Site icon Hallocy

Ημερήσιες προβλέψεις της Δευτέρας 15/01 για όλα τα ζώδια

Κριός

Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και η προσοχή σου στρέφεται στον επαγγελματικό τομέα και στο πως θα καταφέρεις να ανταποκριθείς στις υποχρεώσεις και στις ευθύνες που έχεις επωμιστεί. Δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό και με την υπευθυνότητα και την εργατικότητά σου μπορείς να καταφέρεις να πετύχεις τους στόχους που έχει θέσει στον επαγγελματικό χώρο. Προσοχή γιατί είναι πιθανό το άγχος και το στρες που πιθανά να έχεις λόγω φόρτου μπορεί να σε ωθήσουν να συμπεριφερθείς απότομα και εγωιστικά στους γύρω σου. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή στο ίδιο ζώδιό μπορεί να σε βάλει σε διαδικασία να συζητήσεις επί διάφορων θεμάτων που σε ενδιαφέρον σε επαγγελματικό επίπεδο, μόνο που δείχνεις να χάνεσαι στις συζητήσεις χωρίς να δώσεις επί της ουσίας λύσεις.

Ταύρος
Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και το ενδιαφέρον σου στρέφεται σε σπουδές, σεμινάρια και ημερίδες που θέλεις να παρακολουθήσεις για να διευρύνεις τις γνώσεις σου και να βελτιώσεις την προσωπικότητά σου. Η διάθεσή σου είναι ανεβασμένη, αισιόδοξη και το κέφι σου αμείωτο. Δεν χάνεις την ευκαιρία να βρεθείς με όποια παρέα σου προτείνει και να χαθείς μέσα σε φιλοσοφικές συζητήσεις, καλό φαγητό και μουσική, χιούμορ και γέλιο. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή στο ίδιο ζώδιό σε βάζει σε μία διαδικασία να συζητάς για διάφορα θέματα και να χάνεσαι χρονικά, καθώς σε συνεπαίρνει η συζήτηση. Προσοχή γιατί είναι πιθανό να δείξεις έντονη υποκειμενικότητα και φανατισμό στις απόψεις σου και αυτό να ενοχλήσει τους γύρω σου, καθώς θα προσπαθήσεις να επιβάλεις αυτό που πιστεύεις.

Δίδυμος
Με νευρικότητα ξεκινάει η μέρα, καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και η διάθεσή σου είναι εσωστρεφής και μοναχική. Δείχνεις να μην έχεις διάθεση να εκφράζεις τις απόψεις σου, αφού θέλεις να παρατηρείς τι λένε οι γύρω σου. Οικονομικά θέματα είναι πιθανό να σε απασχολήσουν που αφορούν σε τράπεζες ή ασφαλιστικούς οργανισμούς και καλό είναι να αφήσεις την διαίσθησή σου να σε καθοδηγήσει για την καλύτερη δυνατή λύση. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή στο ίδιο ζώδιό μπορεί να σε βάλει σε μια διαδικασία συζητήσεων για τα οικονομικά θέματα που επί της ουσίας να μην βρίσκεις λύσεις, καθώς χάνεις τον χρόνο σου στην συζήτηση χωρίς να έχεις αποτέλεσμα. Προσπάθησε να επικεντρωθείς σε αυτά που θέλεις με αντικειμενικότητα για να μπορέσεις να δρομολογήσεις τις εκκρεμότητές σου.

Καρκίνος
Οι σχέσεις σου τόσο με το περιβάλλον, όσο και με τους συνεργάτες σου είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και εσύ μπαίνεις στην διαδικασία να ικανοποιήσεις όσους περισσότερους γίνεται γύρω σου, φοβούμενος ότι σε αντίθετη περίπτωση θα σε απομακρύνουν από την ζωή τους. Η προσωπική σου ανασφάλεια μπορεί να σε ωθήσει στο να συμβιβαστείς με καταστάσεις που δεν σου αρέσουν, αρκεί να μην χαλάσεις τις παρούσες ισορροπίες. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή στο ίδιο ζώδιό σε ωθεί στο να μπεις σε μία διαδικασία συζητήσεων χωρίς επί της ουσίας νόημα, καθώς δεν βρίσκονται λύσεις στα θέματα που σε ενδιαφέρουν. Καλό είναι να μην χάνεις το χρόνος σου άσκοπα και να συζητήσεις συγκεκριμένα και χωρίς να εκφράζεσαι υποκειμενικά.

