Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου

Ημερήσιες προβλέψεις της Κυριακής 14/01 για όλα τα ζώδια

Κριός

Η Σελήνη παραμένει στον Τοξότη και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στο ζώδιό σου σε βάζει σε διαδικασία να σκεφτείς πρωτοπόρες και διαφορετικές ιδέες που τις εκφράζεις σε όποια παρέα και αν βρεθείς κατακτώντας τον σεβασμό των γύρω σου. Δείχνεις να επαναστατείς με την παρούσα πορεία της ζωής σου και είναι πιθανό να επιλέξεις να κάνεις στροφή και να ακολουθήσεις τον δρόμο αυτό που θα σε ανυψώσει σε πνευματικό επίπεδο. Αργά το βράδυ, η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο στο ίδιο ζώδιο μπορεί να χαλάσει προσωρινά την διάθεσή σου, καθώς σε βάζει σε διαδικασία να αισθάνεσαι ότι δεν είσαι επαρκής σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σου, νιώθεις απαισιόδοξος για την προσωπική σου εξέλιξη σε αυτόν τον τομέα.

Φίλοι μου Κριοί, με τον Ήλιο σε τετράγωνο με τον Ουρανό εσείς οι πιεσμένοι προσοχή στα ξεσπάσματα και στις ακραίες αντιδράσεις. Θα νιώσετε την ανάγκη να απαλλαγείτε από περιορισμούς και καταπιεστικές συνθήκες, απρόβλεπτη θα γίνει η συμπεριφορά σας. Σας συμβουλεύω να χαλιναγωγήσετε την εσωτερική σας ορμή, αποφύγετε τις έντονες εξάρσεις. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό ένα τυχαίο συμβάν θα καταφέρει να ενισχύσει τον αισιόδοξο τρόπο σκέψης σας, θα νιώσετε πως όλα μπορούν να αλλάξουν και μάλιστα άμεσα. Το καινούργιο άνοιγμα που θα προκύψει θα σας ενθουσιάσει, αλλάζει άρδην η διάθεση σας. Η εμφάνιση της Σελήνης στον Αιγόκερω θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σας, εσείς που θα περάσετε σε δυναμικές προσεγγίσεις θα καταφέρετε να κινηθείτε μεθοδικά.

Ταύρος
Η Σελήνη παραμένει στον Τοξότη και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στον Κριό μπορεί να φέρει στην επιφάνεια καταστάσεις του παρελθόντος που σε πλήγωσαν και αυτό να σου δημιουργήσει μεγάλη ένταση και εκνευρισμό. Πιθανές οικονομικές εκκρεμότητες του παρελθόντος με τράπεζες και δημόσιο έρχονται στην επιφάνεια και καλείσαι να τις δρομολογήσεις. Βάλε την διαίσθηση σου να δουλέψει και να είσαι βέβαιος ότι θα επιλέξεις την καλύτερη δυνατή λύση. Αργά το βράδυ, η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο στο ίδιο ζώδιο είναι πιθανό να σου βγάλει απαισιοδοξία όσων αφορά την πορεία της ζωή σου, χάνεις την αισιοδοξία σου. Πιθανά νομικά θέματα να σε προβληματίσουν και να χαλάσουν την διάθεσή σου. Θυμήσου ότι αύριο θα είναι πολύ καλύτερα.

Φίλοι μου Ταύροι, με τον Ήλιο σε τετράγωνο με τον Ουρανό στις διαθέσεις σας και στις επιθυμίες σας ενδεχομένως να υπάρξουν απότομα αναποδογυρίσματα, σας συμβουλεύω να προσπαθήσετε να ρυθμίσετε τις έντονες κυκλοθυμίες. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό θα ανεβεί η ψυχολογία σας, οι κινήσεις σας θα γίνουν απελευθερωμένες, καλό θα είναι να μην σας συνεπάρει ο ξαφνικός ενθουσιασμός που θα νιώσετε. Εσάς τους μοναχικούς θα σας δοθεί η ευκαιρία να βρεθείτε με κόσμο, να κοινωνικοποιηθείτε, κρατήστε προσιτή στάση. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Αιγόκερω εσείς η ήδη ερωτευμένοι θα στοχεύσετε στον μακροχρόνιο δεσμό, οι προτάσεις που θα κάνετε θα είναι σοβαρές. Εσείς που επιθυμείτε επανασύνδεση κάντε τα ανάλογα βήματα θα βρείτε πρόσφορο έδαφος.

