Site icon Hallocy

Κορυφώνεται η αγωνία για τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη! Πώς εξελίσσεται η υγεία του; (Βίντεο)

Μάχη για την ζωή του συνεχίζει να δίνει ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης στην εντατική στο Ασκληπιείο της Βούλας.

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε την περίοδο των Χριστουγέννων η είδηση για το ατύχημα του παρουσιαστή, το οποίο βύθισε σε θλίψη την οικογένεια του!

Μπορεί αρχικά η κατάσταση της υγείας του να παρέμενε κρίσιμη, ωστόσο οι γιατροί πήραν τον ρίσκο να τον βγάλουν από τα μηχανήματα για να δουν πως ανταποκρίνεται ο οργανισμός του και αν θα μπορέσει να αναπνεύσει χωρίς υποβοηθήματα και τα κατάφερε…

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, με επικοινωνία που είχε ο Βασίλης Γρηγορόπουλος με άτομα από το περιβάλλον του παρουσιαστή, ο ίδιος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην εντατική χωρίς να έχει ξεφύγει τον κίνδυνο. Δεν έχει αλλάξει η κατάστασή του, δεν υπάρχουν ενθαρρυντικά στοιχεία, ωστόσο δεν έχει χειροτερέψει.

Τα αιματώματα έχουν υποχωρήσει, γεγονός το οποίο δείχνει πως ο οργανισμός του επανακάμπτει! Ωστόσο, στην τελευταία προσπάθεια να τον επαναφέρουν σε συνείδηση οι γιατροί, δεν κατάφεραν κάτι, δεν είχε κάποια αντίδραση.

Τις προηγούμενες μέρες, μάλιστα, ανέβασε πυρετό και οι γιατροί φοβήθηκαν για ενδονοσοκομειακή λοίμωξη, όμως ο πυρετός υποχώρησε. Δείτε όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

Exit mobile version