Site icon Hallocy

Απίστευτη καταγγελία από την Τζένη Ιωακειμίδου ! Έπαθε σπασμούς το παιδί της και δεν φαντάζεστε τι της έκαναν οι αστυνομικοί στο δρόμο

Αδιανόητο περιστατικό.

Η αγαπημένη ηθοποιός Τζένη Ιωακειμίδου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook με ένα μακροσκελές κείμενο αποφάσισε να εκφράσει το παράπονό της και να “καταγγείλει” τις αρχές για την αδιανόητη συμπεριφορά τους ενώ εκείνη προσπαθούσε να μεταφέρει το παιδί της στο νοσοκομείο όταν έπαθε σπασμούς. διαβάστε παρακάτω…

Συγκεκριμένα η ηθοποιός ανέφερε πως η αστυνομικός (που ήταν και γυναίκα και κάποια στιγμή θα γίνει κι εκείνη μάνα αν δεν είναι ήδη) δεν ενδιαφέρθηκε καθόλου για την υγεία του μικρού της μωρού και τις φέρθηκαν αποτρόπαια λες και ήταν εγκληματίας επειδή απλά ήθελε να “σώσει” το μωρό της!

Σήμερα το πρωί πηγαινοντας το παιδί μου στο νοσοκομείο με αναμμένα τα αλάρμ σε όλη τη διαδρομή κάπου στη Λ.Βουλιαγμενης με σταματάει η αστυνομία.

Στο πίσω κάθισμα το μωρό και μια γειτόνισα που προσφέρθηκε να έρθει μαζί μου να βοηθήσει.
Με σταματάει λοιπόν μια νεαρή αστυνομικός με ύφος σαράντα καρδιναλίων και ένας συνάδελφος της μου δείχνει το ραντάρ. 128 χιλ.

Πολύ ευγενικά απαντάω ότι έχουν δίκιο, τρέχω γιατι πάω το παιδί μου με σπασμούς στο νοσοκομείο.

Η νεαρή αστυνομικός βλέπει το παιδί και με ύφος χιλίων καρδιναλίων αυτή τη φορά μου ζητάει άδεια, δίπλωμα,ταυτότητα. Της τα δίνω όλα. Δεν ζητάω κατανόηση, να μην μου κόψει κλήση την παρακαλω ομως να μη με καθυστερήσει. Εκείνη με εκνευριστικά αργους ρυθμούς κοιτάζει για ώρα τα χαρτιά (δεν έχω ιδέα τι έψαχνε)

Exit mobile version