Πέμπτη, 6 Μαΐου

Αγγελική Δαλιάνη: Το ξέσπασμα για τον ξυλοδαρμό της Παυλίδου και την στοχοποίηση του Παπαγιάννη: “Τα τομάρια της κοινωνίας…”

Στο στόχαστρο έχει μπει ο Μάνος Παπαγιάννης μετά την είδηση για τον ξυλοδαρμό της συμπρωταγωνίστριας του στην παράσταση “Πετάει Πετάει”, Σοφίας Παυλίδου.

Η ηθοποιός κατήγγειλε δημόσια τον Μάνο Παπαγιάννη για την σωματική βία που δέχθηκε από αυτόν, σύμφωνα με όσα ανέφερε. Ωστόσο, τα λεγόμενα της αντικρούονται από τον ηθοποιό…

Μπορεί οι αποκαλύψεις της Σοφίας να ήταν σοκαριστικές, με την ίδια να δείχνει βαριά τραυματισμένη, σύμφωνα και με τον γιατρό της, ο Μάνος Παπαγιάννης όμως την διαψεύδει, Μετά από ώρες σιωπής, αποφάσισε να “μιλήσει” μέσω της δικηγόρου του, η οποία υποστήριξε πως ο Μάνος βρέθηκε σε άμυνα. Δηλαδή, η Σοφία Παυλίδου του επιτέθηκε πρώτη κι εκείνος αμύνθηκε.

Το σίγουρο είναι πως λύση σε αυτή την υπόθεση θα δοθεί στα δικαστήρια μιας και η Σοφία έκανε μήνυση στον Μάνο για ξυλοδαρμό, αλλά και ο Μάνος στην Σοφία για συκοφαντική δυσφήμιση!

Στην μέση, αυτού του χαμού βρίσκεται η σύζυγος και ηθοποιός του Μάνου Παπαγιάννη, Αγγελική Δαλιάνη, την οποία  την πήραν “σβάρνα” τα πυρά και ο θυμός του κοινού χρησιμοποιώντας υβριστικά σχόλια εναντίον της, αναγκάζοντας την να κλειδώσει τα σχόλια στους λογαριασμούς της

Όμως… αυτά που άκουγε από ηθοποιούς που κατηγορούσαν τον άντρα της, το κοινό του τον έβριζε αλλά και την ίδια την Σοφία Παυλίδου που έκανε την μία αποκάλυψη μετά την άλλη δεν άντεξε και ξέσπασμα στο Instagram της με ένα κείμενο “φωτιά”, προς απάντηση όλων αυτών που κάνουν τους δικαστές χωρίς να έχει βγει η αλήθεια στο φως, σύμφωνα με τα λεγόμενα της. Η Αγγελική, “δανείστηκε” ένα κείμενο ενός δημοσιογράφου και έδωσε την απάντηση. Συγκεκριμένα έγραφε:

“Μηδενί δίκην δικάσεις, πριν αμφοίν μύθον ακούσεις…
Όχι, δεν είναι μάθημα αρχαίων ελληνικών, είναι μάθημα ζωής: να μην δικάσεις κανέναν αν δεν ακούσεις και τις δύο πλευρές.
Γράφονται πολλές εξομολογήσεις για κάποιο κακούργο άτομο, άντρα ή γυναίκα, που ήταν ένα ελεεινό τομάρι και πλήγωσε ανεπανόρθωτα αυτόν που εξομολογείται. Η συνέχεια είναι γνωστή: ακολουθούν φλογερά και πύρινα σχόλια σε βάρος του τομαριού, του κατακαθιού της κοινωνίας που πρέπει να καεί στην πυρά και αν ήταν δυνατόν να λιθοβοληθεί δημοσίως για παραδειγματισμό. Είναι όμως πάντα έτσι; αν ακούγαμε και το τομάρι, είναι βέβαιο ότι θα φθάναμε στην ίδια κρίση;
Επίσης, όλοι όσοι βρίζουν τα τομάρια της κοινωνίας που τους πλήγωσαν, ήταν πάντα σωστοί και αδαμάντινοι στις σχέσεις τους; δεν πλήγωσαν ποτέ κανέναν; ήταν ντόμπροι και ξεκάθαροι με όλους; Η απάντηση είναι ένα μεγαλοπρεπές ΟΧΙ. Και τέλος, επικοινωνόντας με άτομα που κλαίγονταν, ακούγοντας ιδιαιτέρως τον πόνο τους, ένα πράγμα κατάφεραν: να με πείσουν ότι το ”τομάρι” δεν ήταν και τόσο τομάρι και άλλος ήταν περισσότερο ο προβληματικός της ιστορίας. “

 

Διαβάστε επίσης