Δίδυμος
Η Σελήνη παραμένει στον Τοξότη και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στον Κριό σε βάζει σε διαδικασία να επαναστατήσεις με πράγματα και καταστάσεις που προκύπτουν στις συνεργασίες σου και να δώσεις πρωτότυπες λύσεις και ιδέες, με σκοπό να αποδώσουν το μέγιστο. Φιλικά πρόσωπα σε ξαφνιάζουν θετικά και είναι πιθανό να προκύψουν συνεργασίες μαζί τους, δημιουργώντας το καλύτερο δυνατό πλαίσιο για το μέλλον. Αργά το βράδυ, η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο στο ίδιο ζώδιο σε βάζει σε διαδικασία έντονη εσωστρέφειας, καχυποψίας και απαισιοδοξίας σε ότι αφορά τυχόν οικονομικά θέματα που μπορεί να έχουν προκύψει με τρίτους. Η θλίψη και η κατήφεια είναι έντονη αλλά να ξέρεις ότι δε θα διαρκέσει για πολύ.

Φίλοι μου Δίδυμοι, με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό καταφθάνουν απρόοπτα γεγονότα που θα τονώσουν τις διαθέσεις σας, δεν αποκλείεται να νιώσετε έκπληξη και θετική αναστάτωση. Πρόσωπο που από καιρό σας ενδιαφέρει και υπάρχει στο στόχαστρο σας θα κάνει την ξαφνική του εμφάνιση. Δυναμική και άμεση θα είναι η προσέγγιση του, θα καταφέρει να σας αιφνιδιάσει. Η πρόταση που θα ακουστεί θα φέρει θετικές ανατροπές καταλήγοντας σε αποφάσεις που θα είναι καθοριστικές. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Αιγόκερω αν ξεκινήσετε σχέση η πορεία σας θα είναι σταθερή, η εξέλιξη δε θα σας απογοητεύσει. Σχεδιάστε, προχωρήσετε χωρίς ανασφάλειες, θα καταφέρετε να στρώσετε την προσωπική σας ζωή και να ικανοποιηθείτε συναισθηματικά.

Καρκίνος
Η Σελήνη παραμένει στον Τοξότη και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στον Κριό σε βοηθάει να προωθήσεις πρωτότυπες και επαναστατικές ιδέες στον εργασιακό σου χώρο, κάτι που σε βοηθάει να γίνεις αποδεκτός και παραδεκτός σε συναδέλφους και προϊστάμενους. Δουλεύεις εξαιρετικά με ομαδικό πνεύμα και αυτό προωθεί τους στόχους σου, προσωπικούς και επαγγελματικούς. Αργά το βράδυ, η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο στο ίδιο ζώδιο σε βάζει στην διαδικασία να ασχοληθείς με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου αλλά είναι αλήθεια ότι έχεις μία θλίψη και απογοήτευση. Είναι πιθανό να θεωρείς ότι δεν μπορείς να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις των συνεργατών σου και αυτό να σε βάζει σε μία διαδικασία να βγάζεις αίσθημα μειονεξίας και κατωτερότητας.

Φίλοι μου Καρκίνοι, η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό θα βγάλει στην επιφάνεια την αισιόδοξη, απελευθερωμένη και ανατρεπτική πλευρά του χαρακτήρα σας, προσοχή γιατί δεν θα λείψουν τάσεις ανυπομονησίας. Η επιλογές σας θα πρέπει να είναι σκεπτόμενες, με τον Ήλιο σε τετράγωνο με τον Ουρανό ελλοχεύει ο κίνδυνος να φανείτε επιπόλαιοι, η αντιδραστικότητα σας θα πρέπει να βρίσκεται υπό έλεγχο. Εσείς που θεωρείτε πως η σχέση σας είναι προβληματική ή καταπιεστική προσπαθήστε με ηρεμία να ξεκαθαρίσετε την κατάσταση, με το ταίρι σας καλό θα είναι να αποφύγετε τις εντάσεις. Για εσάς τους ελεύθερους η γνωριμία σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα βάλει σε λειτουργία τον αισθησιασμός σας, σήμερα κάποιοι από εσάς δεν αποκλείεται να ερωτευτείτε.

