Site icon Hallocy

Survivor 2: Η μποξέρ προσπαθεί να γίνει …Ντάνος, αλλά ΠΑΘΑΙΝΕΙ…Χανταμπάκη!!!

Διαβασμένοι πήγαν φυσικά οι παίκτες και προσπαθούν ο καθένας με τη φαντασία του , τον χαρακτήρα του και την αντίληψη του, να φτιάξουν το προφίλ που θεωρούν κατάλληλο για τη νίκη.

Η μποξέρ προσπαθεί να γίνει …Ντάνος, αλλά ΠΑΘΑΙΝΕΙ…Χανταμπάκη!!!

Με την κάμερα μπροστά τους επιλέγουν κάποιοι όπως η Αγγελική Κοκκαλίτσα, νωρίς – νωρίς, να μιλήσουν κατά των άλλων παικτών και να ξεχωρίσουν.

Το ίδιο όμως νόμιζαν πως μπορούν πέρυσι, οι Χανταμπάκης και οι άλλοι, αλλά κατέληξαν στην κατακραυγή. Νόμιζαν πως ήξεραν το παιχνίδι, παρακολουθώντας το, αλλά μάλλον αγνοούσαν την σημασία των…συνθηκών! Δεν είναι ίδιες, οπότε δεν μπορεί να εόιναι ίδιο και το αποτέλεσμα.

Με αυτό που έκανε βέβαια η μποξέρ, τη μάθαμε. Ταυτόχρονα καταλαβαίνουμε πως η παραγωγή, κάνει εξαιρετικά τη δουλειά της. Βλέπει τι γίνεται και αντιμετωπίζει όλους, όπως εκείνοι επιλέγουν. Δεν λειτουργεί σαν …σύμπραξη μαζι τους, αλλά σαν ομάδα που κάνει τη δουλειά της.

Δεν «τσιμπάει» παρά μόνο όταν πρέπει, για την ενδιαφέρουσα εξέλιξη του ριάλιτι! Προφανώς γι αυτό την ..εκθέτει! Χρειάζεται αμέσως μια Βαλαβάνη και μία Πασχάλη!

Exit mobile version