Τρίτη, 24 Νοεμβρίου

Survivor: Ο χλευασμός του Τανιμανίδη στην Σπυροπούλου και η ανθρωποφαγία! Το bullying για λογαριασμό της τηλεθέασης!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μπήκε στο Survivor και όλοι περιμέναμε να δούμε πως θα συμπεριφερθεί και θα αντιμετωπίσει αυτή την πρόκληση.

Μάλλον ο λόγος που την έβαλαν στο παιχνίδι είναι για να την κανιβαλίσουν.

Η ίδια, έδειξε αρκετά αμήχανη μέχρι να μπορέσει να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα! Δεν θα σχολιάσω τον χλευασμό που έφαγε από τους συμπαίκτες της, αλλά θα επικεντρωθώ στην αντιμετώπιση και τον χειρισμό του παρουσιαστή. Σίγουρα και ο Σάκης Τανιμανίδης, δέχεται κατευθύνσεις όμως η στιγμή αυτή ήταν πολύ αμήχανη και σίγουρα δεν αξίζει σε κανέναν.

Ότι κι αν έχει κάνει στο παρελθόν η συγκεκριμένη κοπέλα και αναφέρομαι σε άσχημες συμπεριφορές της που έχουν ακουστεί, αυτό δεν σημαίνει ότι δίνει το δικαίωμα σε έναν τρίτο, παραδείγματος χάρη τον Σάκη Τανιμανίδη να την χλευάσει και να κάνει χαβαλέ εις βάρος της για να δημιουργήσει εντυπώσεις… Εκτός αν έχει προηγούμενα μαζί της και δεν μας το έχει πει!

Το γεγονός, ότι της έκανε ερωτήσεις για το αν αθλείται, αφήνοντας αιχμές για την σωματική της κατάσταση το θεώρησα φθηνό και άκρως προσβλητικό για τον τηλεθεατή!

Αν προσπαθούν να κάνουν νούμερα με την ανθρωποφαγία, το μόνο που θα καταφέρουν είναι να χάσουν και τον κόσμο που τους βλέπει! Ας ξεκαβαλίσουμε όλοι μαζί και ας προσέξουμε τι λεμε… Καλώς οι κακώς βλέπουν και μικρά παιδιά και αυτό που έγινε στο συμβούλιο του νησιού δεν είναι χιούμορ…αλλά bullying! Μπορεί η ίδια να γέλασε, δείχνοντας την αμηχανία της, όταν ο παρουσιαστής Σάκης Τανιμανίδης, με το γνωστό ύφος την ρώτησε “Πόσα χρόνια αθλείσαι” και έσκασαν όλοι στα γέλια… όμως, δεν παύει να είναι έμμεσα ρατσιστική επίθεση για να δημιουργήσουμε εντυπώσεις!

Αυτή είναι η δική μου άποψη, που αν με ρωτήσετε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι μέσα στις δύο πιο αντιπαθητικές τηλεπερσόνες στην Ελλάδα,. Όμως, αυτό δεν μου άρεσε καθόλου γιατί σαν τηλεθεάτρια αισθάνθηκα άσχημα για αυτό που έβλεπα… Τι να κάνουμε! Δεν τρέχουμε όλοι στα πάρκα να κάνουμε γιόγκα… δεν γίνεται όλοι οι παίκτες να είναι φουσκωτοί και γυμναστηρικοί… Αν θέλατε αυτό, ας αφήνατε αυτούς που επιλέξατε στην αρχή, που είναι όλοι λες και τους έχεις φουσκώσει με τρόμπα και να φτάνατε να κάνετε 10% τηλεθέαση από την βαρεμάρα του κοινού!

Αυτά από εμένα… Πάντα με αγάπη!

youweekly.gr

Διαβάστε επίσης