Site icon Hallocy

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 22/01-28/01 για όλα τα ζώδια

Κριός

Άλλος ένας θεαματικός μήνας πλησιάζει προς το τέλος του και ευτυχώς, όσο προχωράει τόσο καλύτερος γίνεται. Στις 25 η όψη του Ερμή με τον Δία είναι γεμάτη πληροφορίες, γνωριμίες, επαφές και όλα αυτά σχετίζονται με ένα επαγγελματικό πρότζεκτ ή με μια οικονομική συμφωνία. Γενικότερα μπαίνεις σε μια περίοδο που και περισσότερο ανοιχτός είσαι και “ακούς” προσεκτικά τους άλλους. επειδή καταλαβαίνεις ότι αυτά που ακούς μπορεί να σου φανούν εξαιρετικά χρήσιμα στην πορεία.

Κάτι ιδιαίτερα θετικό είναι ότι ο κυβερνήτης σου, ο Άρης, θα αποχωρήσει από τον κάπως σκοτεινό και μυστήριο όγδοο οίκο σου: από αυτό το σημείο μπορεί να έφερνε στην επιφάνεια κάποιους φόβους σου και όχι δεν ήταν καθόλου εύκολο αυτό. Στον Τοξότη που του ταιριάζει όμως περνάει πάρα πολύ καλά, και μαζί του περνάς κι εσύ καλά. Επανέρχεται η ενασχόληση με τους στόχους σου, ανυπομονείς να κάνεις νέα ξεκινήματα, αλλάζει ο τρόπος σκέψης σου, ίσως ταξιδεύεις.

Ταύρος

Ο Ερμής και ο Δίας πραγματοποιούν μια εξαιρετική όψη στις 25 η οποία σχετίζεται με μακροχρόνιες σχέσεις ή συνεργασίες, ταξίδια, εξωτερικό και διεύρυνση των οριζόντων σου. Στα σενάρια είναι κάτι νέο ειδικά σε επαγγελματικό επίπεδο, αφού έχεις και την Αφροδίτη σε ένα ιδανικό σημείο για κάτι τέτοιο. Από τις 26 μπορεί να νιώθεις ότι οι εσωτερικές διεργασίες επιταχύνονται, είναι επειδή ο Άρης θα μετακομίσει στον όγδοο οίκο σου, μην σε ανησυχεί αυτό. Κατ’ αρχάς θα μειωθούν οι εντάσεις στις σχέσεις σου. Από την άλλη, αυτές οι εσωτερικές διεργασίες μπορεί να νιώθεις ότι είναι λίγο υπερβολικές κάποιες στιγμές (σαν να σου έρχονται σκέψεις και συναισθήματα από το παρελθόν που είχες θάψει εντελώς) αλλά έχουν ενδιαφέρον γιατίοι αρνητικές σκέψεις εξουδετερώνονται και αντικαθιστώνται από περισσότερο ρεαλιστικές.

Είναι μια περίοδος για να τα βάλεις λίγο στην άκρη όλα και να ασχοληθείς με το θέμα των επαγγελματικών που φαίνεται αρκετά υποσχόμενο.

Δίδυμος

Αυτό που συμβαίνει στον Αιγόκερω, δηλαδή στον όγδοο οίκο σου, είναι πρωτοφανές, και μπορεί να το θεωρείς κάποιες στιγμές υπερβολικά έντονο. Εκεί βρίσκονται ο Κρόνος και ο Πλούτωνας μαζί με τον κυβερνήτη σου Ερμή και αυτό σημαίνει ότι οι εσωτερικές διεργασίες είναι πολλές και ανεξέλεγκτες κάποιες φορές και φυσικά το πέρασμα από τη μια σκέψη στην άλλη ή από τη μία ανάμνηση στην άλλη δημιουργεί μια μεγάλη ποικιλία συναισθημάτων. Αυτή όμως είναι η διαδικασία που θα σε οδηγήσει στο να ξεκαθαρίσεις τι είναι αυτό με το οποίο αξίζει ακόμη να ασχολείσαι και τι όχι.

Η όψη του ‘Ερμή με τον Δία στις 25 τα αφορά όλα αυτά, αλλά είναι μια πολύ θετική γωνία, η οποία εκτός από εσωτερική ισορροπία, μπορεί να φέρει και ένα καλό νέο σχετικά με ένα με μονωμένο επαγγελματικό έργο, μπορεί να σου προσφερθεί μια καλή ευκαιρία.

