Site icon Hallocy

ΝΕΑ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΟΚ Καλυβάτση: Έχω ξαναδεί τον Παπαγιάννη να φωνάζει στο καμαρίνι του αλλά…

Η Σοφία Παυλίδου έκανε μήνυση στον Μάνο Παπαγιάννη, καταγγέλλοντας ότι την χτύπησε στα καμαρίνια του θεάτρου Χυτήριο όπου συμπρωταγωνιστούν. ΝΕΑ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΟΚ Καλυβάτση: Έχω ξαναδεί τον Παπαγιάννη να φωνάζει στο καμαρίνι του αλλά…

Ο Σωτηρής Καλυβάτσης, ο οποίος παίζει και εκείνος στην παράσταση «Πετάει Πετάει», δήλωσε μεταξύ άλλων ότι έχει ξαναδεί τον Παπαγιάννη να φωνάζει στο καμαρίνι, αυτά τα πράγματα γίνονται όχι όμως να φτάνουν σε καταστάσεις βίαιης συμπεριφοράς, αυτό δεν είναι κάτι το σύνηθες: «Εγώ δεν ήμουν μπροστά, τη βρήκα τη Σοφία στο πάτωμα. Ο ίδιος λέει ότι κλώτσησε την πόρτα του καμαρινιού και την έσπρωξε.

Η κ. Κόνυ Μεταξά, όμως, που ήταν δίπλα και το είδε όλο, λέει ότι την έπιασε από τον λαιμό και την πέταξε κάτω.  Αισθάνθηκε ο κ. Παπαγιάννης ότι του έκανε κάτι επάνω στη σκηνή και έχασε ένα αστείο.

Η συγκεκριμένη παράσταση τελείωσε μια χαρά, δεν ξέρω πώς έπαθε μετά αυτή την έξαρση και τόσο πολύ εξερράγη ο κ. Παπαγιάννης. Συμβαίνουν αυτά στα θέατρα, αλλά δεν συμβαίνουν να δέρνουμε τους συναδέλφους μας. Ήταν πραγματικά σοκαριστικό και για μας που το βιώσαμε πόσο μάλλον για την κ. Παυλίδου.

Εμένα δεν με ενδιαφέρει κάτι άλλο παρά μόνο πώς ένας άνθρωπος μπορεί να έπραξε κατ’ αυτόν τον τρόπο. Κι εγώ έχω ξενερώσει και έχω στεναχωρηθεί ιδιαίτερα με όλο αυτό, τώρα το τι έχει ο καθένας μέσα στο μυαλό του… τι να σας πω».

Σε ερώτηση αν μετά από αυτό θα ξανασυνεργαστεί με τον Παπαγιάννη είπε: «Είμαστε επαγγελματίες και κάνουμε μια δουλειά, η παράσταση συνεχίζεται, υπάρχει μια προσωρινή αντικατάσταση από την Αγγελική Δαλιάνη που έπαιζε πέρυσι αυτόν τον ρόλο».

Εχετε πει ότι έχετε ξαναδεί τον Παπαγιάννη να φωνάζει και να σπάει πράγματα στο καμαρίνι του «Οχι να σπάει, έχω ξαναδεί τον Μάνο Παπαγιάννη να φωνάζει στο καμαρίνι του, αλλά αυτά τα πράγματα γίνονται. Να φτάνουμε όμως σε καταστάσεις βίαιης συμπεριφοράς, αυτό δεν είναι κάτι το σύνηθες, είναι το μόνο που με ενοχλεί στην όλη υπόθεση».

Exit mobile version