Site icon Hallocy

O Ανδρέας Γεωργίου στον Λούη – Δείτε Backstage φωτογραφίες από το εκρηκτικό show

To “Louis Night Show” άνοιξε τις πύλες του και υποδέχθηκε τον Ανδρέα Γεωργίου για μια ξεχωριστή συνέντευξη σε ένα κατάμεστο θέατρο που ξεπέρασε σε προσέλευση τα 800 άτομα.

Ο ταλαντούχος σκηνοθέτης και ηθοποιός που τα τελευταία χρόνια είδε την καριέρα του να απογειώνεται και φέτος απολαμβάνουμε την δουλειά του μέσα από την καθημερινή σειρά του Alpha, το “Τατουάζ”, βρέθηκε καλεσμένος σε μια σπάνια τηλεοπτική του παρουσία απέναντι από τον Λούη Πατσαλίδη.

Γέλιο, αποκαλύψεις αλλά και μια εγκάρδια συζήτηση πρόκειται να παρακολουθήσουμε μεταξύ των δυο τους την Παρασκευή στις 21.15 από την συχνότητα του Alpha Κύπρου. Ήδη το show έχει ξεπεράσει κάθε ρεκόρ τηλεθέασης, με την προηγούμενη εβδομάδα να ανεβαίνει στην υπ’ αριθμό πρώτη θέση των κυπριακών προγραμμάτων συνολικά και με ποσοστό άνω του 43%.

Guest καλεσμένος ήταν ο Νάσος, ο νεαρός τραγουδιστής που κατάφερε να ξεσηκώσει το κοινό με τα τραγούδια του και τις τελευταίες επιτυχίες του.

Όσο για το τί έγινε χθες το βράδυ, δείτε backstage φωτογραφίες από το κατάμεστο Σατιρικό, τον Νάσο σε πρόβες μαζί με τον Λούη αλλά και τον Ανδρέα Γεωργίου με άτομα από το δυναμικό του Louis Night Show (Μύρο Σάββα, Ρογήρος Χριστοδούλου, Κυριακή Σωτηρίου) στα καμαρίνια σε χαλαρή συζήτηση.

Μια εκρηκτική εκπομπή έρχεται και ο Ανδρέας Γεωργίου όπως δεν έχουμε ξαναδεί…

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε το alphanews.live

Exit mobile version