Site icon Hallocy

Πυρ και μανία η Αριστοτέλους: Δούλεψα με ανθρώπους που έδιναν ψεύτικα θέματα στα περιοδικά

“Με πόσους ανθρώπους δουλέψαμε που έδιναν ψεύτικα θέματα στα περιοδικά, την περίοδο που συνεργαζόμασταν και το ξέραμε και το ήξεραν και οι ίδιοι ότι το ξέραμε; Πήγαμε ποτέ να πούμε φεύγει ο ένας, φεύγει ο άλλος;

Ήταν μερικά από τα λόγια της παρουσιάστριας….

Μίλησε έξω από τα δόντια η Χριστιάνα Αριστοτέλους. Σε σχετικό θέμα που έλεγαν στην εκπομπή όσον αφορά την φημολογούμενη κόντρα της Ευαγγελίας Αραβανή με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τον επαγγελματισμό που πρέπει να δείξει καποιος στην δουλειά του, η παρουσιάστρια δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια.

Όπως είπε χαρακτηριστικά: ”Μπορεί να έχεις τσακωθεί με κάποιο, αλλά αυτό δεν αφορά κανένα. Είσαι εκεί να κάνεις τη δουλειά σου. Αλοίμονο να μην μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου επειδή δεν χωνεύεις τον άλλο. Εμείς δεν δουλέψαμε ποτέ με ανθρώπους που μας έκαναν κάτι; Και μια χαρά δουλεύαμε και βγαίνανε ρολόι….”

Η παρουσιάστρια συνέχισε σε έντονο ύφος και είπε:”“Με πόσους ανθρώπους δουλέψαμε που έδιναν ψεύτικα θέματα στα περιοδικά, την περίοδο που συνεργαζόμασταν και το ξέραμε και το ήξεραν και οι ίδιοι ότι το ξέραμε; Πήγαμε ποτέ να πούμε φεύγει ο ένας, φεύγει ο άλλος; Εκεί θα δείξεις τον επαγγελματισμό σου. Σε πολλές περιπτώσεις δούλεψα με ανθρώπους που όχι μόνο κάτω από τη μέση χτυπήματα, αλλά έστησαν το κανόνι και πυροβολούσαν. Δεν έλεγα λέξη και συνέχισα να κάνω τη δουλειά μου…”

Exit mobile version