Site icon Hallocy

Οι αισθηματικές προβλέψεις όλων των ζωδίων, από 22/01-28/01

Κριός

Η εβδομάδα σου διαφαίνεται αρκετά ενδιαφέρουσα, με το πλανητικό σκηνικό να σε ωθεί στην εξωστρέφεια και την κοινωνικότητα. Ο Ήλιος έχει εισέλθει στο ζώδιο του Υδροχόου στις 20/1, φέρνοντας νέες γνωριμίες και ξεχωριστές παρουσίες στο δρόμο σου, ενώ η σύνοδος Ερμή – Πλούτωνα στις 24/1, σε βοηθά να έλξεις υποψήφιους συντρόφους μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον. Παράλληλα, το εξάγωνο Ερμή – Δία που κορυφώνεται στις 25/1, ανεβάζει την ερωτική διάθεση στα ύψη και αυξάνει τα ενδεχόμενα για μια ερωτική επανασύνδεση με ένα πρόσωπο από το παρελθόν.

Στις 26/1, η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Τοξότη σε κάνει ιδιαίτερα εξωστρεφή και σου ξυπνά την ανάγκη να ζήσεις νέες περιπέτειες. Οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι του ζωδίου είναι πολύ πιθανό να γνωρίσουν ένα νέο πρόσωπο που θα έχει να τους μάθει πολλά, ενώ οι δεσμευμένοι δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσουν ένα ταξίδι με το ταίρι τους ή να λάβουν κάποιες σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή τους, που θα αλλάξουν τη δυναμική της σχέσης τους…

Ταύρος

Το πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας ευνοεί το ζώδιό σου και τις αισθηματικές σου υποθέσεις. Οι όψεις που σχηματίζει ο Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερου με τον Πλούτωνα και τον Δία, φέρνουν ενδιαφέρουσες και ιδιαίτερα ρομαντικές γνωριμίες στους αδέσμευτους Ταύρους, ακόμη και την πιθανότητα μιας επιτυχημένης επανασύνδεσης με ένα παλιό τους ταίρι. Από την άλλη, οι δεσμευμένοι εκπρόσωποι του ζωδίου θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν πιο κοντά με τον/την σύντροφό τους, να βελτιώσουν την επικοινωνία μέσα στη σχέση τους και να πραγματοποιήσουν ταξίδια που θα τους ανανεώσουν.

Παράλληλα, ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο του Τοξότη στις 26/1, ενώ ο Ερμής σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό στις 28 του μήνα. Εν ολίγοις, η εβδομάδα αυτή εμπεριέχει έντονο το στοιχείο της αλλαγής και της εσωτερικής μεταμόρφωσης οδηγώντας σε σε αποφάσεις που θα καθορίσουν την πορεία των αισθηματικών σου. Το βέβαιο είναι ότι το πάθος και η συναισθηματική ένταση δε θα λείψουν από τις μέρες σου…

Δίδυμοι

Το πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας σε ωθεί να αναζητήσεις ασφάλεια και ισορροπία στα αισθηματικά σου, ενώ παράλληλα φέρνει σημαντικές εξελίξεις στις σχέσεις σου. Η πλανητική κινητικότητα στον 9ο ηλιακό σου οίκο ενδεχομένως να σου φέρει μια νέα γνωριμία ή να σε οδηγήσει να ενδώσεις στην πολιορκία που δέχεσαι από ένα πρόσωπο που έχει βγει από τη ζωή σου και σε διεκδικεί και πάλι. Βέβαια, καλό είναι να προσέξεις σε ποια άτομα δίνεις δεύτερες ευκαιρίες, καθώς φαίνεται ότι δεν θα είσαι διατεθειμένος να κάνεις εκπτώσεις στις ανάγκες σου.

Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Τοξότη, απέναντι από το δικό σου, στις 26/1 φέρνει αρκετή ίντριγκα και πάθος στα αισθηματικά σου, μέσα από ζήλειες, διεκδικήσεις και παιχνίδια εξουσίας. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, καλό είναι να προετοιμαστείς για κάποιες εντάσεις στις σχέση σου, η οποίες ενδεχομένως να σε οδηγήσουν σε αποφάσεις. Οι αδέσμευτοι που έχουν κάνει πρόσφατα μια νέα γνωριμία, φαίνεται πως αυτή θα παρουσιάσει τώρα και τα τελικά δεδομένα που θα χαρακτηρίσουν την πορεία της.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, την εβδομάδα αυτή κορυφώνεται το εξάγωνο Ερμή – Δία, μια όψη που πρόκειται να φέρει μεγάλες δόσεις ρομαντισμού, τρυφερότητας και ερωτισμού στις αισθηματικές σου υποθέσεις, αλλά και σημαντικές ερωτικές ευκαιρίες στους αδέσμευτους εκπρόσωπους του ζωδίου. Η ανάγκη σου για οικειότητα, θαλπωρή και αγάπη ικανοποιείται απόλυτα τις μέρες αυτές, είτε από το ταίρι σου είτε από ένα πρόσωπο από τα παλιά είτε και από ένα νέο άτομο που μπαίνει στη ζωή σου.

