Hallocy

28 Διάσημοι Celebrities που μισιούνται θανάσιμα στην πραγματική ζωή. Δείτε ποια δε θέλει να βλέπει η Κιμ Καρντάσιαν

Είχατε ποτέ έχθρα με κάποιον συνάδελφο και όποτε τον βλέπατε σας γυρνούσε το στομάχι ανάποδα; Οι διάσημοι που θα δείτε παρακάτω ξέρουν πολύ καλά αυτό το συναίσθημα.

Συχνά ακούμε για τσακωμούς διάσημων. Πάρτε για παράδειγμα τον Donald Trump, ο οποίος φαίνεται να είναι πολύ καλός στο να δημιουργεί εχθρούς (και δεν μιλάμε μόνο για τον Eminem ή τον Snoop Dogg).

Ρίξτε μια ματιά παρακάτω σε διάσημους που μισούν θανάσιμα ο ένας τον άλλον!

1. Mariah Carey και Nicki Minaj

Η διαμάχη τους ξεκίνησε όταν η τραγουδίστρια και η ράπερ εμφανίστηκαν σαν κριτές στο σόου American Idol. Σε μία συνέντευξη, η Mariah είπε: “Ήταν σαν να πηγαίνω κάθε μέρα για δουλειά στην κόλαση με τον Σατανά.” Αφού δημοσιεύτηκε αυτή η συνέντευξη, η Nicki αντεπιτέθηκε και από τότε υπάρχει μεγάλο μίσος ανάμεσά τους.

2. Nicole Kidman και Julia Roberts

Η Julia Roberts και η Nicole Kidman εμφανίστηκαν μαζί στην ταινία “Secret in Their Eyes,” αλλά δεν συμπάθησαν η μία την άλλη. Σύμφωνα με αναφορές, η Julia Roberts είχε πρόβλημα με τον τρόπο που η Nicole φερόταν στο προσωπικό. Είπε πως του φερόταν λες και ήταν υπηρέτες και δεν τους μιλούσε καλά. Η Nicole ποτέ δεν απάντησε…

3. Justin Bieber και Orlando Bloom

Αυτοί οι δύο μισιούνται λόγω γυναικών. Σύμφωνα με αναφορές, ο Orlando Bloom εξοργίστηκε με τον Bieber επειδή φλέρταρε με την πρώην του, Miranda Kerr. Αλλά αυτό ήταν μόνο η αρχή, αφού ο Justin βίωσε το ίδιο πράγμα όταν ο Bloom εθεάθη με τον Selena Gomez.

4. Bruce Willis και Sylvester Stallone

Η διαμάχη τους ξεκίνησε όταν ο Bruce Willis απαίτησε ένα τεράστιο ποσό για να παίξει τον ρόλο του στην ταινία “The Expendables.” Ο Sylvester ενοχλήθηκε και ανέβασε στο Tweeter: “Άπληστος και τεμπέλης… Η συνταγή της αποτυχίας.” Τώρα φαίνεται πως οι δυο τους προσπαθούν να αφήσουν τις διαφορές τους και να συνεργαστούν για την συνέχεια της ταινίας.

5. Kim Kardashian και Paris Hilton

Είναι γνωστές και οι δύο για τις ερωτικές ταινίες που έχουν βγάλει. Αλλά η Paris ενοχλήθηκε επειδή η Kim τράβηξε περισσότερη προσοχή από εκείνη και η φιλία τους τελείωσε. Από τότε δυσφημούν η μία την άλλη και αποκλείεται να γίνουν ξανά φίλες.

6. Taylor Swift και Katy Perry

Το μίσος της Taylor Swift και της Katy Perry ξεκίνησε το 2013 για κάποιους χορευτές που εμφανίστηκαν στις συναυλίες τους, Το 2014, η Taylor Swift είπε πως το κομμάτι “Bad Blood” το είχε γράψει για μία ποπ τραγουδίστρια. Η Katy Perry κατηγόρησε επίσης την Swift πως προσπάθησε να την δολοφονήσει.

7. Christina Aguilera και Kelly Osbourne

Η Kelly Osbourne αποκάλεσε την Christina χοντρή. Σε μία συνέντευξη είπε: “Με αποκαλούσε χοντρή για χρόνια. Τώρα, θα ξέρει πολύ καλά πώς είναι αυτό το συναίσθημα.”

8. Mariah Carey και Eminem

Η διαμάχη τους ξεκίνησε το 2002 όταν ο Eminem μίλησε για την Mariah στο τραγούδι του ‘Superman.’ Σύμφωνα με εκείνον, οι δυο τους ήταν μαζί για λίγο καιρό. Η έχθρα τους μεγάλωσε με τον καιρό και ο Eminem πήρε με το μέρος του και τον πρώην άντρα της, Nick Cannon.

9. Drake και Chris Brown

Αυτοί οι δύο μάλωσαν για την Rihanna. Ξέρουμε πως ο Chris Brown έβγαινε μαζί της και αργότερα κατηγορήθηκε για ενδοοικογενειακή βία. Αφού ο Drake και η RiRi τα βρήκαν, οι δυο τους άρχισαν να έχουν πολύ έντονη κόντρα.

10. Gwyneth Paltrow και Madonna

Η Gwyneth Paltrow και η Madonna ήταν πολύ καλές φίλες κάποτε αλλά μάλωσαν λόγω του προσωπικού τους γυμναστή. Η Madonna τον απέλυσε και ζήτησε το ίδιο από την Gwyneth αλλά εκείνη αρνήθηκε. Μπορεί να μην ακούγεται τόσο σοβαρό, αλλά για την Madonna ήταν.

11. Lindsay Lohan και Amanda Bynes

Όλα ξεκίνησαν μετά από ένα tweet της Lindsay: “Γιατί εγώ μπήκα φυλακή ενώ μία άλλη γνωστή ηθοποιός παραμένει ατιμώρητη;” Αυτή η ανάρτηση στόχευε ξεκάθαρα την Amanda και από τότε έχουν πολύ έντονη διαμάχη.

12. Anne Hathaway και James Franco

Εάν θέλετε να δείτε την έχθρα τους, παρακολουθήστε τα βραβεία Όσκαρ του 2011. Πλέον δεν μιλάνε καν μεταξύ τους.

13. George Clooney και Russell Crowe

Σε μία συνέντευξη, ο Russell Crowe μίλησε για τον George Clooney και για το ότι κάνει διαφημίσεις χωρίς να τον νοιάζει το κοινό του. Ο George Clooney όμως ενοχλήθηκε από την δήλωση αυτή και από τότε τον έχει στον στόχο.

14. Drake και Future

Ο Future ξεκίνησε την κόντρα όταν μίλησε άσχημα για έναν δίσκο του Drake. Σε αντάλλαγμα, ο Drake έβγαλε τον Future από την περιοδεία του και ο Future του έκανε μήνυση για $1,5 εκατομμύρια.

Exit mobile version