Site icon Hallocy

Ημερήσιες προβλέψεις της Παρασκευής 26/01 για όλα τα ζώδια

Κριός

Με την εμφάνιση του Άρη στον Τοξότη δε θα βάλετε φρένο στους επαγγελματικούς σας σχεδιασμούς και στόχους, διορατικότητα και αυτοπεποίθηση θα σας χαρακτηρίζουν, αυτή τη φορά δε θα αφήσετε τον εαυτό σας να παγιδευτεί σε αβάσιμα αρνητικά προαισθήματα. Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Άρη δείξτε αυτοσυγκράτηση, προσπαθήστε να χαλιναγωγήσετε τις εσωτερικές και ενστικτώδης σας τάσεις. Σε περίπτωση που υπάρξουν αντικρουόμενες απόψεις ή ακουστούν ιδέες που για τον δικό σας τρόπο αντίληψης είναι συντηρητικές, καλό θα είναι να αντιταχτείτε με αυτοσυγκράτηση και όχι με αιχμηρά ή επιθετικά λόγια. Σας δίνω τη συμβουλή να αποφύγετε τις εντάσεις και τις κατά μέτωπο συγκρούσεις, έχετε διπλωματικές ικανότητες πάρτε την απόφαση να τις βάλετε σε λειτουργία.

Ταύρος
Με τον ερχομό του Άρη στον Τοξότη σε εργασιακά ζητήματα δε θα κάνετε πίσω, θα την κυνηγήσετε την αλλαγή, με στόχο και σκοπό θα κινηθείτε. Με τη Σελήνη να εμφανίζεται στους Διδύμους ο εσωτερικός σας κόσμος θα βρίσκεται σε ένταση και αναστάτωση, ίσως να προκύψουν συναισθηματικοί διχασμοί, από την μια θα θελήσετε να βάλετε ποικιλία στην ζωή σας, από την άλλη ίσως να υπάρξουν τάσεις φυγής. Μια συγκεκριμένη πρόταση θα σας βάλει σε σκέψεις, το νου σας να μην βάλετε σε κίνδυνο τα ήδη κεκτημένα. Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Άρη στις διαφόρων ειδών επαφές σας, επαγγελματικές ή οικογενειακές, προσοχή στη στάση και στην επιλογή των λέξεων που θα χρησιμοποιήσετε, καλό θα είναι να αποφύγετε να φανείτε εριστικοί.

Δίδυμος
Με την εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιο σας και σε τρίγωνο με τον Ερμή και τον Πλούτωνα αξιοποιήστε τα θετικά στοιχεία της προσωπικότητας σας. Βγάλτε στην επιφάνεια τον δυναμισμό σας, τις επικοινωνιακές σας ικανότητες, και περάστε σε άμεσες προσεγγίσεις. Τα γεγονότα θα δώσουν ώθηση στα επαγγελματικά σας ζητήματα, έρχονται συμβάντα που θα ανοίξουν δίοδο νέων συνεργασιών. Θα λάβετε πρόταση που θα αποτελέσει για εσάς μεγάλη πρόκληση, η εμφάνιση του Άρη στον Τοξότη θα σας βοηθήσει να αρπάξετε την ευκαιρία και να μην την αφήσετε ανεκμετάλλευτη. Σας συμβουλεύω να τολμήσετε να δοκιμάσετε ή να ρισκάρετε προμηνύονται θετικές εξελίξεις. Η μέρα σας θα είναι δραστήρια, η διάθεση σας θα είναι κοινωνική, σε επαφή θα ‘ρθείτε με καινούργια πρόσωπα, εκφράστε σκέψεις και ιδέες.

Καρκίνος
Η εμφάνιση του Άρη στον Τοξότη θα σας βοηθήσει να απεγκλωβιστείτε από φοβίες που σας ρίχνουν στην αδράνεια, τώρα θα εστιάσετε στη θετική όψη των καταστάσεων και στις νεες προοπτικές. Σε θέματα επαγγελματικά η αισιοδοξία σας θα δώσει ώθηση στη δράση σας, θα είστε σε θέση να περάσετε άμεσα σε οικονομικές διεκδικήσεις. Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Δία και τον Άρη ενδεχομένως να βγάλετε στάση απαιτητική ή νευρική σε περιπτώσεις που προσπαθήσουν να σας πιέσουν. Για να καταφέρετε να διατηρήσετε το πάνω χέρι στις σχέσεις σας οικογενειακές ή επαγγελματικές θα πρέπει να κινηθείτε μεθοδικά, η οξύθυμη ή παρορμητική συμπεριφορά δε θα έχει δημιουργικό αποτέλεσμα. Αν εφαρμόσετε μελετημένη στρατηγική θα φέρετε στα νερά σας τα άτομα που θέλετε νε ελέγξετε.

