Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου

Αποκάλυψη βόμβα από τον Σάκη Τανιμανίδη: Η στρατηγική απόφαση του Τούρκου παραγωγού που δεν γνώριζε κανείς!

Η συνάντησή μας ήταν στο Hilton λίγο μετά τη φωτογράφησή του για το People.

Το ίδιο πρωί είχε επιστρέψει από τη Θεσσαλονίκη, όπου πήγε να δει τους γονείς του πριν φύγει για Καραϊβική, και σε δύο μέρες θα ετοίμαζε και πάλι βαλίτσες. Ο παρουσιαστής του Survivor, Σάκης Τανιμανίδης, μίλησε στο People για όλα λίγο πριν από τη μεγάλη πρεμιέρα.

Τη στιγμή που θα κυκλοφορεί το περιοδικό θα είσαι ήδη στον Άγιο Δομίνικο κάνοντας γυρίσματα με τους παίκτες του Survivor 2. Τελευταία στιγμή άλλαξαν κάποια από τα ονόματα που ξέραμε ότι θα πάρουν μέρος – όπως ο Νέρι Καστίγιο και ο Δημήτρης Βλάχος.

Τελικά, στην ομάδα των Διασήμων αυτή τη φορά βλέπουμε πολλούς αθλητές, που δεν είναι διάσημοι με τη στενή έννοια του όρου. Ήταν συνειδητή αυτή η απόφαση;

Ήταν στρατηγική απόφαση. Ο λόγος είναι ότι το Survivor δεν είναι ένα συνηθισμένο ριάλιτι όπως αυτά που ξέρουμε τα τελευταία είκοσι χρόνια. Είναι ένα αθλητικό ριάλιτι. Όταν βλέπεις ποδόσφαιρο, δεν σε ενδιαφέρει σε πρωταρχικό επίπεδο ο χαρακτήρας του ποδοσφαιριστή. Σε ενδιαφέρει πόσο καλά ντριμπλάρει και πόσα γκολ βάζει. Το αντίστοιχο συμβαίνει και στο Survivor, που είναι ένα αθλητικό σόου. Σε ενδιαφέρει να δεις τους παίκτες να παίζουν ωραία «μπάλα», να ευχαριστηθείς τα αγωνίσματα. Από εκεί ξεκινάνε όλα.

Διαβάστε επίσης