Site icon Hallocy

Ο Θανάσης έχει όγκο στον εγκέφαλο και σε 7 ημέρες…

Η περίπτωση του Θανάση Φρυγανά είναι από αυτές που σε κάνουν να ξυπνήσεις από τον λήθαργο που έχεις πέσει και από τα όποια μικρά προβλήματα της καθημερινότητας σε συνεπαίρνουν.

Είναι πατέρας δύο παιδιών ωστόσο δεν έχει την ευχέρεια να παίξει ανέμελα μαζί τους και να ζήσει στιγμές χαλάρωσης. Αντιθέτως τρέχει από νοσοκομείο σε νοσοκομείο για να καταφέρει να νικήσει την ασθένεια που τόσο ξαφνικά του χτύπησε την πόρτα.

Συγκεκριμένα διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο και αυτό τον έκανε να χάσει την γη κάτω από τα πόδια του. Μετά από δυο βδομάδες μαγνητικών φασματογραφιών οι γιατροί του ανακοίνωσαν ότι λίαν συντόμως πρέπει να μεταβεί στο Αννόβερο της Γερμανίας για την αντιμετώπιση του προβλήματος μέχρι την επόμενη εβδομάδα μιας και η αρρωστια οτυ ειναι πολύ επιθετική

. Όπως αντιλαμβάνεστε το χρηματικό ποσό που χρειάζεται για αυτό το ταξίδι είναι τεράστιο. Ο ίδιος και η οικογένεια του δεν έχουν αυτή την οικονομική δυνατότητα. Έτσι κάνει έκκληση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook για βοήθεια. Όσοι επιθυμείτε να δώσετε κάτι από το υστέρημα σας μπορείτε να το πράξετε στους πιο κάτω τραπεζικό λογαριασμό.

http://blogs.gossip-tv.gr

Exit mobile version