Λέων
Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στον Κριό σου δίνει την έμπνευση, την διορατικότητα και την ευρηματικότητα να προωθήσεις δημιουργικές δραστηριότητες που έχεις αλλά και να ασχοληθείς πολύ επιτυχημένα με θέματα επιμόρφωσης και σπουδών. Η αισιοδοξία αλλά και η πρωτοποριακή σου διάθεση τραβάει την προσοχή των γύρω σου και δεν είναι απίθανο να παρασύρεις και άλλους από την παρέα σου να συμμετέχουν σε αυτά που σε ενδιαφέρουν. Αργά το βράδυ, η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο στο ίδιο ζώδιο σε βάζει σε διαδικασία να σκεφτείς θέματα καθημερινότητας και εργασίας που μπορεί να έχουν προκύψει, όμως πιθανά να θεωρήσεις ότι δεν μπορείς να ανταποκριθείς στις αυξημένες απαιτήσεις, κάτι που σε απογοητεύει και σε θλίβει.

Αγαπητοί μου Λέοντες, ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Ουρανό ίσως να σας ωθήσει σε πράξεις πεισματικής αντίστασης, θα σας δημιουργηθεί η ανάγκη να απελευθερωθείτε από αναγκαστικούς συμβιβασμούς. Εσείς οι ελεύθεροι, με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό θα προτιμήσετε επαφές και συζητήσεις με πρόσωπα που μπορείτε να εκφραστείτε ανοιχτά και αυθόρμητα, ουσιαστικά αυτό που θα θελήσετε είναι να μπορείτε να είστε ο εαυτός σας χωρίς να υπάρχει φόβος για παρεξηγήσεις ή παρερμηνεύσεις. Απελευθερωμένη θα είναι η διάθεση σας, ο τρόπος που θα χειριστείτε μια καινούργια γνωριμία θα έχει εξελίξιμη κατάληξη. Συνομιλία με ελκυστικό πρόσωπο, θα κλείσει με μια τολμηρή και πολύ θερμή πρόταση. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Αιγόκερω παίρνετε αποφάσεις που θα καθορίσουν το μέλλον της προσωπικής σας ζωής.

Παρθένος
Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στον Κριό σου δίνει την δυνατότητα να βρεις εξαιρετικές λύσεις για θέματα οικογενειακά που μπορεί να σε ταλαιπωρούν και μπαίνεις στην διαδικασία να συνεργαστείς άψογα με οικεία πρόσωπά σου για να δώσεις λύσεις. Οικονομικά θέματα που μπορεί να προκύψουν τα αντιμετωπίζεις με αρωγούς πρόσωπα της οικογένειας σου. Αργά το βράδυ, η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο στο ίδιο ζώδιο σου βγάζει μία θλίψη σε ότι αφορά την ζωή σου και κατά πόσο την χαίρεσαι και την απολαμβάνεις. Μπορεί να θεωρήσεις ότι δεν είσαι ικανός να προωθήσεις δημιουργικές δράσεις που σε ενδιαφέρουν, να ξέρεις όμως ότι αυτό είναι προσωρινό και αύριο θα νιώθεις διαφορετικά.

Φίλοι μου Παρθένοι, με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Αιγόκερω και σε τρίγωνο με τον Ουρανό θα βρείτε τον ενθουσιασμό, τον δυναμισμό και την ορμητικότητα να κυνηγήσετε και να περάστε σε πράξεις διεκδικήσεις τόσο εσείς που επιθυμείτε επανασύνδεση, όσο και εσείς που αναμένετε δεσμεύσεις. Θα κάνετε καινούργια σχέδια, ανανεώνονται οι διαθέσεις σας, νέα ώθηση θα δώσετε στη σχέση σας και στην μελλοντική της πορεία. Σήμερα θα υπάρξει ραντεβού με αισιόδοξη και χαρούμενη κατάληξη, εσείς οι αποκαρδιωμένοι παίρνετε τα πάνω σας. Εσείς που είστε στο ξεκίνημα της γνωριμίας ή της σχέσης σας, με τον Ήλιο σε τετράγωνο με τον Ουρανό σας δίνω τη συμβουλή να μην παρεκκλίνετε από τις αρχικές σας βλέψεις και προσδοκίες.

