισμούς σε απασχολούν σήμερα, καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Ζυγό. Σε διακατέχει ένας εκνευρισμός από το πρωί, έχεις εσωστρεφή διάθεση, δεν θέλεις να μιλάς πολύ παρά μόνο να παρατηρείς και βγάζεις έντονη καχυποψία στους γύρω σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να δυναμιτίσει το κλίμα, καθώς προβλήματα με φιλικά σου πρόσωπα μπορεί να προκύψουν και να μπεις σε εντονότερη εσωστρέφεια και αυτό να σου δημιουργήσει μεγάλη ένταση, απαισιοδοξία και έλλειμμα αυτοπεποίθησης. Πρόσεξε γιατί είναι πιθανό η ένταση με την οποία θα ζητήσεις να επιβεβαιωθείς από τους γύρω σου μπορεί να δημιουργήσεις συγκρούσεις, καθώς η φορτική σου διάθεση θα ενοχλήσει. Προσπάθησε να μην χάσεις την ψυχραιμία σου γιατί θα σου κοστίσει.

Φίλοι μου Ιχθείς, εσείς που είστε αρκετό καιρό μόνοι χωρίς σχέση, με τον Άρη σε σύνοδο με τον Δία και τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Ουρανό θα νιώσετε έτοιμοι για νέες περιπέτειες και προκλήσεις, η ανάγκη σας να ξεφύγετε απ τα προκαθορισμένα θα σας ωθήσει σε τολμηρές προσεγγίσεις. Σήμερα θα επιχειρήσετε να τερματίσετε αδιέξοδες σχέσεις ή καταστάσεις, να είστε σίγουροι πως θα τα καταφέρετε μια χαρά δυναμικότητα θα έχουν τόσο τα λόγια σας όσο και οι πράξεις σας. Με δική σας πρωτοβουλία ολοκληρώνονται καταστάσεις που είχαν μείνει στην μέση, έρχονται ξεκαθαρίσματα, θα ακουστούν εξομολογήσεις. Με τη Σελήνη να εμφανίζεται στον Ζυγό εσείς που διατηρείτε μακροχρόνιο δεσμό δεν αποκλείεται να μιλήσετε με το ταίρι σας για το θέμα της δέσμευσης.

Διαβάστε επίσης