Site icon Hallocy

Γκάφα εφημερίδας για τα νούμερα τηλεθέασης Χατζηαδάμου-Καραντώνη!

Σε μια απίστευτη γκάφα προχώρησε η εφημερίδα «Η Μάχη» που πλέον είναι εβδομαδιαίο free press εις βάρος της Βασιλικής Χατζηαδάμου και της νέας της εκπομπής «Όσο υπάρχουν τραγούδια» που κάνει πρεμιέρα απόψε, Σάββατο 20 Ιανουαρίου.

Μέσα από την εβδομαδιαία στήλη, «Γλωσσοκοπανιές», ο συντάκτης «μέντιουμ» όπως φαίνεται προβλέπει την τηλεθέαση και σχολίασε τα αποτελέσματα μετρήσεων τηλεθέασης, μεταξύ των εκπομπών «Παραδοσιακή βραδιά» του Σίγμα και «Όσο υπάρχουν τραγούδια» του Alpha, πριν καν βγουν τον αέρα!

Σας μπερδέψαμε; Να σας το κάνουμε πιο απλό… Χθες Παρασκευή 19 Ιανουαρίου μέσα από την εφημερίδα «Η Μάχη», διαβάσαμε δημοσίευμα που αφορά τις δυο πιο πάνω εκπομπές. Μία ημέρα πριν από την προβολή των εν λόγω εκπομπών, κάνει λόγο για “κόντρα” μεταξύ των δύο κυριών, Βασιλικής Χατζηαδάμου και Άντρης Καραντώνη και δίνει μάλιστα τη νίκη στην κυρία Καραντώνη και με “σχετική άνεση”. Να σας θυμίσουμε ξανά πως η καινούργια εκπομπή της Βασιλικής κάνει πρεμιέρα σήμερα!

Όπως θα διαβάσετε και εσείς, το εμμονικό σχόλιο εναντίον της Βασιλικής Χατζηαδάμου συνοδεύεται και με πικρόχολα σχόλια, σε μια γυναίκα που έδειξε τα τελευταία χρόνια μέσα απ’ την πορεία της, πόσο αθόρυβα κινείται στο χώρο και πόσο σέβεται όλο αυτό που κάνει και ειδικά την παράδοση.

Σύμφωνα με την στήλη “Γλωσσοκοπανιές”, η Βασιλική Χατζηαδάμου δεν ενδιαφέρεται και πολύ για τα νούμερα τηλεθέασης που έκανε η πρεμιέρα της νέας της εκπομπής στον Αlpha Κύπρου, μιας και αυτοσκοπός της είναι να επιστρέψει στο κρατικό κανάλι, που με όσα έγραψε ο συντάκτης η παρουσιάστρια στηρίζει και την υποψηφιότητα Νίκου Ανασταδιάδη για την Προεδρια της Δημοκρατίας.

Άδικος και «άνανδρος» ο πόλεμος που έχει κυρηχθεί στην Βασιλική Χατζηαδάμου που ποτέ δεν έδωσε δικαιώματα για μια τέτοια αντίδραση.

offsite.com.cy

Exit mobile version