Λέων
Με την εμφάνιση του Άρη στον Τοξότη προσοχή στον βαθμό ριψοκινδυνότητας που θα έχουν οι ενέργειες και οι καινούργιες σας επιλογές. Μια πρόταση κάπως απρόσμενη θα σας προτρέψει στο να αναλάβατε ρίσκα και να προχωρήσετε με αποφασιστική διάθεση, ωστόσο θα πρέπει να προσέξετε και να προνοήσετε. Σας δίνω τη συμβουλή να μην επιχειρήσετε να βαδίσετε σε τεντωμένο σκοινί, προσοχή στις παρορμητικές κινήσεις κυρίως σε θέματα οικονομικά. Ακολουθήστε την ανάγκη σας για ρίσκο και αλλαγές, ωστόσο κινηθείτε με μέτρο, προσοχή στην υπερβολική αυτοεκτίμηση, μην αφήσετε ανεξέλεγκτο τον ενθουσιασμό σας. Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Άρη ίσως να εμφανιστείτε κάπως οξύθυμοι και αντιδραστικοί, επιρρεπείς θα είστε σε κόντρες και λεκτικές επιθέσεις, προσπαθήστε να ρεγουλάρετε την νευρικότητα σας.

Παρθένος
Με τον ερχομό της Σελήνης στους Διδύμους και σε τρίγωνο με τον Ερμή και τον Πλούτωνα θα υπάρξει διαύγεια στη σκέψη σας, διπλωματικοί θα είναι οι ελιγμοί σας, θα καταφέρετε να διαχειριστείτε μεθοδικά τις δύσκολες καταστάσεις καθώς και τα άτομα που φέρνουν εμπόδια στα πλάνα σας. Στις συζητήσεις σας θα υπερισχύσετε με δυνατή επιχειρηματολογία, σήμερα θα είστε σε θέση να αποφύγετε τις λεκτικές κόντρες, στόχος σας θα είναι η διευθέτηση και η επίλυση προβληματικών ζητημάτων. Στον οικογενειακό στα τομέα, με άμεσο τρόπο και ειλικρινά λόγια λύνετε μια συγκεκριμένη παρεξήγηση, θα είστε σε θέση να δώσετε εξηγήσεις και να διορθώσετε τις λανθασμένες εντυπώσεις. Σε κοινωνικό επίπεδο ανοίγονται οι κύκλοι σας, με καινούργια πρόσωπα θα γνωριστείτε, σήμερα θα υπάρξουν επαφές και συναντήσεις.

Ζυγός
Ο ερχομός της Σελήνης στους Διδύμους θα σας κάνει κοινωνικούς και εξωστρεφείς, ενισχυμένες θα είναι οι διπλωματικές σας ικανότητες. Θα εμφανιστείτε ιδιαιτέρως συζητήσιμοι με έντονη την επιθυμία για συνεννόηση και ισορροπία, σε τυχόν οικονομικές ή εργασιακές συμφωνίες θα κινηθείτε με μέθοδο και όχι με σπασμωδικότητα. Στα οικογενειακά σας, με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή ένας ειρηνικός και συμφιλιωτικός διάλογος θα ισορροπήσει τη σχέση σας με συγγενικό πρόσωπο που μέχρι τώρα η επικοινωνία μεταξύ σας δεν ήταν ιδιαιτέρως ομαλή. Ισορροπούν τεταμένες καταστάσεις, θα καταφέρετε να δώσετε λύση και να ηρεμήσετε το αρνητικό κλίμα. Σήμερα από μόνοι σας θα τηλεφωνήσετε και θα προτείνετε, η ανάγκη σας για επικοινωνία θα σας ωθήσει σε άμεσες προτάσεις.

Σκορπιός
Θετική στάση θα κρατήσετε σε θέματα αλλαγών, με τον Άρη να εμφανίζεται στον Τοξότη και τη Σελήνη στους Διδύμους, φεύγουν οι αναστολές, η ανάγκη για κατάκτηση θα σας ωθήσει σε τολμηρές ενέργειες. Αποφασιστική θα είναι η στάση σας, τα καινούργια επαγγελματικά ενδεχόμενα θα τα δείτε με ανανεωμένη διάθεση, ναι μεν θα είναι αισιόδοξη η σκέψη σας ωστόσο θα είστε σε θέση να κρίνετε και να εκτιμήσετε με οξυδέρκεια. Ουσιαστικά δε θα παρασυρθείτε από τον ενθουσιασμός σας, πολύ καλά θα κάνετε και πάνω από όλα θα βάλετε τη λογική. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή θα λυθεί η γλώσσα σας, εξωστρεφείς θα είστε στις συζητήσεις σας, τη γνώμη σας θα τη διατυπώσετε χωρίς συγκαλύψεις. Στις διεκδικήσεις σας οικονομικές ή προσωπικές κινηθείτε σκεπτόμενα και μεθοδικά.