Από την άλλη, η σύνοδος Ερμή – Πλούτωνα και το τετράγωνο Ερμή – Ουρανού, που φέρνουν πολύ σημαντικές εξελίξεις στις ζωές των δεσμευμένων που συνδέονται με τη συμβίωσή σου με το ταίρι σου αλλά και γενικότερα με την πορεία της σχέσης σου. Φαίνεται πως ολοκληρώνεται μια περίοδος κατά την οποία ήρθαν διάφορα πράγματα στην επιφάνεια που δοκίμασαν τις αντοχές στον δεσμό σου και τώρα, θα φανεί κατά πόσο τον κλόνισαν ή τον μεταμόρφωσαν!

Λέων

Η εβδομάδα σου προμηνύεται αρκετά ρομαντική και ευχάριστη. Η Αφροδίτη και ο Ήλιος συνεχίζουν την πορεία τους στον 7ο ηλιακό σου οίκο χαρίζοντας όμορφες στιγμές στον δεσμό σου, ενώ αν ανήκεις στους αδέσμευτους Λέοντες, είναι πιθανό να εμφανιστεί μια ξεχωριστή παρουσία στο δρόμο σου που θα σε μαγέψει. Επίσης, με τις διελεύσεις αυτές, δεν αποκλείεται να έχεις προχωρήσει σε μια επανασύνδεση με ένα πρόσωπο από το παρελθόν και να επιλέξεις να περάσεις χρόνο μαζί του/της μακριά από όλους κι όλα. Παράλληλα, η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Τοξότη στις 26/1, ανεβάζει στα ύψη την ερωτική σου διάθεση και τη λίμπιντό σου, προσδίδοντας ιδιαίτερο πάθος στις μέρες σου.

Γενικά, ξεκινά ένα διάστημα, κατά το οποίο θα δεις την καθημερινότητά σου να αλλάζει σημαντικά και μέσα από κάποιες επαγγελματικές ανακατατάξεις να διαμορφώνεται ένα νέο τοπίο και στον τομέα των σχέσεων. Οι εκλείψεις που ακολουθούν στο άξονα του ζωδίου σου αυτό το μήνα, θα σου δώσουν μια γεύση για το παρακάτω…

Παρθένος

Η εβδομάδα αυτή εμπεριέχει όψεις και πλανητικές μετακινήσεις που φαίνεται να επηρεάζουν άμεσα τις στενές σου σχέσεις και την ψυχολογία σου. Αρχικά, η σύνοδος Ερμή – Πλούτωνα και το εξάγωνο Ερμή – Δία που κορυφώνονται στις 24 και 25/1 αντίστοιχα, πολλαπλασιάζουν τις νέες ερωτικές γνωριμίες, ενώ δεν αποκλείεται να δεχθείς και μια εξομολόγηση από ένα πρόσωπο που πίστευες πως σε βλέπει φιλικά. Από την άλλη, οι δεσμευμένοι εκπρόσωποι του ζωδίου θα έχουν περισσότερες ευκαιρίες για ταξίδια και ευχάριστες δραστηριότητες που ομορφαίνουν το κλίμα στη σχέση τους.

Στις 26/1, ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο του Τοξότη, ενώ στις 28 του μήνα, ο Ερμής σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό, φανερώνοντας πως αρχίζεις να αναθεωρείς κάποια πράγματα που αφορούν τη συμβίωση, το κοινό σας ταμείο ή αυτά που μοιράζεσαι συναισθηματικά με το ταίρι σου, ενώ παράλληλα, ίσως να νιώθεις πως συμβαίνουν αλλαγές και διεργασίες μέσα σου, οι οποίες διαμορφώνουν μια νέα πραγματικότητα και για τις σχέσεις σου.

