Κυριακή, 16 Μαΐου

Survivor 2: O Γιάννης Δρυμωνάκος είναι η αιτία που θα το βλέπεις και φέτος φανατικά

Ο Έλληνας πρωταθλητής ταξιδεύει για Άγιο Δομίνικο

Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για το Survivor 2, η επιλογή των παικτών έχει ήδη ολοκληρωθεί, με τελευταίες προσθήκες να είναι η πρωταθλήτρια Ελλάδος στα 400 μέτρα μετ’ εμποδίων Κατερίνα Δαλάκα.

Ο Γιάννης Δρυμωνάκος λοιπόν, είναι ένας από τους αθλητές που θα αγωνίζονται με την ομάδα των Διασήμων. Ο 33χρονος, Γιάννης λοιπόν, που σίγουρα τον ξέρεις αλλά τώρα θα τον μάθεις καλύτερα, ασχολείται με την κολύμβηση και πιο συγκεκριμένα στο στιλ πεταλούδα.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, έχει λάβει σημαντικές διακρίσεις, με αποκορύφωμα το 2008 όταν και κατέκτησε την κορυφή της Ευρώπης ενώ παράλληλα έγινε και ο γρηγορότερος Ευρωπαίος στην ιστορία των 200 μ. πεταλούδα. Αξίζει να αναφερθεί ότι στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, τερμάτισε στην 5η θέση στα 200 μ. Πεταλούδα, ξεπερνώντας τον Michael Phelps.

Related image

Image result for Γιάννης Δρυμωνάκος

26754069 10214205875037402 927151907 n

Στον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με το kite surfing, ενώ είναι και ο άνθρωπος που εισήγαγε το cross swim στην ελληνική πραγματικότητα. Πρόκειται για ένα είδος cross fit στο νερό, ενώ οι εγκαταστάσεις του βρίσκονται στα εκπαιδευτήρια Κωστέα Γείτονα στην Παλλήνη όπου και είναι καθηγητής.

Τα υπόλοιπα σε λίγες μέρες, όταν και θα τον παρακολουθήσουμε στον Άγιο Δομίνικο να παλεύει για ασυλίες, φαγητό και επικοινωνία. Να τον διαβεβαιώσουμε από τώρα ότι έχει τη θετική μας ψήφο!

Διαβάστε επίσης