Site icon Hallocy

Ημερήσιες προβλέψεις της Τρίτης 16/01 για όλα τα ζώδια

Κριός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα στο ίδιο ζώδιο βγάζει στην επιφάνεια προσωπικές σου ανασφάλειες και φόβους και αυτό εκδηλώνεται στο επαγγελματικό περιβάλλον. Έχεις την τάση να θέλεις να εξουσιάσεις και να κατευθύνεις τους γύρω σου και αυτό πιθανά να προκαλέσει έντονες συγκρούσεις. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη στον Σκορπιό σου δίνει την θέληση και την δυναμικότητα να ανταπεξέλθεις σε ότι και αν αναλάβεις, αφού δείχνεις αποφασισμένος να καταφέρεις ότι θέλεις. Το βράδυ, το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στο ζώδιό σου σε κάνει έντονα νευρικό και αντιδραστικό σε ότι και αν ακούσεις. Το να αντιδράς απλά και μόνο για την αντίδραση δεν είναι λύση, προσπάθησε να μην είσαι αλαζονικός για να αποφύγεις εκρήξεις από τους γύρω σου.

Ταύρος
Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και η σύνοδος με τον Πλούτωνα στο ίδιο ζώδιο πιθανά να χαλάσει το κέφι σου, βγάζεις έντονες ανασφάλειες αλλά και τάσεις να επιβληθείς σε όποια παρέα και αν βρεθείς με τις απόψεις σου. Προσπάθησε να περιορίσεις την εξουσιαστική σου διάθεση γιατί θα υπάρξουν έντονες τριβές με τους γύρω σου. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη στον Σκορπιό σου δίνει την δύναμη και την αποφασιστικότητα να κυνηγήσεις νέες συνεργασίες που θέλεις να ξεκινήσεις. Το βράδυ, το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στον Κριό βγάζει τον αντιδραστικό εαυτό σου στο προσκήνιο, μπορεί να γίνεις αλαζονικός και απαξιωτικός με όποιον έχει διαφορετική άποψη από εσένα και καλά θα κάνεις να μην χάσεις τον έλεγχο για να μην υπάρξουν συγκρούσεις που θα σου κοστίσουν.

Δίδυμος
Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και η σύνοδος με τον Πλούτωνα στο ίδιο ζώδιο σε κάνει ακόμα περισσότερο επιφυλακτικό και καχύποπτο και αυτό είναι κάτι που θα φανεί στις συναλλαγές σου, καθώς θα προσπαθήσεις με τον τρόπο σου να επιβάλλεις τις λύσεις που θέλεις εσύ δημιουργώντας πιθανά ρήξεις. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη στον Σκορπιό σε δραστηριοποιεί έντονα σε εργασιακό επίπεδο και καταφέρνεις να ανταποκριθείς σε όποια αγγαρεία και αν σου έχει χρεωθεί με τον καλύτερο τρόπο. Το βράδυ, το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στον Κριό σε κάνει αντιδραστικό και προκλητικό στον τρόπο που συμπεριφέρεσαι στους άλλους και αυτό μπορεί να γίνει πολύ έντονο στις φιλικές σου σχέσεις και να υπάρξουν εντάσεις. Προσπάθησε να ελέγξεις την συμπεριφορά σου για να αποφύγεις τα χειρότερα.

Καρκίνος
Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και οι διαπροσωπικές σου σχέσεις είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, καθώς δείχνεις κατανόηση και προσπαθείς να ευχαριστήσεις τα πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα, φοβούμενος μην μείνεις μόνος. Η σύνοδος με τον Πλούτωνα στο ίδιο ζώδιο σου βγάζει έντονα τις προσωπικές σου ανασφάλειες και δεν θα διστάσεις να προσπαθήσεις να επιβληθείς και να ελέγξεις τους γύρω σου, θεωρώντας ότι ικανοποιείς τον εαυτό σου. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη στον Σκορπιό σε κάνει άκρως δυναμικό και δημιουργικό και προσπαθείς να προωθήσεις τις δραστηριότητές σου όσο το δυνατόν περισσότερο. Το βράδυ, το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στον Κριό σε ωθεί σε αλαζονικές και απότομες συμπεριφορές και οι εντάσεις είναι προ των πυλών αν δεν καταφέρεις να ελέγξεις την διάθεσή σου.