Στις 26 ο Άρης θα περάσει στο απέναντί σου ζώδιο και θα έρθει λίγο παραπάνω ενθουσιασμός στον τρόπο που σχετίζεσαι με τους άλλους. Θα πεις όμως και τα πράγματα με το όνομά τους και καλά θα κάνεις. Αρκεί να το κάνεις με μη-προσβλητικό τρόπο, αν τίθεται θέμα να πεις κάτι “αρνητικό”.

Καρκίνος

Το εξάγωνο του Ερμή με τον Δία στις 25 είναι μια πάρα πολύ θετική όψη που σχετίζεται με τον έρωτα, δημιουργικές συνεργασίες, και μια “άνθιση” σε έναν τομέα της ζωής σου. Η όψη αυτή μπορεί να συμβάλλει ώστε η συναισθηματική σου ζωή να αποκτήσει περισσότερο ενδιαφέρον αυτές τις μέρες.

Ο Άρης από τις 26 θα βρίσκεται στον έκτο οίκο σου και αυτό σημαίνει 1. αρκετή δουλειά και ότι επιβάλλεται να την αντιμετωπίσεις με μέθοδο και οργάνωση για να μην αποπροσανατολιστείς, 2. ότι είναι μια καλή ευκαιρία για να διεκδικήσεις περισσότερα πράγματα στον επαγγελματικό τομέα, να στείλεις βιογραφικά, να αναζητήσεις συνεργάτες και πελάτες, να εφαρμόσεις κάποιες δημιουργικές σου ιδέες.

Λέων

Ο Ερμής και ο Δίας σε μια άψογη συνεργασία μπορούν να σε βοηθήσουν να τακτοποιήσεις ένα θέμα επαγγελματικό ή μια εκκρεμότητα που μπορεί να σε προβλημάτιζε την περίοδο αυτή. Επίσης, ένα θέμα που σχετίζεται με το σπίτι μπορεί να μπει σε μια σειρά και να νιώσεις ότι απελευθερώνεσαι από αυτό.

Σε σχέση με την εργασία, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας στον έκτο οίκο σου δείχνουν ότι μπορεί αυτή την περίοδο να έχεις αρκετή δουλειά και κάποια στιγμή να απορείς. αν αυτά που δίνεις αντιστοιχούν σε αυτά που παίρνεις. Δεν είναι πολύ εύκολο να απαντήσεις στην παρούσα φάση. Πάντως, έχε υπόψη σου ότι κάθε είδος δυσφορίας που μπορεί να νιώθεις (π.χ. με τη δουλειά ή με μια σχέση) αποτελεί ένδειξη ότι κάτι πρέπει να “λύσεις” είτε μέσα σου, είτε έξω.

Η Αφροδίτη βρίσκεται στο απέναντί σου ζώδιο και αυτό είναι πολύ θετικό για τις σχέσεις και τις συνεργασίες . Αλλά και το ότι ο Άρης βρίσκεται στον οίκο του έρωτα είναι επίσης άψογος συνδυασμός με τη θέση της Αφροδίτης και πολλά υποσχόμενος για τη συναισθηματική σου ζωή.

Παρθένος

Το εξάγωνο του Ερμή με τον Δία στις 25 είναι μια πολύ θετική όψη συνεργασίας μεταξύ του Δία και – σημαντικό αυτό – του κυβερνήτη σου, Ερμή! Ο Ερμής βρίσκεται στον οίκο σου που σχετίζεται με τον έρωτα, το πάθος, τη δημιουργικότητα και ο πλανήτης της επέκτασης και των θετικών εξελίξεων στον οίκο σου που αφορά στις νέες γνωριμίες, την επικοινωνία και τις συμφωνίες. Οπότε τα σενάρια είναι πολλά και σχετίζονται και με τον συναισθηματικό και με τον επαγγελματικό τομέα. Μια σημείωση για τα θέματα του έρωτα ειδικότερα: στον πέμπτο οίκο σου βρίσκονται ο Κρόνος και ο Πλούτωνας και οι εξελίξεις μπορεί να είναι καρμικές. Αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία όμως είναι ότι ο έρωτας είναι πλέον μια σοβαρή υπόθεση, δεν μπορεί δηλαδή κανείς να παίζει με κανέναν ή να μην υπάρχει ειλικρίνεια. Τα πράγματα θα δυσκολέψουν έτσι.

