Παρασκευή, 12 Αυγούστου

Αποκάλυψη βόμβα του Γιώργου Αγγελόπουλου! Ποιο είναι το νέο επαγγελματικό του βήμα μετά το Τατουάζ;

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ήταν καλεσμένος στο ΕΔΩ Survivor και εκτός από το παιχνίδι επιβίωσης μίλησε για τον ίδιο αλλά και για τα μελλοντικά του σχέδια!

Η Ντορέττα τον ρώτησε μάλιστα και την απόφαση να μπει στο «Τατουάζ», που ξάφνιασε πολλούς!

«Αρχικά το είδα ως πρόκληση και δεν το φοβήθηκα. Είχαμε κάνει συζητήσεις με την παραγωγή και το κάναμε πραγματικότητα, σκεπτόμενος ότι είναι μεγάλη ευθύνη ότι βρίσκεται το σήριαλ στη θέση που βρίσκεται. Θα προστατευθούμε αναλόγως, για να προσφέρω και εγώ και να ανταποκριθώ αναλόγως», είπε αρχικά ο Ντάνος.

«Οι κριτικές είναι για την κίνησή μου και όχι για το αποτέλεσμα. Όμως η κίνηση δεν έγινε για να πάρω τη θέση κάποιου ηθοποιού, αλλά για να δω το δικό μου μέλλον», φρόντισε να διευκρινίσει και ξεκαθάρισε πως δεν σκέφτεται κάτι περισσότερο στον χώρο της υποκριτικής. «Δεν έχω σκεφτεί κάτι για το διάστημα μετά τη συνεργασία που έχω συμφωνήσει. Μου αρέσει να κάνω σταθερά βήματα και σιγά-σιγά […] Είναι πολύ μακριά να σκέφτομαι οτιδήποτε μακριά από αυτό».

Ωστόσο μίλησε και για το βιβλίο που ετοιμάζει ο ίδιος και πρόκειται να κυκλοφορήσει κοντά στο Πάσχα! Εκτός της σειράς ανέφερε πως θα συνεχίσε τα σεμινάρια life coaching που ήδη πραγματοποιεί αλλά και μίλησε για τον τίτλο του βιβλίου!

Δείτε τις δηλώσεις του στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε επίσης