Site icon Hallocy

Με sms ψάχνουν τη μητέρα του νεκρού βρέφους

Άφαντη παραμένει η μητέρα του βρέφους τρεις μέρες μετά που αυτό εντοπίστηκε νεκρό σε ιμάντα διαλογής ανακυκλώσιμων υλικών στο Γέρι, παρά τις έρευνες της Αστυνομίας προς διάφορες κατευθύνσεις.

Πολίτες άρχισαν να δίνουν πληροφορίες για πρόσωπα που πιθανόν να σχετίζονται με την υπόθεση, χωρίς ωστόσο να προκύψει οτιδήποτε βοηθητικό.

Σε μια προσπάθεια να βρεθεί μια άκρη, η Αστυνομία ζήτησε τη βοήθεια των Παρατηρητών της Γειτονιάς μήπως και αντελήφθηκαν οτιδήποτε. Ήδη σχετικό μήνυμα έχει αποσταλεί στα κινητά χιλιάδων προσώπων, αν γνωρίζουν κάτι να επικοινωνήσουν με το ΤΑΕ Λευκωσίας. Οι Παρατηρητές της Γειτονιάς γνωρίζουν την κάθε περίπτωση και θα βοηθούσε τυχόν μεταφορά πληροφοριών που σχετίζονται με εγκυμονούσες της περιοχής τους που είτε εξαφανίστηκαν είτε για οποιοδήποτε λόγο κίνησαν υποψίες.

Παράλληλα, οι ανακριτές τελούν εν αναμονή των αποτελεσμάτων από επιστημονικές εξετάσεις DNA του βρέφους, όπως και εξετάσεις που θα δείξουν την αιτία θανάτου του. Οι έρευνες επεκτάθηκαν και εκτός των περιοχών Αγλαντζιάς και Στροβόλου από τις οποίες σκυβαλοφόρα του εργοστασίου ανακύκλωσης είχαν μαζέψει ανακυκλώσιμα υλικά, αφού δεν αποκλείεται το κοριτσάκι να γεννήθηκε αλλού και να πετάχτηκε στις περιοχές αυτές.

Χθες, ο βοηθός εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Στέλιος Στυλιανού δήλωσε ότι οι προσπάθειες για διαλεύκανση της υπόθεσης συνεχίζονται, ενώ ζητήθηκε και η βοήθεια των Παρατηρητών της Γειτονιάς, οι οποίοι είναι πιο κοντά στους πολίτες.

Ανέφερε επίσης ότι έχουν γίνει έρευνες σε όλα τα πιθανά μέρη από που θα μπορούσε να προκύψει κάποια πληροφορία σχετικά με την υπόθεση. Επανέλαβε εκ νέου έκκληση προς το κοινό, αν γνωρίζει κάποιος οτιδήποτε σχετικά με την υπόθεση, έστω και η πιο ασήμαντη για αυτόν πληροφορία να δοθεί στην Αστυνομία.

Πάντως το ΤΑΕ Λευκωσίας έχει κινητοποιήσει όλους τους γυναικολόγους της Λευκωσίας και τα φαρμακεία με sms και e-mails, κατά πόσο περιέπεσε στην αντίληψή τους οτιδήποτε για την περίπτωση, αφού εκτιμάται ότι η γυναίκα θα χρειάζεται περίθαλψη. Επίσης, μια λεπτομέρεια που εξετάζεται αφορά στη μη ανεύρεση του πλακούντα πλησίον του βρέφους, που αν δεν αφαιρέθηκε πιθανόν η μητέρα να κινδυνεύει με μόλυνση.

πηγή: philenews

Exit mobile version