Λέων
Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω, με τις εργασιακές και καθημερινές σου υποχρεώσεις να αυξάνονται πολύ. Οι υποχρεώσεις και οι αγγαρείες είναι αρκετές και εσύ, λόγω της τελειομανίας που δείχνεις, θέλεις να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε ότι έχεις αναλάβει. Καλό θα είναι να είσαι προσεκτικός γιατί το άγχος που μπορεί να έχεις σε κάνει αυστηρό και επικριτικό με τους γύρω σου και προκαλείς δυσαρέσκεια με την συμπεριφορά σου. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή στο ίδιο ζώδιό σε βάζει σε διαδικασία να εκφράσεις παράπονα ή απόψεις που έχεις στον εργασιακό χώρο, χωρίς στην πραγματικότητα να δίνεις λύσεις. Ο υποκειμενισμός που δείχνεις δεν σε αφήνει να δεις τα πράγματα ξεκάθαρα. Πρόσεχε γιατί έχεις την τάση να μπεις σε κουτσομπολίστικες συζητήσεις και να εκτεθείς.

Παρθένος
Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και η διάθεσή σου έχει πάρει τα πάνω της. Νιώθεις την χαρά της ζωής, θέλεις να απολαύσεις κάθε της στιγμή με όποιον τρόπο γίνεται και η παιδικότητά σου είναι διάχυτη και εμφανέστατη στους γύρω σου. Όπου και αν βρεθείς γίνεσαι το επίκεντρο, καθώς η συμπεριφορά σου και η προσωπικότητά σου λάμπουν, κάνοντάς σε να ξεχωρίζεις. Προσοχή μόνο γιατί μπορεί να γίνεις εγωιστής και να προσπαθήσεις να επιδειχθείς χωρίς να υπάρχει λόγος, κάτι που θα κάνει περίεργη εντύπωση στους γύρω σου. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή στο ίδιο ζώδιό μπορεί να σε βάλει σε διαδικασία να μιλάς ώρες ατέλειωτες για τον εαυτό σου, χωρίς στην πραγματικότητα να λες κάτι ουσίας και να κουράσεις τους γύρω σου με την υποκειμενική τάση που κρίνεις τα πάντα.

Ζυγός
Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και στρέφεις την προσοχή στην οικογένεια και σε θέματα που μπορεί να την απασχολούν. Μπαίνεις σε μία διαδικασία ανασκόπησης των τελευταίων γεγονότων που σε απασχόλησαν αλλά και των δικών σου συμπεριφορών και αυτό σε κάνει έντονα εσωστρεφή. Απολαμβάνεις τον προσωπικό σου χώρο και θέλεις να υποδεχτείς την οικογένεια και τους δικούς σου ανθρώπους στο σπίτι σου, περνώντας όμορφα μαζί τους. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή στο ίδιο ζώδιό σε ωθεί στο να συζητάς με τα οικεία πρόσωπά σου τα θέματα που σας απασχολούν χωρίς στην ουσία να δίνεις λύση. Καλό θα είναι να δώσεις βάση και να κάνεις συγκεκριμένες συζητήσεις αλλά και να είσαι αντικειμενικός σε ότι λες για να μπορέσεις να δώσεις τις κατάλληλες λύσεις.

Σκορπιός
Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και η επικοινωνία είναι το πρώτο πράγμα που σε απασχολεί, καθώς θέλεις να έρθεις σε επαφή με αδέρφια, ξαδέρφια, στενούς φίλους και γείτονες και να μοιραστείς τις απόψεις σου μαζί τους ή να βοηθήσεις με την γνώμη σου στα προβλήματά τους. Πάρτι και κοινωνικές εκδηλώσεις μπαίνουν στο πρόγραμμα και δεν χάνεις ευκαιρία για να γνωρίσεις νέο κόσμο και να εντυπωσιάσεις με την εξωστρέφεια που σε διακρίνει. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή στο ίδιο ζώδιό σε βάζει σε διαδικασία να μιλάς πολύ αλλά στην πραγματικότητα να αναλύεις ένα θέμα χωρίς να γίνεσαι συγκεκριμένος, κάτι που μπορεί να κουράσει. Καλό είναι να περιορίσεις αυτά που λες, όπως και την διάθεση για κοινωνικό σχόλιο που βγάζεις για να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.