Λέων
Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα στο ίδιο ζώδιο βγάζει τις ανασφάλειες που έχεις σε εργασιακό επίπεδο στην επιφάνεια, με εσένα να προσπαθείς να επιβάλλεις την άποψή σου και να ελέγξεις το πεδίο στην δουλειά σου θεωρώντας ότι έτσι κατοχυρώνεσαι. Αντιθέτως μόνο προβλήματα και συγκρούσεις μπορεί να δημιουργηθούν. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη στον Σκορπιό σου δίνει την θέληση και τον δυναμισμό να καταφέρεις να ανταποκριθείς σε οικογενειακές υποχρεώσεις που έχουν προκύψει πολύ επιτυχημένα. Το βράδυ, το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στον Κριό σε ωθεί στο να αντιδρά σε κάθε τι που ακούς, μπορεί να γίνεις αλαζονικός και απόλυτος και αυτό πιθανά να προκαλέσει εντάσεις στην προσωπική σου ζωή.

Παρθένος
Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα στο ίδιο ζώδιο σε ωθεί στο να βγάλει απωθημένα και ανασφάλειες για την προσωπικότητά σου στην επιφάνεια, κάτι που γίνεται εμφανές σε όποια παρέα και αν βρεθείς, καθώς θέλεις να επιβληθείς με τον τρόπο σου. Αυτό θα φέρει έντονες αντιδράσεις, πιθανότατα και στην προσωπική σου ζωή. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη στον Σκορπιό σου δίνει την δυναμικότητα και την ενέργεια να μπορέσεις να ανταποκριθείς σε όλες τις κοινωνικές προσκλήσεις που είσαι προσκεκλημένος. Το βράδυ, το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στον Κριό βγάζει το αντιδραστικό στοιχείο από μέσα σου, πιθανά να γίνεις αλαζονικός και απότομος και η νευρικότητά σου είναι πιθανό να έχει αντίκτυπο όπου και αν βρεθείς.

Ζυγός
Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα στο ίδιο ζώδιο σε ωθεί στο να βγάλεις έντονες ανασφάλειες και απωθημένα στην επιφάνεια, κάτι που μπορεί να δυναμιτίσει το κλίμα με πρόσωπα της οικογένειάς σου, καθώς πιθανά να προσπαθήσεις να επιβάλλεις τα θέλω σου και να εξουσιάσεις την κατάσταση. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη στον Σκορπιό σου δίνει την δύναμη και την βούληση να πιστέψεις στον εαυτό σου και να νιώσεις σιγουριά γι’ αυτό που είσαι. Προσοχή σε έκτακτα έξοδα που μπορεί να προκύψουν. Το βράδυ, το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στον Κριό βγάζει την συγκρουσιακή και αντιδραστική σου πλευρά και είναι πιθανό να γίνεις αλαζονικός, ανεβάζοντας την ένταση και προκαλώντας τους γύρω σου.

Σκορπιός
Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα στο ίδιο ζώδιο μπορεί να σε κάνει έντονα εξουσιαστικό με πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος και αυτό δημιουργηθούν προβλήματα λόγω των προσωπικών σου ανασφαλειών και φόβων. Καλό θα είναι να προσέξεις γιατί οι συγκρούσεις μπορεί να είναι έντονες και να έρθεις σε ρήξη με δικούς σου ανθρώπους. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη στο ζώδιό σου σού δίνει τον δυναμισμό για να διεκδικήσεις τις επιθυμίες αλλά και να πραγματοποιήσεις νέες συνεργασίες πολύ επικερδείς. Το βράδυ, το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στον Κριό σε κάνει επαναστάτη χωρίς αιτία, αντιδράς απλά και μόνο για να το κάνεις, μπορεί να γίνεις εριστικός και απόλυτος με τους γύρω σου και οι προστριβές είναι προ των πυλών.