Ζυγός
Η Σελήνη παραμένει στον Τοξότη και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στον Κριό είναι πιθανό να σε βάλει σε διαδικασία να δημιουργήσεις νέες συνεργασίες με πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος. Εξαιρετικά ευνοϊκή ημέρα για να προωθήσεις νέες εργασίες που έχουν σχέση με το διαδίκτυο και τους υπολογιστές, καθώς είναι βέβαιο ότι θα προκύψουν πολύ καλές συμφωνίες. Η επικοινωνία με αδέρφια, ξαδέρφια, στενούς φίλους γίνεται χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια και νιώθεις ότι μπορεί να σε αντιληφθούν χωρίς να χρειάζεται να εκφράσεις πολλά πράγματα. Αργά το βράδυ, η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο στο ίδιο ζώδιο σου δημιουργεί θλίψη και κατήφεια για οικογενειακά θέματα που μπορεί να έχουν προκύψει ή να θεωρείς ότι τα θέματα αυτά είναι εμπόδιο στην μετέπειτα πορεία σου.

Φίλοι μου Ζυγοί, με τον Ήλιο σε τετράγωνο με τον Ουρανό κάπως ανήσυχη θα είναι η στάση σας, θα υπάρξουν τάσεις αντίδρασης και επαναστατικότητας, εσείς που είστε δυσαρεστημένοι με τα δεδομένα ή την πορεία της σχέσης σας προσοχή στις υπερβολές. Θα νιώσετε την ανάγκη να εκφραστείτε ελεύθερα, να φανερώσετε αλήθειες, θα διεκδικήσετε χωρίς αναστολές, ωστόσο θα πρέπει να θέσετε στον εαυτό σας κάποια όρια. Στόχο βάζετε να απεγκλωβιστείτε από οτιδήποτε θεωρείτε πληκτικό ή ανιαρό, εσείς οι χωρισμένοι ίσως να αρνηθείτε πρόταση επανασύνδεσης, η στάση στο πρώην ταίρι σας ενδεχομένως να μην είναι συγκαταβατική ή ανεκτική. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό ανάγκη σας θα είναι η ανανέωση, θα προβείτε σε πράξεις ασυνήθιστες και παρορμητικές.

Σκορπιός
Η Σελήνη παραμένει στον Τοξότη και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στον Κριό είναι πιθανό να φέρει νέες προτάσεις σε εργασιακό επίπεδο που να σε αιφνιδιάσουν θετικά και να σε κάνουν να νιώσεις αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τον εαυτό σου. Ομαδικές προσπάθειες που θα πρέπει να συμμετάσχεις είναι βέβαιο ότι θα δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό και θα ξεχωρίσεις για την ευφυΐα, την πρωτοποριακή σκέψη και το πνεύμα συνεργασίας που σε διέπει. Αργά το βράδυ, η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο στο ίδιο ζώδιο μπορεί να σου δημιουργήσει προσωρινά αίσθημα λύπης και κατήφειας σε σχέση με πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος και περιστατικά που μπορεί να έχουν προκύψει. Κλείνεσαι στον εαυτό σου και δεν επικοινωνείς εύκολα με τους γύρω σου.

Φίλοι μου Σκορπιοί, με τον ερχομό της Σελήνης στον Αιγόκερω λογική και συνειδητοποιημένη θα είναι η στάση σας. Με την Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό θα υπάρξει αυθορμητισμός στις προσεγγίσεις σας, δίνετε τέλος σε ταμπού και αναστολές. Σε συνάντηση που θα έχετε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θα νιώσετε χαρά αισιοδοξία και ικανοποίηση. Για εσάς που είστε χωρίς σχέση, πρόσωπο που ήδη γνωρίζετε θα βρει το θάρρος να περάσει σε αποκαλυπτικές εξομολογήσεις σας συμβουλεύω να πιστέψετε σε αυτά που θα ακούσετε, κάποιοι από εσάς θα ξεκινήσετε σχέση με άτομο που ως τώρα υπήρχε στη ζωή σας μόνο φιλικά. Πρόσχαρες συναντήσεις θα φέρουν ανανέωση αισθημάτων, θα καταφέρετε να περάσετε μια ευχάριστη και ανατρεπτική μέρα.

