Site icon Hallocy

Πάφος: 18χρονη και ο σύντροφός της έστησαν «βιομηχανία» διαρρήξεων

Ολοένα και αυξάνονται οι υποθέσεις στις οποίες εμπλέκονται η 18χρονη και ο 36χρονος σύντροφος της, που τελούν ήδη υπό κράτηση για υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών στην Πάφο. Οι δύο γνώριμοι των αστυνομικών αρχών που τέθηκαν υπό εξαήμερη κράτηση στις 3 Ιανουαρίου ως ύποπτοι για δύο νέες διαρρήξεις και κλοπές στην επαρχία, έχουν σχετισθεί σύμφωνα με την Αστυνομία και με τέσσερις νέες διαρρήξεις και κλοπές.

Οι δύο ύποπτοι έχουν παραδεχτεί τη διάπραξη μίας ακόμη διάρρηξης κατοικίας, τη διάπραξη κλοπής αυτοκινήτου, καθώς και την κλοπή εξαρτημάτων από θαλάσσιο σκάφος, αδικήματα που διαπράχθηκαν στην επαρχία Πάφου.

Ανακρινόμενοι οι δύο φέρονται να παραδέχθηκαν επίσης εμπλοκή σε ανεξιχνίαστες μέχρι τώρα διαρρήξεις και κλοπές σε υποστατικά στην επαρχία Πάφου, καθώς επίσης και σε κλοπή τριών οχημάτων τα οποία όπως ανέφεραν χρησιμοποιούσαν για τις διακινήσεις τους.

Οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται για να διακριβωθεί το εύρος της δράσης της 18χρονης και του 36χρονου και η εμπλοκή τους σε υποθέσεις των τελευταίων μηνών που είναι μέχρι σήμερα ανεξιχνίαστες.

πηγή: philenews

Exit mobile version