Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου

Survivor 2: Ο κόσμος μίλησε! Αυτοί είναι οι «λόγοι» που το παιχνίδι δεν… τραβάει!

Είναι πλέον κοινό μυστικό. Το Survivor 2 δεν τραβάει και κρύος ιδρώτας έχει αρχίσει να λούζει την παραγωγή του ΣΚΑΪ. Πολλοί κάνουν λόγο για κορεσμό των παιχνιδιών επιβίωσης, ενώ κάποιοι υποστηρίζουν πως το τηλεοπτικό κοινό γύρισε την πλάτη του σ’ αυτούς του είδους τα σαχλά προγράμματα.

Είναι όμως έτσι τα πράγματα; Κορέστηκε το Survivor στην Ελλάδα, όταν σε άλλες χώρες προβάλλεται για 5 και 10 συναπτά έτη; Ή μήπως γίναμε ξαφνικά λαός γεμάτος από πανεπιστήμονες που παρακολουθούν μόνο ντοκιμαντέρ;

Συγχωρέστε μας αλλά τίποτα από τα δύο δεν έχει λογική. Ο λόγος που το Survivor 2 πηγαίνει άπατο είναι ένας και κακά τα ψέματα, τον γνωρίζουν όλοι όσο κι αν δε θέλουν να το παραδεχτούν. Η επιλογή των παικτών, Διασήμων και Μαχητών, χαρακτηρίζεται στην καλύτερη περίπτωση άστοχη…

Κι αν για τους Μαχητές το κοινό δεν έχει λόγο από τη στιγμή που κανείς δε γνωρίζει τους υποψήφιους στα κάστινγκ, για τους Διάσημους τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά. Τουλάχιστον σύμφωνα με τα ονόματα που ακούγαμε όλο αυτό το διάστημα.

Κάπως έτσι, το instagram account του Survivor Greece διεξήγαγε μια ψηφοφορία μέσω poll σε stories, ρωτώντας τους followers να εκφράσουν την άποψή τους για συγκεκριμένα πρόσωπα κι αν θα ήθελαν να τα δουν αγωνιζόμενα στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου. Και τα αποτελέσματα είναι κάτι παραπάνω από ενδεικτικά της ξενέρας που επικρατεί.

Ας δούμε λοιπόν, ποιους θα ήθελε «μέσα» ο κόσμος:

Γιώργος Αγγελόπουλος

Ιωάννα Τούνη

Γιώργος Καπουτζίδης

Δήμητρα Ματσούκα


Δημήτρης Βλάχος

Στέφανος Μιχαήλ

Δήμητρα Αλεξανδράκη

Ραμόνα Βλαντή

Πάνος Βλάχος

Διαβάστε επίσης

Comments are closed.