Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου

Στέφανος Μιχαήλ: Πως έμαθε ο πρωταγωνιστής του Τατουάζ ότι ο Αγγελόπουλος μπαίνει στη σειρά

«Στον ύπνο» έπιασε τον πρωταγωνιστή της σειράς Τατουάζ, Στέφανο Μιχαήλ, η είσοδος του Γιώργου Αγγελόπουλου στη σειρά, καθώς, όπως αποκάλυψε, δεν γνώριζε τα σχέδια των συντελεστών.

«Το έμαθα όπως το έμαθε όλος ο κόσμος. Ήταν μεγάλη έκπληξη», παραδέχθηκε, στην κάμερα του Happy Day, ο ηθοποιός, αποκαλύπτοντας πως έμαθε για την «εισβολή» του νικητή του Survivor από την ανακοίνωση που έκανε ο ίδιος στην εκπομπή Ελένη. «Θέλω να τον καλωσορίσω, να ξέρει ότι είμαστε κοντά του, τον αγκαλιάζουμε και θέλουμε να μας δώσει αυτό που μπορεί. Θέλουμε να έρθει και το κοινό του κοντά, να γνωρίσει το Τατουάζ -όσοι δεν το έχουν γνωρίσει- γιατί έχει ένα πολύ μεγάλο κοινό. Τον υποδεχόμαστε με ανοιχτές αγκάλες», πρόσθεσε και αποκάλυψε ότι θα έχουν κοινές σκηνές.

Τέλος, ερωτηθείς αν τον φοβίζει το ότι ο Γιώργος είναι άπειρος και πως ο θαυμασμός του κόσμου προς το πρόσωπό του μπορεί να τον «επισκιάσει», ανέφερε: «δεν έχω ανταγωνισμό. Αντιθέτως, εγώ θα ήθελα να παίξουμε μαζί, να δουλέψουμε μαζί σεναριακά, να έχουμε μια καλή χημεία για να μπορεί να βγει και ένα όμορφο αποτέλεσμα».

Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις:

Διαβάστε επίσης