Παρασκευή, 12 Αυγούστου

Survivor 2 – διαρροή: Ένταση στην ομάδα των Διάσημων! Ο σκληρός στίβος μάχης και ο άσχημος τραυματισμός παίκτη! Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα;

H πρώτη εβδομάδα του ριάλιτι στον αέρα ολοκληρώθηκε και σήμερα ξεκινάει η δεύτερη με εντάσεις, φουρτούνες και αναταραχές!

Μπορεί η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου όπως σας αποκαλύψαμε να έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των συμπαικτών της όμως τα πράγματα στην ομάδα των Διάσημων δεν είναι και τόσο καλά.

Ένταση στην ομάδα των Διάσημων…

Το κλίμα στην ομάδα είναι βαρύ μετά την αποχώρηση του Αλέξανδρου Παρθένη καθώς οι παίκτες βιάστηκαν να κρίνουν και δεν έδωσαν τον απαραίτητο χρόνο στον ηθοποιό να δείξει τις αγωνιστικές του ικανότητες, αλλά στο τελευταίο παιχνίδι που έπαιξε λίγο πριν μαζέψει τα πράγματά του τους έβαλε τα γυαλιά καθώς χάρισε νίκες στην ομάδα του, και τώρα αυτό είναι κάτι που έχουν συνειδητοποιήσει οι υπόλοιποι και ίσως… μετανιώσει!

Η Κατερίνα Δαλάκα μάλιστα στην κάμερα του παιχνιδιού ξεσπά καθώς δεν μπορεί να ακούει τους υπόλοιπους να στεναχωριούνται και να μιλούν συνέχεια για τον Αλέξανδρο που έφυγε, δείχνοντας δυναμισμό και ένταση παράλληλα, προδίδοντας πως το κλίμα είναι βαρύ…

Ο στίβος μάχης

Στο νερό θα αγωνιστούν σήμερα οι δυο ομάδες, και ο στίβος μάχης απαιτεί ταχύτητα, αντοχή και καλό στόχο φυσικά! Παρόμοιο αγώνισμα έχουμε δει και πέρυσι…

Τραυματισμός

Ένας τραυματισμός παίκτη όμως θα είναι αρκετός για να κάνει τον Σάκη να ζητήσει διακοπή του αγωνίσματος και τους παίκτες να ταραχτούν! Ποιος χτυπάει; Το μόνο σίγουρο είναι πως είναι άντρας… θα σας ενημερώσουμε αργότερα για περισσότερα!

Ποιος θα κερδίσει;

Η ιστορία έχει δείξει πως οι Μαχητές λόγω σερί νικών ανταποκρίνονται καλύτερα σε αθλήματα που ζητούν ταχύτητα αλλά… λέτε οι Διάσημοι να έχουν πάρει τα πάνω τους και να συνεχίσουν για δεύτερη συνεχόμενη νίκη; Αναλυτικό spoiler, όπως κάθε φορά, το απόγευμα στο Youweekly.gr! Συντονιστείτε!

Δείτε το σημερινό τρέιλερ:

Διαβάστε επίσης