Τοξότης
Ο ερχομός του Άρη στο ζώδιο σας θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σας, παίρνετε δυναμικές αποφάσεις που στόχο θα έχουν να αλλάξετε και να βελτιώσετε. Με αισιοδοξία θα επεκτείνετε τα επαγγελματικά σας βήματα, σήμερα θα έχετε τη διάθεση να ρισκάρετε ωστόσο οι βλέψεις σας θα πρέπει να είναι εφικτές και προσγειωμένες. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή στις διαπραγματεύσεις σας θα υπάρξει δίοδος συνεννόησης, τυχόν συμφωνίες θα κλείσουν με εποικοδομητικό αποτέλεσμα. Ο ερχομός της Σελήνης στους Διδύμους θα σας βοηθήσει να μιλήσετε με σαφήνεια και με δυνατή επιχειρηματολογία, ανοίξτε ειλικρινείς διαλόγους, προχωρήστε σε ξεκαθαρίσματα και διευθέτηση ανοιχτών υποθέσεων. Εσείς οι προβληματισμένοι, βγαίνετε από την ανασφάλεια, αφήνετε στην άκρη την αδράνεια, θα είναι σωστή χρονική στιγμή να αναλάβετε τα ηνία.

Αιγόκερως
Με τον ερχομό του Άρη στον Τοξότη με τολμηρή διάθεση θα χειριστείτε τις επαγγελματικές σας εξελίξεις, τις εργασιακές σας υποθέσεις θα τις τρέξετε και θα φροντίσετε να τις διεκπεραιώσετε εντός των απαιτούμενων προθεσμιών, θα εμφανιστείτε πρακτικοί και αποτελεσματικοί. Σε περίπτωση που εμφανιστούν ευκαιρίες οικονομικής επένδυσης σας συμβουλεύω να μην τις αγνοήσετε, θα υπάρξει επικερδής κατάληξη. Με τη Σελήνη να εισέρχεται στους Διδύμους το ενδιαφέρον σας θα εστιάσει σε θέματα σε πρόσωπα και σε ανοίγματα που να μπορούν να βελτιώσουν τις συνθήκες τις καθημερινότητας σας, ουσιαστικά αυτό στο οποίο θα επικεντρωθείτε θα είναι η βελτίωση και η εξέλιξη. Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Δία και τον Άρη προσοχή στις ευέξαπτες αντιδράσεις σας, ίσως να ακούσετε λόγια που θα σας δημιουργήσουν εκνευρισμό.

Υδροχόος
Ο ερχομός του Άρη στον Τοξότη θα σας εξοπλίσει με αισιοδοξία, δεν αποκλείεται να ξεκινήσετε νέα σχέδια και καινούργια όνειρα, θα νιώσετε έτοιμοι για άλματα και εγχειρήματα. Ορμητική θα είναι η στάση σας, υψηλή θα είναι η αυτοεκτίμηση σας, ωστόσο αποφύγετε την υπερβολική αυτοπεποίθηση ή τον παρορμητικό ενθουσιασμό, φροντίστε τα σχέδια σας, οικονομικά ή επαγγελματικά, να πατούν γερά στο έδαφος, να είναι υλοποιήσιμα και να έχουν ουσιαστική πρακτικότητα. Προσοχή σε χρηματικές κινήσεις αβέβαιου αποτελέσματος, πράξτε και επιλέξτε με σύνεση, μελετήστε πολύ καλά τα ενδεχόμενα και τα ποσοστά τόσο του κέρδους, όσο και της ζημίας. Με τον ερχομό της Σελήνης στους Διδύμους και σε τρίγωνο με τον Ερμή πολλές συζητήσεις θα κάνετε, αναλυτικές κουβέντες θα λύσουν απορίες και αμφιβολίες.

Ιχθύς
Ο ερχομός του Άρη στον Τοξότη δε θα σας αφήσει να νιώσετε αδυναμία να ρισκάρετε, με θετικό μάτι θα δείτε τις ευκαιρίες για επαγγελματική εξέλιξη. Συνειδητά θα προσπαθήσετε να αποφύγετε τον απαισιόδοξο τρόπο σκέψης, οι πράξεις σας θα είναι δυναμικές ίσως και κάπως απελευθερωμένες, ενδεχομένως κάποιες ενέργειες σας να ξεφύγουν από τον καθιερωμένο τρόπο χειρισμού σας. Με τον ερχομό της Σελήνης στους Διδύμους θα δημιουργήσετε περιθώριο ελιγμών, κατά πάσα πιθανότητα θα αποφύγετε τις δεσμεύσεις και γενικότερα τις υποσχέσεις ή τους όρους μακροχρόνιας έκτασης και διάρκειας. Με τον Άρη στον Τοξότη και τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Άρη προσοχή στους εκνευρισμούς. Σας συμβουλεύω να διατηρήσετε ήρεμο κλίμα στις σχέσεις σας προσωπικές και εργασιακές, χειριστείτε με υπομονή και διαλλακτικότητα ζητήματα οικογενειακών υποθέσεων.

Exit mobile version