Ο Άρης από τις 26 θα βρίσκεται στον τέταρτο οίκο σου που σχετίζεται με το σπίτι και μπορεί να σκεφτείς να κάνεις κάποιες αλλαγές, σημαντικές αλλαγές, όπως και μια μετακόμιση.

Ζυγός

Η όψη του Ερμή με τον Δία στις 25 είναι μια ιδιαίτερα θετική περίπτωση. Ο Δίας εξάλλου είναι ο πλανήτης της επέκτασης και των θετικών εξελίξεων και όταν σχηματίζει θετικές όψεις ενισχύονται οι ιδιότητές του και ενισχύει ο ίδιος τις θετικές ιδιότητες του άλλου πλανήτη. Είναι μια περίοδος κατά την οποία ούτως ή άλλως μάλλον πρέπει να ασχοληθείς με το σπίτι και την οικογένεια, μπορεί για παράδειγμα να σχεδιάζεις μια μετακόμιση ή να κλείνεις τώρα μια συμφωνία που αφορά σε ένα ακίνητο. Μπορεί να αποφασίσεις να συγκατοικήσεις για να μοιραστείς τα έξοδα και αυτό να έχει τεράστια αποτελέσματα.

Από τις 26 θα νιώσεις και μια ανακούφιση στα οικονομικά σου, ο Άρης θα αποχωρήσει από τον δεύτερο οίκο σου από όπου μπορεί να έφερνε πολλά έξοδα και θα νιώσεις τη διαφορά αμέσως! Από τον τρίτο οίκο σου θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με την επικοινωνία που μπορεί κάποιες στιγμές να γίνεται λίγο απότομη.

Η Αφροδίτη στον πέμπτο οίκο σου του έρωτα και της δημιουργικότητας είναι πολύ σημαντική υπόθεση για τη συναισθηματική σου ζωή.

Σκορπιός

Η πολύ αρμονική όψη του Ερμή με τον Δία είναι πιθανό ότι σχετίζεται με μια νέα συμφωνία, μια νέα γνωριμία ή με μια πολύ σημαντική συνάντηση. Ο Δίας βρίσκεται στο ζώδιό σου και ούτως ή άλλως η εύνοιά του ολόκληρη είναι μαζί σου και τώρα που αλληλεπιδρά με τον Ερμή, πλανήτη πουσχετίζεται με τις κοινωνικές σου υποθέσεις, τα αποτελέσματα είναι εξωστρέφεια, νέες επαφές και νέοι άνθρωποι στη ζωή σου.

Από τις 26 ο Άρης θα περάσει στον δεύτερο οίκο σου που σχετίζεται με τα οικονομικά. Από εκεί θα σε κάνει ιδιαίτερα διεκδικητικό, αλλά μπορεί να φέρει και αρκετά έξοδα μαζεμένα και είναι απαραίτητο να είσαι καλά οργανωμένος και να αποφεύγεις τις παρορμητικές κινήσεις. Πάντως και ιδέες μπορείς να έχεις σχετικά με το πώς να αυξήσεις τα έσοδά σου και είναι γόνιμο το έδαφος για να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου.

Τοξότης

Η όψη του Ερμή με τον Δία στις 25 είναι ιδιαίτερα σημαντική και αρμονική και σχετίζεται με ένα κέρδος, μια ελεύθερη συνεργασία ενδεχομένως, και τη θετική διάθεση που προκύπτει από την επίλυση ενός πρακτικού θέματος. Είναι μια καλή περίοδος για να υλοποιήσεις ενδεχομένως ένα σχέδιο που επεξεργάζεσαι ή για την ολοκλήρωση μιας οικονομικής συμφωνίας.

Ο Άρης από τις 26 θα βρίσκεται στο ζώδιό σου και θα σε γεμίσει ενέργεια και ενθουσιασμό για νέα πράγματα. Η παρουσία του θα είναι έντονη, εσύ θα είσαι περισσότερο γοητευτικός-ή από ποτέ και θα έρθεις μερικά βήματα πιο κοντά στους στόχους σου. Εδώ και λίγο καιρό έχει ξεκινήσει μια περίοδος κατά την οποία θα μάθεις να οργανώνεις τα οικονομικά σου και να νιώθεις περισσότερο ασφαλής. Μπορείς να αρχίσεις κι εσύ τις προσπάθειες για κάτι καλύτερο από τώρα.

