Τρίτη, 26 Ιανουαρίου

Κάτια Νικολαΐδου: Η πρώτη συνέντευξη και οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τον ξυλοδαρμό της από τον Μάνο Παπαγιάννη! (Βίντεο)

Όπως σας ενημερώσαμε με παλαιότερο ρεπορτάζ, “θύμα” του Μάνου Παπαγιάννη έπεσε και η Κάτια Νικολαΐδου όταν συμπρωταγωνιστούσαν στην παράσταση “Ποντικοπαγίδα”.

Σήμερα μέσα από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά, ο συνεργάτης, Άρης Καβατζίκης, μετά την επικοινωνία που έιχε με την ηθοποιό ανέφερε όλο το ρεπορτάζ!

«Έκανα την ανάρτηση γιατί δεν ήθελα να υπάρχει παραφιλολογία. Όλα τα υπόλοιπα θα τα πω όταν μου ζητηθεί από τη δικαιοσύνη», ανέφερε χαρακτηριστικά στο δημοσιογράφο.

Γιατί όμως δεν μίλησε τότε στην Ποντικοπαγίδα;

«Επέλεξα να μη μιλήσω τότε γιατί είχαμε φιλική σχέση τόσο με το Μάνο όσο και με την Αγγελική. Θα στηρίξω τη Σοφία στο δικαστήριο. Δεν θα μιλήσω τώρα γι’ αυτό. Υπάρχουν μαρτυρίες. Όταν με καλέσουν να μιλήσω στο δικαστήριο θα το κάνω και θα πω τα πάντα με λεπτομέρειες. Δεν κάνουμε πλέον παρέα. Σέβομαι ότι είναι οικογενειάρχης και έχει μία κόρη. Συναντηθήκαμε τυχαία στην πρεμιέρα του θεάτρου Broadway», αποκάλυψε η ηθοποιός.

Διαβάστε επίσης