Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου

Μεγάλη συμφορά για το Netflix: Έχασε 39 εκατ. δολάρια εξαιτίας του Kevin Spacey!

Το τεράστιο σκάνδαλο των σεξουαλικών παρενοχλήσεων που ξέσπασε πριν λίγους μήνες στον λαμπερό κόσμο του Χόλιγουντ, φαίνεται πως εξακολουθεί να προκαλεί προβλήματα, αυτή τη φορά οικονομικής φύσεως.

Στην προκειμένη περίπτωση, η δημοφιλής εταιρεία συνδρομητικής τηλεόρασης Netflix, φαίνεται πως έχει ζημιωθεί σημαντικά, μετά την αναγκαστική απόλυση του Kevin Spacey, ο οποίος πρωταγωνιστούσε στην πετυχημένη σειρά «House of Cards». Θυμίζουμε πως ο διάσημος ηθοποιός κατηγορήθηκε κατ’ επανάληψη για σεξουαλική παρενόχληση εις βάρος αρκετών αντρών.

Για την ακρίβεια, το Netflix μετρά ζημίες ύψους 39 εκατ. δολαρίων, καθώς διέθεσε πόρους για υλικό, το οποίο μετά τις αποκαλύψεις δεν μπορεί να κυκλοφορήσει.

Αν και δεν αναφέρθηκε ο Kevin Spacey κατ’ όνομα, ο επικεφαλής των Οικονομικών Υπηρεσιών του Netflix, David Wells, σχολίασε πως οι ζημίες προκλήθηκαν από γεγονότα «σχετικά με την κοινωνική επανεκκίνηση λόγω των σεξουαλικών παρενοχλήσεων».

Το Netflix μετά την είδηση για τον Kevin Spacey, αποφάσισε να αναστείλει τα γυρίσματα της επόμενης και τελευταίας σεζόν της σειράς, ενώ στη συνέχεια ανακοινώθηκε πως η σεζόν θα γυριστεί χωρίς την παρουσία του μέχρι πρότινος βασικού πρωταγωνιστή της, του Spacey.

Εκτός από την περίπτωση του 58χρονου ηθοποιού, το Netflix, έχει σταματήσει τη συνεργασία και με τον γνωστό κωμικό Louis CK, κατά του οποίου καταγγέλθηκαν παρόμοιας φύσης κατηγορίες από γυναίκες συναδέλφους του

Διαβάστε επίσης