Site icon Hallocy

Ημερήσιες προβλέψεις της Τετάρτης 17/01 για όλα τα ζώδια

Κριός

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στον Αιγόκερω σου δίνει την ώθηση να κλείσεις κεφάλαια στον επαγγελματικό χώρο που δεν έχουν να σου προσφέρουν κάτι περαιτέρω και να περάσεις σε μία νέα περίοδο δράσεως, με σκοπό πάντα το να ανελιχθείς σε υψηλότερα επίπεδα και να καταξιωθείς στον χώρο που βρίσκεσαι. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, καθώς η ανάγκη σου να προβληθείς είναι έντονη αλλά μπορεί να υποπέσεις σε τάσεις υποκειμενισμού, κάτι που δεν θα σε βοηθήσει να δεις την πραγματικότητα ξεκάθαρα. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στο ζώδιό σου δυσχεραίνει την κατάσταση, αφού σε κάνει αντιδραστικό και αλαζονικό σε όποιον δεν αντιλαμβάνεται ή δεν αποδέχεται αυτά που εκφράζεις, με αποτέλεσμα να υπάρξουν πιθανά έντονες αντιδράσεις και οι συγκρούσεις να είναι σοβαρές. Το εξάγωνο που σχηματίζει με το Άρη στον Σκορπιό σου δίνει δύναμη για να προχωρήσεις, προσπάθησε να ελέγξεις μόνο τις εκρηκτικές διαθέσεις σου.

Ταύρος
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στον Αιγόκερω σε βάζει σε διαδικασία να κάνεις νέα ξεκινήματα σε θέματα σπουδών, που θα σε βοηθήσουν στο να προχωρήσεις σε μία νέα πορεία ζωής, ανεβάζοντας το πνευματικό σου επίπεδο. Θέματα νομικά που μπορεί να υπάρχουν θα πρέπει να αντιμετωπισθούν με ιδιαίτερη προσοχή, καθώς έχεις την τάση να αντιδράς σπασμωδικά. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στον Κριό μπορεί να σε φέρει σε παρελθούσες καταστάσεις που σε ενοχλούν και σε πληγώνουν, κάτι που σε ωθεί στο να λειτουργείς αλαζονικά και απότομα στους γύρω σου και να χάνεις το κέφι σου. Το εξάγωνο που σχηματίζει με το Άρη στον Σκορπιό σε βοηθά να ισορροπήσεις και να βρει τον δυναμισμό που χρειάζεται για να προχωρήσεις, προσοχή όμως σε κόντρες που μπορεί να δημιουργηθούν από ανταγωνιστικές συμπεριφορές.

Δίδυμος
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στον Αιγόκερω έρχεται να σε βάλει σε διαδικασία να αφήσεις πίσω σου συναισθήματα που σου προκαλούν ανασφάλεια, ένταση και φόβο και να σε ωθήσει στο να διεκδικήσεις με πάθος τα θέλω σου. Η νευρικότητα που μπορεί να νιώθεις είναι πιθανό να εκφραστεί και σε επίπεδο οικονομικών συμφωνιών που θέλεις να επιτύχεις, καθώς μπαίνεις στην διαδικασία να κλείσεις θέματα που σε απασχολούν με τράπεζες, δημόσιο και ασφαλιστικούς οργανισμούς. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στον Κριό μπορεί να χαλάσει το κλίμα, καθώς δείχνεις να αντιδράς απότομα και απαξιωτικά σε όποιον θεωρείς ότι δεν μπορεί να αντιληφθεί το πνεύμα σου, κάτι που θα λειτουργήσει αρνητικά στις συμφωνίες που θέλεις να πετύχεις. Το εξάγωνο που σχηματίζει με το Άρη στον Σκορπιό σε δραστηριοποιεί έντονα σε εργασιακό επίπεδο, προσοχή μόνο στις προσωπικές σου εκρήξεις που θα χαλάσουν το κλίμα.

Καρκίνος
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στον Αιγόκερω επικεντρώνεται στον τομέα των σχέσεών σου και σε καλεί να βάλεις τα θεμέλια για νέες αρχές τόσο στις σχέσεις με το περιβάλλον σου, όσο και στις συνεργασίες που έχεις. Αυτό δεν θα είναι εύκολο να γίνει, καθώς έχεις την τάση να λειτουργείς υποκειμενικά και να υπερτονίζεις αυτά που προσφέρεις, χωρίς να αναγνωρίζεις αυτά που σου δίνονται. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στον Κριό μπορεί να δυναμιτίσει το κλίμα και να βγάλει στην επιφάνεια τον επαναστάτη που κρύβεις μέσα σου, μόνο που εδώ μπορεί να είναι χωρίς αιτία και αυτό να περιπλέξει περισσότερο τα πράγματα, καθώς δεν είναι απίθανο να υπάρξουν αντιδράσεις που θα οδηγήσουν σε ρήξεις. Το εξάγωνο που σχηματίζει με το Άρη στον Σκορπιό σου βγάζει έντονο πάθος, προσοχή μόνο στις απότομες συμπεριφορές.

