Site icon Hallocy

Οι Αισθηματικές προβλέψεις της Δευτέρας 08/01 για όλα τα ζώδια

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Δία και ο Άρης σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα θα ενισχύσουν την αποφασιστικότητα σας, θα νιώσετε έντονη αυτοπεποίθηση. Τολμηρή και δυναμική θα είναι η διάθεση σας, οι χωρισμένοι είναι πολύ πιθανόν να κάνετε το βήμα να προσεγγίσετε το πρώην ταίρι σας. Ξαφνικό και αποκαλυπτικό συμβάν θα αλλάξει τα δεδομένα, έρχονται λύσεις σε περίπτωση που υπάρχουν συναισθηματικά κενά και αδιέξοδα. Με ζωτικότητα και έντονη ενέργεια παίρνετε την απόφαση να βγείτε από το στάδιο της αναμονής, έρχεται κοντά σας πρόσωπο που το προσμένατε αρκετό καιρό, πολύ καλά θα κάνετε και δε θα φέρετε καθυστέρηση στις εξελίξεις. Σήμερα θα δοθεί το έναυσμα που θα ανοίξει δίοδο για ουσιαστικές αλλαγές, τολμήστε να κάνετε πράξη αυτό που σκέπτεστε.

Ταύρος
Φίλοι μου Ταύροι, με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Δία συγκαταβατική θα είναι η διάθεση σας, διαλλακτική στάση θα κρατήσετε σε κάποια συγκεκριμένα συναισθηματικά ζητήματα που δημιουργούν μέσα στη σχέση σας εντάσεις ή δυσαρέσκειες. Με τον Άρη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα αποφασιστική και ελευθερωμένη θα είναι η συμπεριφορά σας, εσείς οι ελεύθεροι θα φλερτάρετε και θα προσεγγίσετε, σε περίπτωση που θέλετε να προτείνετε ραντεβού σε πρόσωπο που σας ενδιαφέρει σας δίνω τη συμβουλή να προχωρήσετε σε ανάλογες προτάσεις. Θερμή εξέλιξη θα έχει μια συνάντηση με πρόσωπο που υπάρχει μεταξύ σας αμοιβαία ίσως και ανεκπλήρωτη έλξη. Οι μεταξύ σας προσωπικές εξομολογήσεις θα ανοίξουν σταδιακά ενδεχόμενο σταθερής σχέσης, θα καταφέρετε να ολοκληρώσετε αυτό που στο παρελθόν είχατε αφήσει στη μέση.

Δίδυμος
Φίλοι μου Δίδυμοι, η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Δία και ο Άρης σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα θα σας δημιουργήσουν την ανάγκη να εκδηλωθείτε συναισθηματικά. Στην σχέση σας ενδεχομένως να φέρετε ανακατατάξεις, σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε προβλήματα τώρα ο χειρισμός σας θα είναι άμεσος και δυναμικός. Εσείς οι ερωτευόμενοι που είστε στο ξεκίνημα των επαφών σας ξεδιπλώσετε τα αισθήματα σας, η στιγμή θα είναι ευνοϊκή για αποκαλύψεις και υποσχέσεις. Ευχάριστη ανατροπή θα προκύψει για εσάς τους απογοητευμένους, η επικοινωνία σας με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θα φέρει ξεκαθαρίσματα που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε με περισσότερη εμπιστοσύνη. Άμεσες εξηγήσεις και θερμές εξομολογήσεις θα σας φέρουν πιο κοντά, αν τσακωθήκατε ή χωρίσατε ανοίγεται προοπτική άμεσης επανασύνδεσης.

Καρκίνος
Φίλοι μου Καρκίνοι, με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Δία ειλικρινής θα είναι η στάση σας, σε συνδυασμό με τον Άρη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα θα μιλήσετε με αλήθειες, στόχο βάζετε να ξεκαθαριστούν καταστάσεις που δίνουν τροφή σε ψευδαισθήσεις και αυταπάτες. Ανοιχτά και τολμηρά θα μιλήσετε με το ταίρι σας, η αμεσότητα σας θα φέρει οριστικά αποτελέσματα. Εσείς οι ελεύθεροι θα είστε σε θέση θα προσελκύσετε καινούργια πρόσωπα, ικανά να ανανεώσουν τη διάθεση σας. Έρχονται συναισθηματικές αλλαγές με ευχάριστες ανατροπές, είναι πολύ πιθανόν να προκύψει ραντεβού που θα αλλάξει την από εδώ και πέρα πορεία σας. Εσείς που είστε σε σταθερή σχέση, δεν αποκλείεται να συζητήσετε με το ταίρι σας για το μέλλον σας ή κάποιο ζήτημα που αφόρα την εξέλιξη του δεσμού σας.