Τοξότης
Η Σελήνη παραμένει στο ζώδιό σου και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στον Κριό σου δίνει όλη την πρωτοτυπία αλλά και την έμπνευση να λειτουργήσεις σε ομαδικό επίπεδο και να κατακτήσεις όποια παρέα και αν βρεθείς. Κάνεις την διαφορά από τους γύρω σου και ο πρωτοποριακός τρόπος που βλέπεις την ζωή σε κάνει ξεχωριστώ. Συνεργασίες αλλά και νομικά θέματα μπορεί να προκύψουν ξαφνικά και με το ευρηματικό σκεπτικό σου τα προωθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αργά το βράδυ, η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο στο ίδιο ζώδιο σου βγάζει μία απογοήτευση για τα οικονομικά σου που μπορεί να μετατραπεί σε έντονη ανασφάλεια και έλλειμμα αυτοεκτίμησης και αυτό να σε ρίξει ψυχολογικά.

Φίλοι μου Τοξότες, με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό ανέμελη θα είναι η διάθεση σας με έντονη την ανάγκη να ξεφύγετε απ την πίεση. Με το ταίρι σας θα θελήσετε να περάσετε ευχάριστα να ζήσετε θερμές στιγμές χωρίς προβληματισμούς. Εσείς οι απογοητευμένοι ή δυσαρεστημένοι κρατήστε ακμαία τη διάθεση που θα έχετε να αλλάξετε τα δεδομένα σας, ωστόσο με τον Ήλιο σε τετράγωνο με τον Ουρανό αποφύγετε τις παράτολμες ενέργειες, προσοχή στις ριζοσπαστικές επιλογές, θα πρέπει να λείπει η υπερβολή. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Αιγόκερω εσείς που διατηρείτε σταθερό δεσμό και σταθερά αισθήματα δεν αποκλείεται να μπείτε στη διαδικασία να μιλήσετε για δεσμεύσεις. Αν υπάρχει ανοιχτή προοπτική για συγκατοίκηση ενδεχομένως τώρα να νιώσετε έτοιμοι να το κάνετε πράξη.

Αιγόκερως
Η Σελήνη παραμένει στον Τοξότη και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στον Κριό είναι πιθανό να φέρει στην επιφάνεια οικογενειακά θέματα που μπορεί να σε απασχόλησαν στο παρελθόν και να πρέπει να τα αντιμετωπίσεις. Η ευρηματικότητα και η ομαδική σου διάθεση κάνουν τα οικεία πρόσωπά σου να δείξουν αμέριστη εμπιστοσύνη και έτσι καταφέρνεις να ξεπεράσεις την όποια κατάσταση και να έχει δημιουργηθείς. Αργά το βράδυ, η Σελήνη περνάει στο ζώδιό σου και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο στο ίδιο ζώδιο σε βάζει σε μία διαδικασία προσωπικής αμφισβήτησης, κάνοντας σε να νιώθεις απογοήτευση από τον εαυτό σου. Είναι πιθανό να θεωρείς ότι τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου και οι συνεργάτες σου δεν σε υπολογίζουν. Να ξέρεις όμως ότι όλα αυτό θα είναι για λίγο.

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό και την είσοδο της στο ζώδιο σας θα εμφανιστείτε τολμηροί, ζωτικοί και αποκαλυπτικοί. Θα υπάρξει προοπτικής νέα γνωριμίας, οι εξελίξεις θα σας ενθουσιάσουν και θα αναζωογονήσουν τις διαθέσεις σας. Ο αυθορμητισμός και οι εκδηλωτικές σας ενέργειες θα δώσουν άνοιγμα σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο να σας φανερώσει τι νιώθει για εσάς, ίσως να σας εκπλήξει η πρόταση που θα ακουστεί. Εσείς που είστε σε σχέση θα υπάρξει ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας αγάπη και συναισθηματική κατανόηση. Με ηρεμία και ειλικρίνεια θα μιλήσετε μεταξύ σας, στα δύσκολα ζητήματα θα βρείτε τη κατάλληλη λύση. Αυτή τη φορά θα είστε σε θέση να πάρετε τις σωστές αποφάσεις, ανοίγεται πορεία δέσμευσης.

