Site icon Hallocy

Ελένη Φουρέιρα: Έτσι θα λέγεται το «καυτό» της τραγούδι που πάει Eurovision

Τα κατάφερε η Ελένη Φουρέιρα να «κλείσει» το deal και ετοιμάζεται πλέον να ζήσει την εμπειρία της Eurovision εκπροσωπώντας την Κύπρο!

Το ΡΙΚ συμφώνησε τελικά με τη δισκογραφική εταιρεία Panik Records και η Ελένη θα βρεθεί στην Πορτογαλία για να λάβει μέρος στον 63o διαγωνισμό της Eurovision, πραγματοποιώντας το όνειρό της.

Μπορεί τελικά η ΕΡΤ να μην εκτίμησε τις δυνατότητές της, η Κύπρος, όμως, πιστεύει ότι η Ελένη θα καταφέρει να εξασφαλίσει μια καλή θέση στον διαγωνισμό τόσο χάρη στο τραγούδι που της δόθηκε όσο και χάρη στο αδιαμφισβήτητο ταλέντο της στον χορό.
Όσον αφορά στο κομμάτι που η τραγουδίστρια θα παρουσιάσει, ο στίχος θα είναι αγγλικός και ο τίτλος του… ισπανικός, ενώ φέρει την υπογραφή του συνθέτη Άλεξ Παπακωνσταντίνου.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Στη Φωλιά του Κου Κου», το τραγούδι της Κύπρου ονομάζεται «Fuego» (δηλαδή «Φωτιά»), κάτι που θα βοηθήσει πολύ την Κύπρο να κερδίσει και τις ψήφους της Ισπανίας.
Το μόνο δυσάρεστο για την Ελένη Φουρέιρα είναι η απαίτηση της Κύπρου να της χαρίσει… νέους συνεργάτες, με αποτέλεσμα η ίδια να αναγκάζεται να αποχωριστεί τον επί χρόνια χορογράφο της Απόλλωνα Παπαθεοχάρη.

Υπεύθυνη στο κομμάτι αυτό θα είναι η νεαρή -και άκρως απαιτητική- χορογράφος Sacha Jean-Baptiste η οποία αποτελεί το πλέον δυνατό χαρτί για τον εν λόγω διαγωνισμό. Η χορογράφος έχει συμμετάσχει πολλές φορές με διαφορετικές αποστολές που κέρδισαν υψηλές θέσεις, με τελευταία την περσινή της Βουλγαρίας η οποία τερμάτισε δεύτερη.

«Δουλεύω μόνο με καλλιτέχνες που μου δίνουν τον πλήρη έλεγχο», έχει δηλώσει σε συνέντευξή της, με τη Φουρέιρα να καλείται να «παίξει» με νέα δεδομένα.
Σε κάθε περίπτωση, ελπίζουμε αυτό να μην αποτελέσει πρόβλημα και να τη δούμε να λάμπει στη σκηνή.

Το αξίζει άλλωστε…

Exit mobile version