Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου

Survivor 2: Πρώτη νίκη για τους Διάσημους

Σε μία δοκιμασία δύναμης, οι «κόκκινοι» επικράτησαν των Μαχητών με 10-7 και πέρα της ηθικής ικανοποίησης και της ψυχολογικής ανάτασης, κέρδισαν και από ένα γεύμα

Η άφιξη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, η οποία εντάχθηκε στους Διάσημους, έφερε γούρι στην ομάδα της, καθώς πέτυχε την πρώτη της νίκη, με την συμμετοχή μάλιστα της γνωστής παρουσιάστριας.

Σε μία δοκιμασία δύναμης, οι «κόκκινοι» επικράτησαν των Μαχητών με 10-7 και πέρα της ηθικής ικανοποίησης και της ψυχολογικής ανάτασης, κέρδισαν και από ένα γεύμα, έστω και πρόχειρο, που τους βοήθησε να σταθούν στα πόδια τους μετά από ένα δύσκολο τριήμερο.

Μετά όμως από τις χαρές ήρθε η δύσκολη στιγμή για την ομάδα των Διασήμων. Έχοντας χάσει την Τετάρτη το αγώνισμα της ασυλίας, οι Ελένη Χατζίδου, Γιάννης Δρυμωνάκος και Αλέξανδρος Παρθένης ήταν οι τρεις υποψήφιοι για την πρώτη και αρκετά πρόωρη αποχώρηση από το παιχνίδι.

Τελικά, το κοινό αποφάσισε ότι το γνωστό μοντέλο, ο Αλέξανδρος Παρθένης ήταν εκείνος που έπρεπε να αφήσει πίσω του τον Άγιο Δομίνικο και να επιστρέψει στην Ελλάδα.

 

Διαβάστε επίσης