Τοξότης
Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και μπαίνεις στην διαδικασία να ασχοληθείς με οικονομικές εκκρεμότητες ή έκτακτα έξοδα που μπορεί να υπάρχουν. Συναισθηματικά, βγάζεις ανασφάλειες και φόβους, καθώς θεωρείς ότι η προσωπική σου αξία σχετίζεται με την οικονομική σου κατάσταση και αυτό σου δημιουργεί έλλειμμα αυτοεκτίμησης. Δεν είναι απίθανο να θέλεις να ψάξεις νέους τρόπους για να αυξήσεις το εισόδημά σου ή να μπεις σε συζητήσεις για αύξηση στον εργασιακό χώρο. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή στο ίδιο ζώδιό σε βάζει σε διαδικασία να πλατειάζεις σε αυτά που λες και να μην γίνεσαι συγκεκριμένος σε αυτό που ζητάς. Αυτό μπορεί να κουράσει στις όποιες συζητήσεις συμμετάσχεις. Προσπάθησε να γίνεσαι σαφής σε αυτά που θέλεις και να μην χάνεις την αντικειμενικότητά σου γιατί μπορεί να σου στοιχίσει.

Αιγόκερως
Οι προσωπικές σου ανάγκες και τα θέλω σου έρχονται στο προσκήνιο, με την Σελήνη να έχει περάσει στο ζώδιό σου και εσένα να θέλεις να δώσεις στα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου αλλά και στους συνεργάτες σου να καταλάβουν τι έχεις πραγματικά ανάγκη. Διεκδικείς αυτά που θέλεις και είναι πιθανό με την επιμονή και τον δυναμισμό που σε διακρίνει σήμερα να καταφέρεις τους γύρω σου να σε ικανοποιήσουν. Είσαι εξωστρεφής και κοινωνικός και αυτό μαγνητίζει την προσοχή των πάντων, όπου και αν βρεθείς. Πρόσεχε μόνο γιατί ο εγωκεντρισμός και η επιθετική διάθεσή σου κάποιες φορές θα προβληματίσει. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή στο ίδιο ζώδιό σε ωθεί στο να μιλάς συνέχεια για τον εαυτό σου, χάνοντας το μέτρο και αυτό είναι βέβαιο ότι θα κουράσει τους γύρω σου.

Υδροχόος
Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και βγαίνουν στην επιφάνεια απωθημένα, φόβοι και ενοχές από παλαιότερες καταστάσεις που έχει βιώσει και έχουν αφήσει το στίγμα τους πάνω σου. Είναι δύσκολο για εσένα να συγκεντρωθείς στις καθημερινές υποχρεώσεις, γι’ αυτό καλό είναι να είσαι προσεκτικός γιατί μπορεί να κάνεις λάθη. Η εσωστρέφεια και η μοναχικότητα που σε διακρίνει είναι έντονη και προτιμάς να απομονωθείς και να χαθείς στις σκέψεις σου, παρά να βρεθείς με κόσμο. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή στο ίδιο ζώδιό σε ωθεί στο να μιλάς ακατάπαυστα για τα προηγούμενα, να εκδηλώνεις τα συναισθήματα σου έντονα και να χάνεις την αντικειμενικότητά σου, καθώς δεν μπορείς να δεις ξεκάθαρα τις καταστάσεις. Προσπάθησε να βρεις το μέτρο και να μην αναλώνεσαι σε καταστάσεις που πέρασαν, κουράζοντας τους γύρω σου.

Ιχθύς
Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και αυτό που επιθυμείς πραγματικά είναι να βρεθείς με πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος και να ανταλλάξετε απόψεις τόσο για μελλοντικούς στόχους και σχέδια που έχεις, όσο και για κοινωνικά θέματα που σας απασχολούν από κοινού. Η πρωτοποριακή σκέψη σου και η ευρηματικότητα που σε διακρίνει εντυπωσιάζει τους γύρω σου και είναι βέβαιο ότι θα βρεθούν φίλοι σου που θα σταθούν δίπλα σου σε όποια προσπάθεια θέλεις να κάνεις. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή στο ίδιο ζώδιό σε βάζει στην διαδικασία να περιαυτολογείς και να μιλάς ακατάπαυστα χωρίς να λες ουσιαστικά πράγματα, κάτι που θα πρέπει να προσέξεις γιατί χάνοντας το μέτρο μπορεί να δυσαρεστήσεις τους φίλους σου ή αυτούς που θέλουν να βοηθήσουν στο να επιτύχεις τους στόχους σου.

Exit mobile version