Πέμπτη, 6 Μαΐου

Γιώργος Αγγελόπουλος: Σε σχέση με παίκτρια από το Survivor 2; Οι φωτογραφίες που διέρρευσαν και όλο το ρεπορτάζ…

Ερωτευμένος ο νικητής του Survivor 1 με παίκτρια που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον από το Survivor 2;

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μπορεί να αγαπά όσο τίποτα άλλο την Σκιάθο, το νησί που μεγάλωσε, όμως τον τελευταίο καιρό πηγαινοέρχεται στην Αθήνα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Όταν επισκέπτεται την πρωτεύουσα βέβαια μετά τις δουλείες του αφιερώνει χρόνο σε φίλους, γνωστούς και συγγενείς και πρόσφατα μάλιστα κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο φωτογραφίες με μια αιθέρια ύπαρξη, που ανακοινώθηκε επίσημα πως θα μπει στο Survivor 2 και πως έδωσε τα χέρια με τον ΣΚΑΙ.

Ο λόγος φυσικά για την Κατερίνα Δαλάκα, την αθλήτρια που θα συμμετέχει στον δεύτερο κύκλο του σκληρού ριάλιτι επιβίωσης.

Πληροφορίες του Υouweekly.gr αναφέρουν πως οι δυο τους είχαν πιει καφέ σε γνωστό μαγαζί στο Μαρούσι και ο νικητής του Survivor δεν σταμάτησε να χαμογελάει έχοντας απέναντί του την αθλήτρια. Μάλιστα, ήταν πολύ ευγενικός καθώς της τράβηξε την καρέκλα για να κάτσει και υποδεχόταν με τεράστια χαρά τα παιδιά και τους ανθρώπους που τον αναγνώριζαν και τον πλησίαζαν για να βγάλουν μια selfie.

Εκείνη το ίδιο χαμογελαστή τον άκουγε συνεχώς. Πληροφορίες μας αναφέρουν πως πέρασαν αρκετή ώρα στο μαγαζί και στην συνέχεια αποχώρησαν μαζί μπαίνοντας στο αυτοκίνητο του Ντάνου.

Μετά την φωτογραφία αυτή όπως καταλαβαίνετε οι φήμες περί σχέσης οργίασαν από τα fun page του Αγγελόπουλου όμως κανείς από τους δυο δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει κάτι.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Ντάνος θα την έχει δασκαλέψει καλά για το Survivor 2…

Loading ad

Διαβάστε επίσης