Λέων
Αγαπητοί μου Λέοντες, ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Δία και ο Άρης σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα σας φέρνουν γεγονότα και ευχάριστες συγκυρίες που θα σας βοηθήσουν να αναλάβετε τα ηνία της προσωπικής σας ζωής περνώντας σε πράξεις που η κατάληξη τους θα φέρει μόνιμο ταίρι στο πλευρό σας. Ένα τυχαίο συμβάν θα είναι η αίτια μιας συνάντησης με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, η αποφασιστικότητα σας θα φέρει αποτέλεσμα άμεσο και ικανοποιητικό. Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Δία η μέρα σας θα κλείσει με ευχάριστο γεγονός, δεν αποκλείεται να ειπωθούν λόγια και προτάσεις που θα στρώσουν το έδαφος για σταθερό μέλλον. Εσείς οι ελεύθεροι θα έχετε την δυνατότητα να γνωριστείτε με πρόσωπο ταιριαστό στο στυλ και στις προσδοκίες σας.

Παρθένος
Φίλοι μου Παρθένοι, η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Δία θα σας χαρίσει δυναμισμό σοβαρότητα και ειλικρίνεια. Εκδηλωτική και άμεση θα είναι η στάση σας, θα εμφανιστείτε στο ταίρι σας με διαθέσεις θερμές και συγκαταβατικές. Στα δύσκολα ζητήματα θα υπάρξει η απαιτούμενη κατανόηση , η ωριμότητα σας δε θα σας αφήσει να κρατήστε στάση κάθετη ή εγωιστική. Για εσάς τους ερωτευμένους σε συνδυασμό με τον Άρη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα θα είναι μια πολύ καλή χρονική στιγμή να περάσετε σε εξομολογήσεις. Σήμερα ένα συγκεκριμένο άτομο θα αλλάξει απέναντι σας τακτική συμπεριφοράς, εσείς που είστε χωρίς σχέση δεν αποκλείεται να ακούσετε πρόταση που θα σας φέρει θετική αναστάτωση, θα σας βγάλει από τη στασιμότητα και την αδράνεια.

Ζυγός
Φίλοι μου Ζυγοί, με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Δία και τον Άρη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα πρόσωπο αισθηματικού ενδιαφέροντος θα σας αναστατώσει με την κίνηση που θα κάνει. Δυναμική θα είναι η προσέγγιση του, δεν αποκλείεται να καταφέρει να σας αιφνιδιάσει, ίσως να σας βρουν απροετοίμαστους τα καινούργια ενδεχόμενα που θα εμφανιστούν. Μια απρόσμενη πρόταση θα φέρει αλλαγές στα αισθήματα σας και γενικότερα στον τρόπο σκέψης σας. Τα λόγια που θα ακούσετε θα σας βγάλουν από συναισθηματικά διλλήματα, με τον Ήλιο σε εξάγωνο με τον Δία παίρνετε αποφάσεις, καταλήγετε και σταθεροποιείστε. Εσείς που διατηρείτε μακροχρόνιο δεσμό ίσως να μπείτε στον πειρασμό να ανοίξετε κουβέντες για μελλοντικά θέματα ωστόσο θα πρέπει να αποφύγετε την ανυπομονησία.

Σκορπιός
Αγαπητοί μου Σκορπιοί, με τον Άρη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα αποφασιστική, εκδηλωτική και δημιουργική θα είναι η στάση σας, η μέρα σας θα έχει αποκαλύψεις και εμφανίσεις που θα δώσουν μια πιο αισιόδοξη νότα στη διάθεση σας. Ένα συγκεκριμένο άτομο θα κάνει το βήμα να σας πλησιάσει, ειλικρίνεια θα έχουν τα λόγια που θα ακούσετε ενδεχομένως να αλλάξετε γνώμη για κάποια συμβάντα που είχαν γίνει μεταξύ σας. Για εσάς τους ψυχολογικά ταλαιπωρημένους με την Αφροδίτη και τον Ήλιο σε εξάγωνο με τον Δία κλείνουν υποθέσεις που σας δημιουργούν άγχος και συναισθηματική πίεση, τώρα ξεκαθαρίζει το ομιχλώδες τοπίο. Εσείς οι ελεύθεροι περάστε σε αυθόρμητες προσεγγίσεις είναι πολύ πιθανό να υπάρξει άνοιγμα νέας γνωριμίας και μάλιστα με πρόσωπο που δε θα στοχεύει στις εφήμερες επαφές.