Ζυγός

Πρόκειται για μια εβδομάδα που θα αποτελέσει την αφετηρία μιας σημαντικής περιόδου για την πορεία των αισθηματικών σου. Η Αφροδίτη και ο Ήλιος συνεχίζουν την πορεία τους στο ζώδιο του Υδροχόου, κάνοντάς σε να νιώθεις πιο γοητευτικός και ελκυστικός, ενώ παράλληλα αυξάνουν τις πιθανότητες να δεχθείς φλερτ και ενδιαφέρουσες προτάσεις από πρόσωπα που κινούνται στο φιλικό σου περιβάλλον ή τα οποία είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον και στο παρελθόν. Οι δεσμευμένοι εκπρόσωποι του ζωδίου είναι πολύ πιθανό να επισημοποιήσουν τη σχέση τους το διάστημα αυτό ή να σκεφτούν το ενδεχόμενο να αποκτήσουν απογόνους.

Από την άλλη, η πλανητική κινητικότητα στο ηλιακό σου ναδίρ, η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Τοξότη και το τετράγωνο Ερμή – Ουρανού, επηρεάζουν άμεσα το ζώδιό σου και φαίνεται πως οι διαπροσωπικές σου σχέσεις περνούν μια μεταβατική περίοδο. Οι δεσμευμένοι Ζυγοί ίσως αρχίσουν να παρατηρούν αλλαγές στη συμπεριφορά του/της συντρόφου τους, ενώ όσοι χώρισαν πρόσφατα, φαίνεται πως θα αφήσουν πρόσωπα πίσω τους και θα περάσουν σε ένα νέο στάδιο.

Σκορπιός

Η εβδομάδα αυτή διαφαίνεται ιδιαίτερα ρομαντική και συναισθηματική. Αρχικά, η σύνοδος Ερμή – Πλούτωνα και το εξάγωνο Ερμή – Δία που κορυφώνονται στις 24 και 25/1 αντίστοιχα, διαμορφώνουν μια πολύ όμορφη περίοδο για τη σχέση σου. Κοντινές αποδράσεις, ερωτικές εξομολογήσεις και σημαντικές αποφάσεις θα χαρακτηρίσουν το διάστημα αυτό, ανανεώνοντας τον δεσμό σου και φέρνοντας σε κοντά με τον/την σύντροφό σου. Από την άλλη, αν ανήκεις στους αδέσμευτους Σκορπιούς, οι μέρες αυτές είναι ιδανικές για νέες γνωριμίες και μάλιστα, είναι πολύ πιθανό να μπει στη ζωή σου ένα ξεχωριστό πρόσωπο που θα αποτελέσει σύντροφο ζωής.

Παράλληλα, η πορεία του Άρη στο ζώδιό σου έως τις 26/1, συνεχίζει να σου χαρίζει τη δύναμη και την αυτοπεποίθηση για να κατακτήσεις νέους ερωτικούς στόχους ή και το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ παράλληλα ανεβάζει στα ύψη το πάθος και τον ερωτισμό στον δεσμό σου…

Τοξότης

Πρόκειται για μια εβδομάδα πάθους και ανανέωσης στα αισθηματικά σου, καθώς ο Άρης κάνει την είσοδό του στο ζώδιό σου στις 26/1. Τις επόμενες ημέρες, οι δεσμευμένοι εκπρόσωποι του ζωδίου θα δουν τη σπίθα στη σχέση τους να αναζωπυρώνεται και θα νιώσουν να έρχονται πολύ κοντά με τον/την σύντροφό τους, ενώ δεν αποκλείεται να λάβουν και σημαντικές αποφάσεις για την πορεία της σχέσης τους. Από την άλλη, οι αδέσμευτοι Τοξότες φαίνεται πως γίνονται πιο μαχητικοί και διεκδικητικοί, προσελκύοντας νέους συντρόφους, ενώ δεν αποκλείεται να προσεγγίσουν και ένα παλιό τους ταίρι.

Παράλληλα, το τετράγωνο Ερμή – Ουρανού που σχηματίζεται στις 28/1 φέρνει ξαφνικές αλλαγές στα αισθηματικά σου και σε καλεί να θέσεις νέες προτεραιότητες. Αν έχεις κάνει πρόσφατα μια νέα γνωριμία, φαίνεται πως αλλάζει ο τρόπος που βλέπεις το πρόσωπο αυτό, ενώ αν ανήκεις στους δεσμευμένους ίσως να δεις διαφορετικά το θέμα απόκτησης απογόνων με το ταίρι σου.