Αιγόκερως

Ο Ερμής βρίσκεται στο ζώδιό σου (όπως και πολλοί άλλοι πλανήτες αυτή την περίοδο) και σχηματίζει μια εξαιρετική όψη με τον Δία, πλανήτη της επέκτασης και των θετικών εξελίξεων, ο οποίος βρίσκεται στον οίκο σου της κοινωνικότητας και της δικτύωσης. Οι γνωριμίες αυτή την περίοδο έχουν ενδιαφέρον και μπορεί ανάμεσα σε αυτές να υπάρξει και μια σημαντική για την επαγγελματική ή τη συναισθηματική σου εξέλιξη. Ο Άρης από τις 26 θα βρίσκεται στον δωδέκατο οίκο σου και θα φέρνει ενδεχομένως στην επιφάνεια συναισθήματα που θέλουν επεξεργασία (κυρίως συναισθήματα και σκέψεις που κατά κάποιο τρόπο αποφεύγεις ή έχεις βάλει στην άκρη). Ό, τι θεωρείται ανάγκη να λυθεί θα ήταν καλό να το λύσεις.

Η Αφροδίτη πλέον στον δεύτερο οίκο των οικονομικών σου και η κατάσταση μπορεί να βελτιωθεί με στοχευμένες προσπάθειες.

Υδροχόος

Το εξάγωνο του Ερμή με τον Δία στις 25 είναι μια θετική όψη που μπορεί να φέρει μια ενδιαφέρουσα επαγγελματική εξέλιξη. Ειδικά αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας, φαίνεται ότι αξίζει αυτή την περίοδο να προωθήσεις ένα σχέδιό σου και να αρχίσεις να το υλοποιείς.

Ο Άρης από τις 26 θα περάσει στον Τοξότη και αυτό έχει δύο αποτελέσματα: το πρώτο είναι ότι θα μειωθεί η πίεση στη δουλειά, γιατί ο Άρης είναι όντως πιεστικός και μπορεί να φέρνει πολλά μαζί και το δεύτερο είναι ότι η κοινωνική σου ζωή θα αποκτήσει περισσότερο ενδιαφέρον.

Αυτό και το ότι έχεις την Αφροδίτη στο ζώδιό σου μπορούν να φέρουν εξελίξεις και στη συναισθηματική σου ζωή. Η συγκέντρωση πλανητών στον Αιγόκερω δείχνει ότι γίνονται σημαντικές αλλαγές σε εσωτερικό επίπεδο που μπορούν να οδηγήσουν και σε πρακτικότερου τύπου αλλαγές.

Ιχθύς

Ο Ερμής και ο Δίας σχηματίζουν μια πολύ θετική όψη που σχετίζεται με την κοινωνική σου ζωή, τη δικτύωση και τα ταξίδια. Θα μπορούσε για παράδειγμα ένας άνθρωπος να ασκήσει θετική επίδραση πάνω σου, να σου δείξει μια νέα εναλλακτική, ένα διαφορετικό τρόπο σκέψης. Είναι πολλοί σημαντικές οι συναναστροφές αυτή την περίοδο, προσφέρουν κάτι πολύ περισσότερο από απλή ψυχαγωγία, επικοινωνία ή ανταλλαγή ιδεών. Στον ενδέκατο οίκο σου που σχετίζεται με αυτές έχουν μαζευτεί πολλοί πλανήτες με σημαντικότερους τον Κρόνο και τον Πλούτωνα. Συμβαίνουν καρμικά πράγματα δηλαδή.

Ο Άρης από τις 26 θα βρίσκεται στον Τοξότη και θα διανύσεις μια περίοδο που θα έχει πολύ ενδιαφέρον επαγγελματικά, αλλά και που μπορεί να φέρει και αρκετή πίεση στη δουλειά. Να είσαι οργανωμένος και να κάνεις τις κινήσεις σου μετά τις 26 (όπως να ανανεώσεις το βιογραφικό σου, να εκδηλώσεις ενδιαφέρον για συνεργασίες, να αναζητήσεις νέους πελάτες).

Exit mobile version