Κυριακή, 7 Μαρτίου

Ξέσπασε ο Μάνος Παπαγιάννης: “Δεν είμαι ένας τρελός που ξαφνικά άρχισε να βαράει μια γυναίκα”

Το θερμό επεισόδιο της περασμένης Πέμπτης ανάμεσα στην Σοφία Παυλίδου και τον Μάνο Παπαγιάννη στο Χυτήριο σόκαρε και σίγουρα συνεχίζει να απασχολεί τα ΜΜΕ και την κοινή γνώμη.

Η Σοφία Παυλίδου κατηγορεί τον Μάνο Παπαγιάννη για επίθεση ξυλοδαρμού και εξύβριση και ο γνωστός ηθοποιός απαντά με μήνυση και επιμένει στη δική του εκδοχή για τα γεγονότα.

Λίγο πριν την απόφαση μάλιστα του θεάτρου Χυτήριο να απομακρύνει τον ηθοποιό από την παράσταση, ώστε να επιστρέψει η Σοφία Παυλίδου, ο Μάνος Παπαγιάννης μίλησε για όλα.

“Δεν είμαι ένας τρελός που ξαφνικά άρχισε να βαράει μια γυναίκα. Για όνομα του Θεού! Ποιος μπορεί να πιστέψει κάτι τέτοιο”, αναφέρει χαρακτηριστικά και ξεσπά λέγοντας: “Εννοείται πως καταδικάζω τη βία από όπου κι αν προέρχεται και προς οποιαδήποτε κατεύθυνση”.

Πήγες στο καμαρίνι της μετά το τέλος της παράστασης;

Ναι, πήγα, οφείλω να ομολογήσω, με κάπως έντονο τρόπο γιατί ήθελα να μου δώσει εξηγήσεις για το λόγο που είπε ότι δεν θα κάνει από εδώ και πέρα αυτά που έχουμε συμφωνήσει σε πρόβα.

Τι εννοείς λέγοντας με έντονο τρόπο;

Απλώς μπήκα στο χώρο της χωρίς να χτυπήσω την πόρτα.

Μπήκες στο καμαρίνι της με το έτσι θέλω;

Όχι,υπήρξαν εκατέρωθεν αντεγκλήσεις πρώτα και δεν μπορούσα να το αφήσω έτσι. Όταν ο άλλος σε βρίζει, θέλεις να τον πιάσεις και να τον ρωτήσεις “γιατί το λες αυτό”;

Τι εννοείς αντεγκλήσεις; Σε έβρισε μετά την παράσταση;

Τώρα οι βρισιές και αυτά ανήκουν σε εκπομπές άλλης κατηγορίας. Ντρέπομαι και να αναφέρω αυτά που έχουμε πει. Υπήρξαν εκατέρωθεν αντεγκλήσεις. Έβρισε ο ένας, έβρισε ο άλλος. Αυτά συμβαίνουν παντού. Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι επ’ ουδενί υπήρξε ξυλοδαρμός. Επ ‘ουδενί! Μου έκανε τρομερή εντύπωση όλο αυτό. Επ’ ουδενί υπήρξαν σημάδια στη Σοφία που να αποδεικνύουν ξυλοδαρμό. Επ’ ουδενί, αποδεικνύεται στα χαρτιά που έδειξε η ίδια, ότι εγώ την έπιασα από το λαιμό. Δηλαδή, μερικές φορές σου κάνει εντύπωση πως υιοθετούνται κάποια πράγματα χωρίς να υπάρχουν αποδείξεις.

Εννοείς ότι λέει ψέματα;

Είναι μια γυναίκα που εκτιμώ πάρα πολύ. Είναι μια γυναίκα που έχει δυο παιδιά, προσπαθεί πάρα πολύ στο χώρο, είναι εργάτης στο θέατρο και δεν θέλω να κρίνω τι έκανε και γιατί το έκανε αυτό. Αλλά διαφωνώ που βγήκε στα κανάλια. Για ποιον λόγο να βγει δημόσια μια γυναίκα και να πει “με έδειρε” χωρίς να έχει συμβεί κάτι τέτοιο; Ο καθένας μπορεί να νιώσει θιγμένος για το οτιδήποτε. Δεν μπορώ να μπω στο δικό της μυαλό. Εγώ εξηγώ τη δική μου αλήθεια και αυτό που έγινε σύμφωνα με τα δικά μου δεδομένα. Εάν εκείνη έχει άλλη εικόνα, αν το να ανοίγει την πόρτα σου και να μπαίνει στο χώρο σου κάποιος τρίτος το θεωρείς επίθεση, μπορεί γι’ αυτήν να είναι επίθεση.

Είσαι ακόμη, πρόθυμος να ζητήσεις συγγνώμη;

Όχι, γιατί στην πορεία της κουβέντας ήρθε η αστυνομία στο θέατρο να με συλλάβει. Αρχικά, είχα πει να αφήσουμε λίγο τη Σοφία να ηρεμήσει και να την πάρω τηλέφωνο, όμως μετά ήρθε η αστυνομία και αναγκάστηκα να φύγω από το θέατρο.

 

Διαβάστε επίσης