Τρίτη, 11 Μαΐου

Ο Δημήτρης Βλάχος εξηγεί γιατί δεν θα λάβει μέρος στο «Survivor 2»!

Ο Δημήτρης Βλάχος ήταν από τα πρώτα ονόματα που ακούστηκαν για την ομάδα των «Διάσημων» στο Survivor 2. Ωστόσο, όπως αποκαλύφθηκε το απόγευμα της Παρασκευής δεν θα συμμετάσχει τελικά στο ριάλιτι.

Τη θέση του φημολογείται, μάλιστα, πως θα πάρει το μοντέλο Αλέξανδρος Παρθένης.

Ο Δημήτρης Βλάχος με μια ανάρτηση στο instagram ξεκαθάρισε τα πράγματα και έδωσε τη δική του απάντηση σε όσα ακούγονται για τη συμμετοχή του!

Συγκεκριμένα έγραψε: «Από το 2001 που ασχολούμαι με την τηλεόραση κλπ… έχω 2 βασικούς ΚΑΝΟΝΕΣ από την μικρή μου αυτή εμπειρία… Να μην ανακοινώνω ή επιβεβαιώνω ΤΙΠΟΤΑ μέχρι να υπογραφούν τα ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ… και μέχρι να προβληθεί η δουλειά σου στον ”αέρα”… όλα είναι πιθανά… Τόσο καιρό δεν είχα επιβεβαιώσει τη συμμετοχή μου στο SURVIVOR λόγω του ότι δεν είχα δει τα συμβόλαια… μέχρι χθες… με αποτέλεσμα να μη συμφωνήσουμε… Δυστυχώς (ή ευτυχώς…) δε θα λάβω μέρος στο συγκεκριμένο project… όσο έτοιμος κι αν νιώθω σωματικά και ψυχολογικά… Για εμένα ήταν καθαρά μια τηλεοπτική δουλειά… Οπότε έτσι την αντιμετώπισα από την αρχή μέχρι και το τέλος… Καλή επιτυχία εύχομαι σε όλα τα παιδιά που θα πάρουν μέρος… κι ας επιβιώσει ο καλύτερος».

Δείτε την ανάρτησή του:

πηγή: I love style

Διαβάστε επίσης