Υδροχόος
Η Σελήνη παραμένει στον Τοξότη και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στον Κριό σου δίνει την δυνατότητα να επικοινωνήσεις ιδέες και σχέδια που έχεις τόσο στο φιλικό σου περιβάλλον, όσο και στο στενό σου περίγυρο, κάτι που εντυπωσιάζει τους πάντες και κάνεις τους γύρω σου να σε θαυμάζουν για το μυαλό και τον τρόπο που εκφράζεσαι. Καινούργια σχέδια μπορεί να δρομολογηθούν με τον καλύτερο τρόπο, καθώς είναι βέβαιο ότι θα υπάρξουν πρόσωπα που θα σου δείξουν την αμέριστη στήριξή τους. Αργά το βράδυ, η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο στο ίδιο ζώδιο μπορεί να φέρει μνήμες από παρελθούσες καταστάσεις που σε πλήγωσαν και να νιώθεις έντονη θλίψη και κατήφεια. Η εσωστρέφεια που σε διακρίνει είναι έντονη και απομακρύνεσαι από όλους.

Φίλοι μου Υδροχόοι, ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Ουρανό θα αναστατώσει τον συναισθηματικό σας κόσμο, εσείς που είστε πολύ καιρό στην ίδια σχέση ενδέχεται να νιώσετε εγκλωβισμένοι, δεν αποκλείεται να προβείτε σε παρορμητικές πράξεις αποδέσμευσης. Ένα τυχαίο συμβάν θα σας δώσει την ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε τις αρνητικές καταστάσεις, θα συμβεί αναλυτική συζήτηση με στόχο να τερματίσετε τους περιορισμούς. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό εσείς που είστε χωρίς σχέσης και θέλετε να βάλετε καινούργιο πρόσωπο στη ζωή σας θα έχετε συνομιλία με άτομο που οι θερμές φιλοφρονήσεις του θα αναπτερώσουν το ηθικό και την αυτοπεποίθηση σας. Δώστε έκταση στις μεταξύ σας επαφές, θα υπάρξουν έντονες συναισθηματικές επαφές με πιθανή εξέλιξη την έναρξη σταθερής σχέσης.

Ιχθύς
Η Σελήνη παραμένει στο Τοξότη και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στον Κριό είναι πιθανό να φέρει ξαφνικά έσοδα από τις επαγγελματικές σου δραστηριότητες. Είναι πιθανό η εργατικότητα και η μεθοδικότητά σου να αναγνωριστούν από τους ανωτέρους σου και να σε ανταμείψουν γι’ αυτό. Η επαναστατική σου προσέγγιση και δράση κάνει τα πρόσωπα του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος να σε θαυμάζουν και μέσω της ομαδικότητας που δείχνεις καταφέρνεις να ξεχωρίσεις. Αργά το βράδυ, η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο στο ίδιο ζώδιο μπορεί να σε βάλει σε διαδικασία να σκεφτείς τις φιλικές σου σχέσεις και να νιώσεις απογοητευμένος από αυτές. Εμπόδια μπορεί να έχουν προκύψει στους στόχους σου και βγάζεις θλίψη και κατήφεια.

Φίλοι μου Ιχθείς, με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Αιγόκερω αποφασιστική θα είναι η στάση σας. Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό σας φέρνει ανοίγματα και εκπλήξεις, από ένα συναισθηματικό βάρος θα απελευθερωθεί η καρδιά σας, θα ανοίξετε την σκέψη σας, θα λύσετε τους προβληματισμούς σας. Εξομολογήσεις αποκαλύψεις και ευχάριστες πληροφορίες θα διαλύσουν ασάφειες, ανανεώνονται οι συνθήκες ανάμεσα σε εσάς και το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Για εσάς που είστε αρκετό καιρό μόνοι προμηνύεται συνάντηση και συναισθηματικό ξεκαθάρισμα με πρόσωπο που ως τώρα υπήρχαν μεταξύ σας μπερδεμένες καταστάσεις, περνάτε σε περίοδο εμπιστοσύνης και θερμής ένωσης. Τα γεγονότα θα είναι ευνοϊκά, ωστόσο με τον Ήλιο σε τετράγωνο με τον Ουρανό προσοχή στις απότομες αλλαγές που θα έχουν οι διαθέσεις σας.

Διαβάστε επίσης