Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου

Πέθανε γνωστός Κύπριος δημοσιογράφος

Θλιψη στον δημοσιογραφικό κόσμο της Κύπρου με την είδηση του θανάτου γνωστού δημοσιογράφου το μεσημέρι, στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, από ανακοπή καρδιάς. Πρόκειται για τον δημοσιογράφο Ευάγγελο Ευαγγελίδη που έφυγε απο την ζωή μετά απο ανακοπή καρδιάς σε ηλικία 70 χρόνων. Ο Ευάγγελος Ευαγγελίδης γεννήθηκε στο Κόγκο (Ζαϊρ), φοίτησε στην Ανώτατη Εμπορική Σχολή της Αθήνας και ξεκίνησε τη δημοσιογραφική του καριέρα στην εφημερίδα «Φως των Σπορ» στην ελληνική πρωτεύουσα.

Εργάστηκε σε διάφορα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, μεταξύ των οποίων στον τηλεοπτικό σταθμό ΜΕΓΚΑ, υπήρξε για χρόνια ανταποκριτής του ΡΙΚ στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου και τα τελευταία χρόνια εργαζόταν ως συνεργάτης του ΚΥΠΕ.

Ο εκλιπών ίδρυσε την πρώτη αθλητική εφημερίδα στην Κύπρο, την «Αθλητική Μάχη», ενώ με την έναρξη της ελεύθερης ραδιοφωνίας ίδρυσε το 1987 «το Ράδιο Λάρνακα».

Ήταν από τους πρώτους που εντάχθηκαν στην Εθνική Φρουρά, ενώ υπηρέτησε ως έφεδρος αξιωματικός. Ο Ευάγγελος Ευαγγελίδης ήταν νυμφευμένος με τη Στέλλα Κλείτου από την Ταύρου της επαρχίας Αμμοχώστου, με την οποία απέκτησε τρία παιδιά, δύο κόρες και ένα γιο, ενώ έχει και δύο εγγόνια.

Το Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018, θα τελεστεί η κηδεία του δημοσιογράφου Ευάγγελου Ευαγγελίδη που απεβίωσε το μεσημέρι στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας από ανακοπή καρδιάς σε ηλικία 70 χρόνων. Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί στις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου 20 Ιανουαρίου από τον Ιερό Ναό Αγίας Θέκλας του Συνοικισμού Αγιοι Ανάργυροι Β, στη Λάρνακα. Η ταφή θα γίνει στο Κοιμητήριο Αραδίππου. Η οικογένεια απευθύνει έκκληση αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές στον Σύνδεσμο Καρδιοπαθών και Φίλων.

sigmalive.com

Διαβάστε επίσης