Τοξότης
Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα στο ίδιο ζώδιο σε κάνει να χάνεις για τα καλά την αυτοεκτίμησή σου, με αποτέλεσμα να βγάζεις έντονη κτητικότητα στα δικά σου πρόσωπα και κάνεις τα πάντα για να τους ελέγξεις, προκαλώντας την δυσφορία τους αλλά και την έντονη αντίδρασή τους και οι συγκρούσεις είναι προ των πυλών. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη στον Σκορπιό λειτουργεί βοηθητικά στην διάθεσή σου και βρίσκει ξανά την ισορροπία και την πίστη στον εαυτό σου. Το βράδυ, το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στον Κριό σε εξωθεί σε απότομες και αλαζονικές συμπεριφορές. Γίνεσαι πνεύμα αντιλογίας και διαφωνείς με κάθε τι που σου προτείνεται, απλά και μόνο για να αντιδράσεις. Προσπάθησε να μην χάσεις τον έλεγχο.

Αιγόκερως
Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα στο ίδιο ζώδιο βγάζει τους προσωπικούς σου φόβους και τις εμμονές που έχεις για τον εαυτό σου στην επιφάνεια, κάτι που όμως επηρεάζει άμεσα τις σχέσεις σου με το περιβάλλον και τις συνεργασίες σου και είναι πιθανό να υπάρξουν έντονες συγκρούσεις αν δεν προσπαθήσεις να περιορίσεις αυτές τις συμπεριφορές σου. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη στον Σκορπιό σου δίνει τον δυναμισμό και βοηθάει να ισορροπήσεις και διεκδικήσεις ότι πιστεύεις ότι αξίζεις από τους γύρω σου. Το βράδυ, το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στον Κριό είναι πιθανό να σου βγάλει τον αντιδραστικό εαυτό σου στην επιφάνεια, κάτι που θα γίνει έντονα αντιληπτό σε πρόσωπα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον.

Υδροχόος
Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα στο ίδιο ζώδιο σου δημιουργεί έντονη θλίψη και εντείνει τους φόβους και τις ανασφάλειες που έχεις, κάτι που σε κάνει να χάνεις το μέτρο και την πραγματικότητα και να αντιδράς σπασμωδικά, προσπαθώντας να επιβληθείς στους γύρω σου. Οι αντιδράσεις που θα προκληθούν είναι έντονες, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να λειτουργήσεις με την λογική σου. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη στον Σκορπιό σε βοηθά να εκτονώσεις όλη σου την ένταση με θετικό τρόπο στον επαγγελματικό τομέα και να δραστηριοποιηθείς έντονα. Το βράδυ, το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στον Κριό σε κάνει επαναστάτη… χωρίς αιτία και καλά θα κάνεις να προσέξεις την συμπεριφορά σου γιατί η αλαζονεία και η απαξίωση δεν θα γίνουν ανεκτές.

Ιχθύς
Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα στο ίδιο ζώδιο σε βάζει σε διαδικασία να φερθείς εξουσιαστικά σε φιλικά σου πρόσωπα, λόγω των προσωπικών σου αμφιβολιών και ανασφαλειών που εκφράζεις. Αυτό θα φέρει έντονες συγκρούσεις, γι’ αυτό προσπάθησε να το περιορίσεις. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη στον Σκορπιό λειτουργεί άκρως βοηθητικά για να βρεις πάλι το χαμένο σου κέφι και την αισιοδοξία σου και να δραστηριοποιηθείς σε θέματα σπουδών που σε ενδιαφέρουν μαζί με φίλους. Το βράδυ, το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στον Κριό σε ωθεί στο να αντιδράς για κάθε τι που ακούς, να γίνεσαι απαξιωτικός και αλαζόνας και αυτό είναι πιθανό να δημιουργήσει προβλήματα και να υπάρξουν ρήξεις.

Exit mobile version