Τρίτη, 11 Μαΐου

Τι τρέχει με τον Ντάνο και την πρωταθλήτρια στίβου Κατερίνα Δαλάκα; Φωτιά στα Social Media…

Οι δυο τους βγαίνουν συχνά πυκνά και επιλέγουν μέρη που δύσκολα θα τους δει φωτογράφος.

Σύμφωνα με την espresso, συχνάζουν σε ήσυχα στέκια, χωρίς πολύ κόσμο, ενώ η οικειότητα μεταξύ τους είναι έκδηλη. Εύλογα, λοιπόν, οι φήμες που κάνουν λόγο για φλερτ και ενδεχόμενο ειδύλλιο μεταξύ τους έχουν αρχίσει να φουντώνουν! Μάλιστα, η όμορφη αθλήτρια ανέβασε μια φωτογραφία τους στο Instagram, στην οποία έχει γείρει στον ώμο του νικητή του «Survivor» και αυτός την κρατά αγκαλιά, με τη χαρά να φαίνεται στα πρόσωπά τους!

Όμως, αυτό που έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι η λεζάντα που συνοδεύει την εικόνα. «Survivor μετ’ εμποδίων» γράφει η νεαρή Κατερίνα, συνοδεύοντας τις λέξεις με καρδούλες και με άλλα σύμβολα! Μήπως η όμορφη αθλήτρια εννοεί «έρωτας μετ’ εμποδίων;» (όπου «εμπόδιο», βλέπε «Survivor»). Αν υποθέσουμε ότι το reality επιβίωσης από τη μια τούς ένωσε και από την άλλη θα τους «χωρίσει», μιας και η Δαλάκα θα είναι στον δεύτερο κύκλο, θα μπορούσε!

Το δημοσίευμα αναφέρει, ότι ο Ντάνος ήταν αυτός που έβαλε το χεράκι του ώστε η παραγωγή να την επιλέξει για τον δεύτερο κύκλο του reality περιπέτειας. Λέγεται ότι οι δυο τους γνωρίστηκαν λίγο πριν από τις γιορτές, σε στέκι των βορείων προαστίων, μέσω κοινής παρέας, και ο Ντάνος, καταγοητευμένος από την ξανθιά καλλονή, ζήτησε το τηλέφωνό της!

Διαβάστε επίσης