Λέων
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στον Αιγόκερω σε επηρεάζει άμεσα σε θέματα καθημερινότητα και εργασίας και σε προκαλεί να μπεις σε μία νέα περίοδο σε αυτό τον τομέα της ζωή σου, αφήνοντας πίσω σου ότι δεν μπορεί να σου προσφέρει σε αυτή την νέα πορεία. Καλό θα είναι να είσαι προσεκτικός στις αντιδράσεις σου, κυρίως σε σχέση με συναδέλφους ή και πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά, καθώς είναι πιθανό να είσαι υποκειμενικός και αυτό να προκαλεί προστριβές. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στον Κριό βγάζει την επαναστατική και αλαζονική σου διάθεση και είναι κάτι που θα δυσκολέψει ακόμα περισσότερο την κατάσταση. Το εξάγωνο που σχηματίζει με το Άρη στον Σκορπιό μπορεί να λειτουργήσει βοηθητικά και να σου δώσει ώθηση και δυναμισμό για να δραστηριοποιηθείς σε νέα πεδία εργασιακής δράσης, προσοχή μόνο στις εκρήξεις που μπορεί να έχεις.

Παρθένος
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στον Αιγόκερω εστιάζεται σε θέματα έκφρασης της προσωπικότητάς σου αλλά και σε δημιουργικές δραστηριότητες και καλείσαι να βάλεις πλώρη για ένα νέο ταξίδι, τόσο σε επίπεδο προσωπικό αφήνοντας πίσω σου συμπεριφορές υπερβολικές και πομπώδεις που μπορεί να ενοχλούν, όσο και σε δημιουργικό επίπεδο καθώς ξεκαθαρίζεις τι θέλεις να ακολουθήσεις και να στηρίξεις. Η υποκειμενικότητα που σε διέπει είναι πιθανό να σταθεί εμπόδιο στο να συνειδητοποιήσεις κάποια πράγματα και αυτό θα δυσκολέψει την σχέση σου με τους γύρω. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στον Κριό μπορεί να δώσει εκρηκτικές διαστάσεις λόγω των απότομων και αλαζονικών αντιδράσεων που μπορεί να έχεις. Το εξάγωνο που σχηματίζει με το Άρη στον Σκορπιό σου δίνει την δύναμη και την πίστη στο να επικοινωνήσεις αυτά που θέλεις με τον καλύτερο τρόπο, προσοχή μόνο στις εντάσεις που πιθανά να φέρουν ρήξεις.

Ζυγός
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στον Αιγόκερω έρχεται να βάλει τέλος σε καταστάσεις οικογενειακές που μπορεί να σε ταλαιπώρησαν και να σε ωθήσει σε ένα νέο ξεκίνημα αφήνοντας πίσω σου ότι σε στενοχώρησε ή λειτουργεί σαν εμπόδιο στο να προχωρήσεις μπροστά. Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός γιατί έχεις την τάση να μην βλέπεις αντικειμενικά τις καταστάσεις και αυτό θα ενοχλήσει πρόσωπα τις οικογενείας σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στον Κριό σε ωθεί στο να αντιδράς σπασμωδικά και αλαζονικά σε ότι ακούς και δεν συμφωνείς, κάτι που δεν βοηθάει στο να εξελιχθούν οι καταστάσεις ομαλά. Το εξάγωνο που σχηματίζει με το Άρη στον Σκορπιό σου δίνει την δύναμη να σταθείς στα πόδια σου και να πιστέψεις στον εαυτό σου, προσοχή μόνο σε εκρήξεις που μπορεί να κοστίσουν ακριβά.

Σκορπιός
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στον Αιγόκερω έρχεται να τονίσει τα θέματα επικοινωνίας αλλά και τις σχέσεις με το κοντινό σου περιβάλλον. Σε βάζει στην διαδικασία για ένα νέο ξεκίνημα που θα μπορέσεις να εκφράσει καλύτερα τον εαυτό σου αλλά και να επικοινωνήσεις με αδέρφια, ξαδέρφια και κολλητούς φίλους με καλύτερο και αμεσότερο τρόπο. Καλό θα είναι βέβαια να προσπαθείς να βλέπεις αντικειμενικά την κάθε κατάσταση, γιατί οι τάσεις υποκειμενισμού δεν θα βοηθήσουν στο να υπάρξουν θετικές εξελίξεις. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στον Κριό δυσχεραίνει την κατάσταση και μπορεί να εκδηλώσεις απαξιωτικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν. Το εξάγωνο που σχηματίζει με το Άρη στο ζώδιό σου λειτουργεί εξισορροπητικά, προσοχή μόνο γιατί εγωιστικές και απότομες τάσεις θα λειτουργήσουν επιβαρυντικά.

