Site icon Hallocy

«Μου αρέσει ο αδελφός της κολλητής μου. Τι να κάνω;» Ο ειδικός απαντά! Αυτός είναι ο τρόπος που πρέπει να φερθείς

Αν σου αρέσει ο αδελφός της κολλητής σου, άναψες φωτιές στα μπατζάκια σου κοπελιά. Έχεις να περάσεις σκόπελο μεγάλο. Καταρχάς, ας πάρουμε ως δεδομένο, πως του αρέσεις κι εσύ, ως εδώ καλά.

Από εδώ αρχίζουν τα προβλήματα. Εκτός κι αν πρόκειται για μία μην το πω, «επιπολαιότητα», μην το πω «πρόσκαιρη περιπέτεια», να το πω «αρπαχτή», οπότε γίνεται και ούτε γάτα ούτε ζημιά.

Στην περίπτωση όμως που αυτό προχωρά και μπει στη μέση το συναίσθημα, τότε αλήθεια, βρίσκεσαι σε δύσκολη θέση! Βέβαια υπάρχει και η πιθανότητα(μικρή συνήθως) η φίλη σου να μην έχει κανένα πρόβλημα και να είστε μια ευχάριστη παρέα. Η αρχή είναι η πιο δύσκολη φάση. «Τι κάνω; Της το λέω; Πώς να της το πω;» κτλ βασανίζουν το μυαλό σου. Δεν υπάρχει σωστό ή λάθος στο πώς να το πεις. Η ιστορία πάντως μας έχει διδάξει πως αυτά είναι καλύτερο να ανακοινώνονται, παρά να… ανακαλύπτονται.

Ρόλο μεγάλο στην απόφασή σου φυσικά θα παίξει, το τι θέλει ο καλός σου και αδελφός της. Αν θέλει να της το πείτε, σημαίνει ότι σε βλέπει σοβαρά. Αν σου αρχίσει τα «άσε λίγο ακόμα», «είναι νωρίς», «φοβάμαι πως θα αντιδράσει» κτλ, τότε δες το κι εσύ αλλιώς μαζί του και ανάμεσα στη φιλία σου και το πρόσκαιρο σεξάκι, επίλεξε τη φιλία σου!

Exit mobile version