Tοξότης
Φίλοι μου Τοξότες, με τον Ήλιο σε εξάγωνο με τον Δία και τον Άρη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα σε τόνωση θα βρίσκεται η αυτοπεποίθηση σας, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για προσεγγίσεις, θα υπάρξουν απρόοπτες και αποκαλυπτικές συμπτώσεις. Σας συμβουλεύω να κινηθείτε χωρίς ενδοιασμούς, εσείς που έχετε στο στόχαστρο σας συγκεκριμένο πρόσωπο θα είναι μια καλή χρονική στιγμή να αναλάβετε πρωτοβουλίες, τα εμπόδια φεύγουν θα έχετε το ελεύθερο να δράσετε όπως ακριβώς είχατε σχεδιάσει. Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Δία κάποιες συγκεκριμένες σας προσδοκίες θα εκπληρωθούν, καταφθάνει συναισθηματική ικανοποίηση. Για όσους από εσάς σκέπτεστε να προβείτε σε προτάσεις, προχωρήστε άφοβα, ζητήστε από το ταίρι σας αυτό που θέλετε, οι απαντήσεις δεν θα είναι αρνητικές.

Αιγόκερως
Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Δία και τον Άρη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα παίρνετε την απόφαση να τακτοποιήσετε τις αμφίρροπες καταστάσεις της σχέσης σας και γενικότερα της προσωπικής σας ζωής, οργανώνεστε και αναλαμβάνετε μεθοδική δράση. Σήμερα στόχος σας θα είναι να ολοκληρώσετε τις συζητήσεις σας δίνοντας οριστική κατάληξη, θα καταφέρετε να τερματίσετε τυχόν αμφιβολίες, αποκαλυπτικά θα είναι τα λόγια που θα ακουστούν. Εσείς που νιώθετε άρνηση ή απογοήτευση αλλάζετε την οπτική σας γωνία, είναι πολύ πιθανόν να αναθεωρήσετε και να αναιρέσετε κάποιες δηλώσεις που είχατε κάνει στο ταίρι σας. Οι ελεύθεροι που αναζητάτε νέα σχέση θα εστιάσετε σε άτομα σοβαρής προσωπικότητας που να μπορούν να σας εμπνεύσουν εμπιστοσύνη.

Υδροχόος
Φίλοι μου Υδροχόοι, με τον Ήλιο και την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Δία ευχάριστη συνομιλία με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θα δημιουργήσει βάσεις για σοβαρές αποφάσεις που σας διαβεβαιώνω που θα σας βγουν σε καλό. Σε περίπτωση που διανεύετε φάση χωρισμού ανοίγεται δίοδος επανασύνδεσης. Συγκαταβατικοί θα εμφανιστείτε με το ταίρι σας, θα καταφέρετε να λύσετε πρόβλημα που βάζει σε κίνδυνο τη μελλοντική πορεία του δεσμού σας. Αποκτάτε ισορροπία και εμπιστοσύνη, κάποιοι από εσάς δεν αποκλείεται να μιλήσετε για το θέμα της συγκατοίκησης, επιθυμία σας θα είναι να προχωρήσετε ένα βήμα παρά πέρα. Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα θα σας δώσει δυναμική ώθηση, εσείς που ήδη έχετε συγκεκριμένο πρόσωπο στη σκέψη σας περάστε σε άμεσες προτάσεις.

Ιχθύς
Φίλοι μου Ιχθείς, ο Άρης σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα σας φέρνει άνοιγμα για νέο ξεκίνημα, έρχονται διαπιστώσεις που θα σας βγάλουν από ενδοιασμούς ή προβληματισμούς. Σας παροτρύνω να δείξετε εμπιστοσύνη στα αποκαλυπτικά συμβάντα, ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Δία σας ανοίγει καινούργιο ορίζοντα. Έρχονται διαφοροποιήσεις, γεγονότα και εξομολογήσεις θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από την αβεβαιότητα και την ανασφάλεια, με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Δία επανέρχεται ηρεμία και ισορροπία στην προσωπική σας ζωή. Η αισιοδοξία και η συγκαταβατικότητα σας θα σας κάνουν ζεστούς και πρόσχαρους, δεν θα υπάρξει διάθεση για αντιπαράθεση ή κόντρα. Εσείς οι ελεύθεροι θα είστε ιδιαιτέρως επιλεκτικοί, θα επικεντρωθείτε στις περιπτώσεις που να μπορούν να σας προσφέρουν σταθερή σχέση με μελλοντική προοπτική.

Exit mobile version