Τοξότης
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στον Αιγόκερω έρχεται να σε βάλει σε διαδικασία να αφήσεις πίσω σου φόβους και ανασφάλειες που έχεις και να περάσεις σε ένα νέο επίπεδο, όπου θα δείχνεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και θα έχεις αυτοπεποίθηση. Οικονομικά θέματα είναι πιθανό να σε απασχολήσουν, καθώς προσπαθείς να τα δρομολογήσεις. Καλό θα είναι βέβαια να μην χάσεις την αντικειμενικότητά σου και να μην εκδηλώσεις πείσμα σε συναλλαγές που μπορεί να έχεις, καθώς δεν θα λειτουργήσει θετικά για εσένα. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στον Κριό μπορεί να δυναμιτίσει την κατάσταση και να σε κάνει να αντιδράσεις απότομα και σπασμωδικά, δημιουργώντας επιπλέον προβλήματα. Το εξάγωνο που σχηματίζει με το Άρη στον Σκορπιό λειτουργεί θετικά, δίνοντάς σου δυναμισμό και ενέργεια, καλό όμως θα είναι να προσπαθήσεις να μην χάσεις γενικά τον έλεγχο.

Αιγόκερως
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιό σου σε βάζει σε διαδικασία να δεις τις προσωπικές συναισθηματικές και ψυχικές ανάγκες σε βάθος και σε ωθεί στο να εγκαταλείψεις συνήθειες, καταστάσεις, ακόμα και πρόσωπα που θεωρείς ότι δεν μπορούν να ανταποκριθούν σε αυτά που ζητάς. Πρόσεχε μόνο γιατί μπορεί να γίνεις άκρως υποκειμενικός με κίνδυνο να υπερεκτιμάς αυτά που δίνεις στους γύρω σου και να υποτιμάς αυτά που σου δίνονται, δημιουργώντας συγκρούσεις. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στον Κριό μπορεί να προκαλέσει εκρήξεις, καθώς δεν είναι απίθανο να εκδηλώσεις αλαζονικές και επαναστατικές συμπεριφορές χωρίς στην ουσία να υπάρχει λόγος, κάτι που θα χειροτερέψει την όποια κατάσταση. Το εξάγωνο που σχηματίζει με το Άρη στον Σκορπιό σου δίνει δύναμη για να προχωρήσεις, προσπάθησε όμως να μην γίνεις εριστικός.

Υδροχόος
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στον Αιγόκερω σε ωθεί να στραφείς εσωτερικά μέσα σου και να δεις παρελθούσες καταστάσεις που μπορεί να σε πληγώνουν. Είναι τώρα ο καιρός να αφήσεις πίσω σου ότι δεν σου επιτρέπει να προχωρήσεις μπροστά και να κλείσεις περιστατικά και αναμνήσεις που σε πονούν. Καλό είναι όμως να είσαι προσεκτικός γιατί μπορεί να γίνεις υποκειμενικός και έτσι να αποφύγεις να δεις και τις προσωπικές σου ευθύνες. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στον Κριό μπορεί να λειτουργήσει εκρηκτικά, καθώς σε ωθεί στο να αντιδράς απότομα και αλαζονικά σε όποιον θεωρείς ότι δεν μπορεί να σε καταλάβει. Το εξάγωνο που σχηματίζει με το Άρη στον Σκορπιό σου δίνει τον κατάλληλο δυναμισμό για να ξεφύγεις, προσοχή γενικά όμως γιατί αν χάσεις τον έλεγχο θα υπάρξουν σφοδρές συγκρούσεις.

Ιχθύς
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στον Αιγόκερω σε βάζει σε διαδικασία να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα σε επίπεδο φιλικών σχέσεων και συναναστροφών, αφήνοντάς πίσω σου πρόσωπα και καταστάσεις που δεν σου ταιριάζουν. Νέοι στόχοι ή επαναπροσδιορισμός των ήδη παρόντων είναι πολύ πιθανό να υπάρξει. Προσοχή γιατί το έλλειμμα αντικειμενικότητάς που πιθανά να εκδηλωθεί να φέρει έντονες προστριβές και προβλήματα με φίλους. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στον Κριό εντείνει την αντιδραστικότητα και την αλαζονεία που μπορεί να εκδηλώσεις, δυναμιτίζοντας έτσι το κλίμα. Γι’ αυτό θα είναι προτιμότερο να μην αντιδράς σε ότι και αν ακούσεις και να προσπαθήσεις να κρατήσεις το μέτρο. Το εξάγωνο που σχηματίζει με το Άρη στον Σκορπιό μπορεί να φέρει ισορροπία και ενέργεια, αλλά καλό θα είναι να μην χάσεις τον αυτοέλεγχό σου.

Exit mobile version