Αιγόκερως

Το πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας φέρνει εξελίξεις και ανατροπές στα αισθηματικά σου. Αρχικά, ο Ερμής από το ζώδιό σου σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία, μια όψη που προσδίδει ρομαντισμό, συναίσθημα και κατανόηση στη σχέση σου. Επίσης, αν είχαν δημιουργηθεί τριγμοί ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, οι αμοιβαίες υποχωρήσεις γεφυρώνουν τις διαφορές σας. Όσο για τους αδέσμευτους εκπρόσωπους του ζωδίου, φαίνεται πως έλκουν με μεγαλύτερη ευκολία υποψήφια ταίρια, κυρίως μέσα από το φιλικό τους περιβάλλον.

Από την άλλη, η σύνοδος Ερμή – Πλούτωνα στο ζώδιό σου και το τετράγωνο Ερμή – Ουρανού, βγάζουν στην επιφάνεια κάποια μυστικά, φέρνουν αποκαλύψεις αλλά και μια μεταμόρφωση στον τρόπο που επικοινωνείς, αναδιαμορφώνοντας το σκηνικό στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Ίσως να αλλάζεις κάποια κομμάτια του εαυτού σου αυτή την εποχή, προκειμένου να βελτιώσεις και την πορεία των αισθηματικών σου. Σε κάθε περίπτωση, το βέβαιο είναι ότι ωριμάζεις το διάστημα αυτό και χτίζεις γερά θεμέλια για παρακάτω…

Υδροχόος

Ο Ήλιος και η Αφροδίτη συνεχίζουν την πορεία τους στο ζώδιό σου και αυτή την εβδομάδα, φέρνοντας ρομαντισμό, αρμονία και ευχαρίστηση στην καθημερινότητά σου. Η σχέση σου ανανεώνεται και εμπλουτίζεται με όμορφες δραστηριότητες, ενώ η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Τοξότη στις 26/1, αναζωπυρώνει το πάθος ανάμεσα σε σένα και τον/την σύντροφό σου. Οι αδέσμευτοι Υδροχόοι έχουν αυξημένες πιθανότητες να αναπτύξουν ειδύλλια και να κάνουν νέες γνωριμίες, ενώ είναι πολύ πιθανό να γνωρίσουν ένα πρόσωπο που θα τους κεντρίσει ιδιαίτερα το ενδιαφέρον και θα τους ξυπνήσει πρωτόγνωρα συναισθήματα.

Ακόμη, οι όψεις που σχηματίζει ο Ερμής τις μέρες αυτές, σε βάζουν στη διαδικασία να αναδιαμορφώσεις τον τρόπο σκέψης σου, κάτι που βέβαια επηρεάζει και τις στενές σου σχέσεις. Παράλληλα, φαίνεται πως προετοιμάζεσαι τις μέρες αυτές, καθώς με τις εκλείψεις που ακολουθούν στον άξονα του ζωδίου σου, φαίνεται να ξεκινά μια πολύ σημαντική περίοδος για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και γενικότερα για τα αισθηματικά σου…

Ιχθύς

Πρόκειται για μια πολύ θετική εβδομάδα για τα αισθηματικά σου, καθώς η πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερου και οι όψεις που σχηματίζει, φέρνουν νέες γνωριμίες, προτάσεις για εξόδους και ανανέωση. Το φλερτ και οι ενδιαφέρουσες προκλήσεις από άτομα που κινούνται στο φιλικό σου περιβάλλον, δημιουργούν ένα παιχνιδιάρικο σκηνικό τις μέρες αυτές και δεν αποκλείεται να έρθει στη ζωή σου ένα άτομο που θα σε ενθουσιάσει. Από την άλλη, όσοι διατηρούν μόνιμο δεσμό, είναι πιθανό να προχωρήσουν στην υλοποίηση ενός σημαντικού ονείρου.

Επίσης, η πορεία του Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού έως τις 26/1, συνεχίζει να σε κάνει δραστήριο και εξωστρεφή, ωθώντας σε να διεκδικήσεις αυτόν/ην που σε ενδιαφέρει ή να αναλάβεις πρωτοβουλίες για να εξελίξεις τον δεσμό σου. Παρόλο που η είσοδός του στο ζώδιο του Τοξότη ενδέχεται να στρέψει την προσοχή σου και στον επαγγελματικό τομέα, φαίνεται πως οι αισθηματικές σου υποθέσεις δε θα χάσουν καθόλου από το πάθος και την μαγεία που τις χαρακτηρίζουν.

Exit mobile version