Κυριακή, 16 Μαΐου

Μάνος Παπαγιάννης: “Mου επιτέθηκε πρώτη και αμύνθηκα!” Νέες λεπτομέρειες για τον ξυλοδαρμό της Παυλίδου

Πριν από λίγα λεπτά όμως ο δικηγόρος του Μάνου Παπαγιάννη μίλησε πρώτη φορά στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη και πήρε μια ξεκάθαρη θέση για τα όσα λέγονται για τον πελάτη του μεταφέροντας πληροφορίες που αλλάζουν τα ως τώρα γεγονότα και που διαψεύδουν την ηθοποιό.

«Με το πέρας της παράστασης πήγε όντως στο καμαρίνι. Σε καμία περίπτωση δεν υπήρξε χειροδικία από τον κ. Παπαγιάννη. Υπήρξαν ύβρεις εκατέρωθεν. Η κ. Παυλίδου κινήθηκε προς το μέρος του κ. Παπαγιάννη και υπάρχουν αμυχές. Τον έχει εξετάσει γιατρός. Δεν ήθελε να δώσει κάποια συνέχεια. Όντως απώθησε την κ. Παυλίδου για να αποφύγει την ένταση και τις αμυχές. Έπεσε. Ούτε από το λαιμό την έπιασε, ούτε υπήρξε κίνηση προς το μέρος της για να την δείρει. Ο ίδιος δεν ήθελε να δώσει συνέχεια στο περιστατικό. Ο λόγος που δεν έχει εμφανιστεί αυτές τις δυο ημέρες, είναι γιατί θεώρησε ότι θα υπάρξει μια διευθέτηση μεταξύ τους. Δεν περίμενε να πάρει τέτοια διάσταση το θέμα. Μου είπε ότι δεν υπάρχει θέμα για αυτόν»

Στο φως της δημοσιότητας όμως έρχεται ακόμη μια άσχημη συμπεριφορά του Μάνου Παπαγιάννη καθώς η Παυλίδου, όπως αναφέρουν πληροφορίες δεν ήταν το μοναδικό θύμα καθώς είχε επιτεθεί στο παρελθόν και στην ηθοποιό Κάτια Νικολαϊδου!

Διαβάστε επίσης